Nitra – Zlín 5:2 (kon.) | Skalica – Brno 2:6 (kon.) | Trenčín – Slovensko U20 3:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
5:2 (0:0, 2:0, 3:2)
Berani Zlín
Piatok 15.08.2014, 13:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Nitra dala gól!
    V závere sa dostal ešte k strele DOMIAN a puk prešiel brankárovi pomedzi nohy. Za čiaru sa dostal až po signále, no rozhodca Lokšík šokujúco uznal gól, ktorý padol 2 sekundy po siréne!!
     
    56:23
    Domian, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    55:27
    Nitra dala gól!
    Hráči Zlína sa pomaly nadychovali k záverečnému náporu, keď z pravého kruhu vystrelil HENRICH RUČKAY a puk prekĺzol Šturalovi do siete.
    Asistencia J.Štefanka.
     
    53:05
    Popelka, Zlín, 2 min – držanie
    L.Novák, Nitra, 2 min – držanie
     
    53:00
    Nitra mala tutovku, pred bránkou bol Lukáš Novák, ktorý už už zasúval puk do brány ponad brankára, keď sa Šturala vymrštil od žrdky a bránu takticky posunul. Rozhodca to neposúdil ako úmyselné, ale brankár Zlína rozhodne vedel, čo robí.
     
    51:51
    Nitra dala gól!
    Presilovku o dvoch hráčov Nitra využila, na modrej sa oprel do puku BRANISLAV MEZEI a odstrelil fľašu z bránky brankára Šturalu.
    Asistencie H.Ručkay.
     
    50:51
    Čajánek, Zlín, 2 min – držanie
    Zlín, 2 min – príliš veľa hráčov
     
    48:43
    Horák, Zlín, 2 min – držanie
     
    48:16
    Zlín dal gól!
    Zlín sa podujal na ďalší útok, útočníci na seba natiahli brániacich hráčov, obanca Žižka poslal krížny pas k zadnej žrdke a tam nikým neatakovaný PETR ČAJÁNEK umiestnil puk do brány.
    Asistencie Žižka, Okál
     
    45:25
    Zlín dal gól!
    V závere si presilovku hostia dobre rozohrali, puk putoval z jednej hokejky na druhú, až sa od Veselého dostal na pravý kruh k MARTINOVI MATĚJÍČKOVI, ktorý prestrelil brankára.
    Asistencia: Veselý
     
    43:22
    Nitra, 2 min – príliš veľa hráčov
     
    41:26
    Nádašdi, Nitra, 2 min – hrubosť
    Matějíček, Zlín, 2 min – hrubosť
     
    37:00
    Sedláček, Zlín, 2 min – podrazenie
     
    34:22
    Juraj Štefank, Nitra, 2 min – krosček
     
    33:14
    H.Ručkay, Nitra, 2 min – krosček
     
    31:45
    Nitra dala gól!
    Po ubránenom oslabení sa Nitra pustila do útoku. Bajtek najprv prihral pred bránu Jakubovi Ručkayovi, ktorého teč ešte brankár vyrazil, no najbližšie bol k puku práve FILIP BAJTEK a prekonal ležiaceho gólmana.
    Asistencie J.Ručkay.
     
    29:08
    L.Novák, Nitra, 2 min – hákovanie
     
    24:54
    Nitra dala gól!
    Nitra zahrala podľa inovovaného pravidla. Nedáš, nedáš, nedáš – dostaneš. Rýchla kombinácia rozhodila obranu súpera, Chrenko posúval na ľavý kruh voľnému ROMANOVI TOMÁNKOVI, ktorý do odkrytej brány trafil presne.
    Asistencie: Chrenko, Pupák
     
    24:25
    Medzery v obrane Nitry sa množia. Balaštík to urobil šikovne, posunul puk na voľného Žižku, ktorý ešte vylepšil pozíciu pre Fořta, na ktorého zívala odkrytá brána. Lakosil sa výborne presunul a zákrokom dňa šancu Zlína prekazil.
     
    23:40
    S tutovkami sa nám roztrhlo vrece. Mezei sa musel rozbiehať, Sedláček bol naopak už rozbehnutý zo stredného pásma a tak preletel okolo obrancu Nitry do šance. Z ľavého kruhu však Lakosila neprekonal.
     
    22:52
    Tesařík dnes posiela dobré pasy. David Šťastný si ďalší z nich spracoval na útočnej modrej, posunul za obranu a od kruhov išiel sám na brankára. Lakosil ho ale vychytal.
     
    22:26
    Tománek videl pred bránkou rozbehnutého Chrenka, poslal mu prihrávku, ale Tomáš tesne pred Šturalom príliš vysoko zdvihol puk.
     
    19:35
    Balaštík, Zlín, 2 min – napadnutie
     
    17:21
    Spomeň čerta ... Po Tesaříkovom pase z vlastnej tretiny sa Popelka rútil od modrej sám na Lakosila. Zvolil strelu, tá rozozvučala konštrukciu brány.
     
    13:55
    Balaštík po prechode útočnou modrou skúsene počkal na to, kým sa do pásma vrúti čerstvý Popelka. Ten prebral puk, dostal sa na ľavý kruh do dobrej pozície, Lakosil jeho strelu vytesnil ramenom.
     
    08:45
    Veselý, Zlín, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 25. Tománek (T.Chrenko, Pupák), 32. Bajtek (J.Ručkay), 52. Mezei (H.Ručkay), 56. H.Ručkay (J.Štefanka), 60. Domian (Piačka) – 46. Matějíček (Veselý), 49. Čajánek (Žižka, Okál)


    HK Nitra: Lakosil (Kusý) – Milo, Garay, Nádašdi, Ordzovenský, M.Novák, Mezei, Kloz, Klenko – Tománek, T.Chrenko, Pupák – Slovák, J.Štefanka, H.Ručkay – J.Ručkay, M.Kováčik, Bajtek – Piačka, L.Novák, Domian
    Berani Zlín: Šturala (Horčička) – Marušák, Horák, Matějíček, Žižka, Tesařík, Valenta, Urbanec – D.Šťastný, Leška, F.Čech – Okál, Čajánek, Sedláček – Kovařík, Popelka, Kohler – Balaštík, Fořt, Veselý

    Rozhodca: Lokšík – Nosek, Jurčiak

    Diváci: 150