Sturm Graz – Wolfsberger 1:2 (kon.) | Salzburg – Rheindorf Altach 5:0 (kon.) | Neustadt – Admira Wacker Mödling 5:4 (kon.)
Ried – Grodig 2:2 (kon.)
koniec
SV Ried
2:2 (0:2)
SV Grodig
cz Sobota 23.08.2014, 19:00 • Keine Sorgen Arena • Rakúska Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Ried právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Po centru do vápna se dostal k hlavičce DIETER ELSNEG a poslal balon do sítě. Brankář neměl nejmenší šanci zasáhnout.
     
    74
    Ried právě vstřelil branku!
    Nyní se ale domácí prosazují a závěr utkání ještě může být zajímavý. Elsneg poslal vpřed přesnou průchozí přihrávku, kterou ve vápně dostihl THOMAS FRÖSCHL, který v pádu dokázal poslat míč do sítě.
     
    30
    Grödig právě vstřelil branku!
    A je to 0:2. Domácí by se měli rychle vzpamatovat. Po dlouhém přenesení hry na pravou stranu se dostal s míčem do vápna Reyna a centrem poslal míč na opačnou stranu pokutového území. Tam už si nabíhal DANIEL SCHÜTZ, který neměl problém trefit odkrytou branku.
     
    26
    Grödig právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího brankáře nyní pomohla hostům k vedoucímu gólu. Gebauer se nechal při rozehrávce obrat o balon a hráči Grödigu před sebou rázem měli prázdnou branku jako na stříbrném podnose. Míč do sítě dopravil útočník YORDY REYNA.

    Jakub Holubec

    Góly: 74. Fröschl, 89. Elsneg – 26. Reyna, 30. Schütz

    Karty:   33. Pichler (RIE), 65. Kragl (RIE), 78. Murg (RIE), 90+2. Lainer (RIE) – 21. Karner (GRD), 23. Correa (GRD), 37. Ione Cabrera (GRD), 77. Stanković (GRD), 80. Boller (GRD)


    SV Ried: Gebauer (C) – Lainer, Janeczek, Pichler, Kragl – Ziegl, Streker (56. Fröschl), Murg, Elsneg, Möschl (46. Walch) (69. Burghuber) – Perstaller
    Náhradníci: Höbarth – Tauner, Vastic, Fröschl, Burghuber, Reifeltshammer, Walch

    SV Grodig: Stanković – Handle, Ione Cabrera (C), Karner, Martschinko – Brauer, Nutz, Schütz (75. Boller), Correa (65. Djuric), Huspek – Reyna (89. Wallner)
    Náhradníci: Strasser – Wallner, Djuric, Strobl, Hart, Boller, Maak

    Rozhodca: Harkam – Staudinger, Witschnigg