Vítkovice – Čerepovec 3:5 (kon.) | Třinec – Košice 4:0 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HC Košice
cz Štvrtok 14.08.2014, 19:00 • WERK ARENA Třinec • STEEL CUP
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Košice si ještě v závěru zápasu zahrají přesilovku. Marek Růžička poslal kotouč do hlediště, odsedí dvě minuty za zdržování hry.
     
    54:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle využívají přesilovku a jdou do čtyřbrankového trháku! Košice sice dokázaly odpálit puk do pásma Třince, Slezané se ale vydali do rychlé akce, která skončila gólem! Martin Adamský od mantinelu našel najíždějícího ZBYŇKA IRGLA, který zavěsil pod horní tyč! Asistence: Martin Adamský, Jiří Polanský.
     
    53:51
    Oceláři si navíc zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odjíždí Marek Bartánus, který se hákoval jednoho z Třineckých. Bartánus odsedí dvě minuty.
     
    52:24
    Velká chvíle Šimona Hrubce! Před třineckou brankou se jako blesk z čistého nebe zjevil Peter Bartoš, jeho prudkou ránu ale dokázal Hrubec zastavit!
     
    50:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pak vyrazili do rychlé protiakce a navyšují své vedení! Melicherčík sice nejprve dokázal zastavit pokus Růžičky, pak se ale před jeho brankou vytvořil závar, ve kterém nejrychleji našel puk DAVID CIENCIALA, jenž propálil ležícího Melicherčíka! Pro Ciencialu to je první branka v dresu Ocelářů! Asistence: Marek Růžička, Tomáš Linhart
     
    46:19
    Dravecký chtěl po kličce do bekhendu zasunout puk Melicherčíkovi mezi betony, brankář Košic si ale toto místo dokázal pohlídat!
     
    46:19
    Bylo nařízeno trestné střílení. Za faul Juraje Cebáka na Vladimíra Draveckého sudí nařídil trestné střílení!
     
    45:02
    Tlak druhé třinecké formace pokračuje! Zbyněk Irgl pálil z voleje, trefil však pouze tyč košické branky!
     
    44:08
    Oceláři se dokázali zmocnit volného puku a zahrozit! Před Melicherčíkem se strhla mela, na brankáře hostů několikrát doráželi Matuš a Cienciala! Brankář Košic odolal!
     
    37:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce Ocelářů už končí brankou v Melicherčíkově síti! Marek Trončinský přenechal puk JIŘÍMU POLANSKÉMU, který se výstavní střelou trefil do horního rohu Melicherčíkovy branky! Asistence: Marek Trončinský.
     
    37:11
    Adamský si vyměnil kotouč s Polanský, pak hledal před branku najíždějícího Noska. Ten o pár centimetrů netrefil letící puk!
     
    33:54
    Krásná akce Jiřího Polanského! Třinecký kapitán se prokličkoval skrz trojici bránících hráčů, tváří v tvář Melicherčíkovi však selhal. Po kličce do forhendu poslal puk nad branku!
     
    30:19
    Na druhé straně se do gólovky dostal Bartánus. Jeho akci ale překazil faul Tomáše Plíhala, který Bartánuse hákoval. Košice mají k dispozici přesilovku.
     
    29:38
    Cienciala s Růžičkou připravili šanci Vladimíru Rothovi! Třinecký bek si sjel až před branku, kličkou do bekhendu ale Melicherčíka překonat nedokázal!
     
    24:24
    Druhá přesilovka pro Košice. Unikajícího Spilara podrazil Adam Rufer, třinecký forward si odsedí dvě minuty.
     
    18:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohledná akce domácích znamená první branku v Melicherčíkově síti! Lukáš Žejdl našel od mantinelu volného VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, kterému stačilo jen doklepnout kotouč do odkryté branky! Asistence: Lukáš Žejdl, Denis Kindl.
     
    14:49
    Spilar hledal najíždějícího Paška, ten dokázal tečovat letící puk. Naštěstí pro domácí, černá guma letěla kousek vedle pravé tyče Hrubcovy branky!
     
    10:53
    Košice si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Vladimír Dravecký, který ve snaze vybojovat puk podrazil jednoho z protihráčů.
     
    10:03
    Velké chvíle také pro Šimona Hrubce! Třinecký brankář nejprve vyrazil ránu Stupky, poté se včas přesunul i proti dorážce Marka Bartánuse!
     
    08:48
    A další velký Melicherčíkův zákrok! Brankář Košic se dokázal včas přesunout proti střele Vladimíra Rotha a betonem vyrazit téměř jistý gól!
     
    08:06
    Kotouč se po ose Linhart – Dravecký dostal až před brankoviště, kde na chvíli zůstal zcela sám Denis Kindl. Třinecký forward zkusil přímou střelu, Melicherčík dokázal puk zastavit.
     
    00:43
    V obrovské šanci se ocitl Jiří Polanský! Ten dostal přesný pas na vrchol brankoviště a byť byl sám, nedokázal přesně zamířit!

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 19. Dravecký (Kindl, Žejdl), 38. Polanský (Trončinský), 51. Cienciala (Růžička, Linhart), 55. Irgl (Adamský, Polanský)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, Doudera, Trončinský, Galvas, Nosek, Zíb – Rufer, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský, Irgl – Kindl, Žejdl, Dravecký – Hrňa, Růžička, Cienciala – Matuš
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Philipp, Drgoň, Klouček, Chovan, Štrbák – Stupka, Zagrapan Bartánus – Spilar, Pašek, Jenčík – Bicek, Kolena, Bartoš – Hinďoš, Hrnka, Zikmund

    Rozhodca: Baluška, Mrkva – Gebauer, Lederer

    Diváci: 2847