Skalica – Senec 1:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Šaľa 1:1 (kon.) | Šamorín – Trnava B 0:0 (kon.)
Prešov – Michalovce 2:4 (kon.) | Bardejov – Dolný Kubín 4:1 (kon.) | R. Sobota – Poprad 1:1 (kon.)
MFK Zvolen – Moldava 2:0 (kon.) | MFK Košice B – L. Mikuláš 0:2 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
2:4 (2:1)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 09.08.2014, 16:30 • Tatran Prešov • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Michalovce dali gól!
    Na dnes je rozhodnuté a sme tak svedkami hromadného odchodu domácich fanúšikov zo štadióna. Center do šestnástky Prešova dostal na kopačku presne Martin REGÁLI, brankár sa nestihol presunúť a inkasuje štvrtýkrát.
     
    90
    Veľká šanca Michaloviec po tom čo Prešovčania neuspeli nahadzovaním vysokých lôpt bol vysunutý Regáli, prešiel cez Dzuríka a mal pred sebou už len Taliana, ktorý sa však vrhol po lopte a vykryl!
     
    82
    Neuveriteľné čo nevychádza Prešovu, do čistej šance dostal loptu Artúr Benes, nedokázal však okamžite spracovať a nakoniec ešte vzadu nachádzal Hrušku, ktorý loptu nakoniec až stráca.
     
    76
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Ľubomír Ivanko-Macej, prichádza Artúr Benes.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Adrián Leško.
     
    75
    Michal Krajník si počínal nedovolene na kraji ihriska na vlastnej polovici, poslal súpera na zem a dostáva trest v podobe žltej karty.
     
    74
    Michalovce dali gól!
    Tatran Prešov v dnešnom zápase stratil vedenie 2:0 a už prehráva 2:3. Martin Regáli umne prešiel cez Vodu a poslal center pred brankára Taliana, na neho si nabehol Erik STREŇO a v súboji s brankárom pretlačil loptu do siete!
     
    69
    Hra sa nám dostala do tempa, najprv Michalovce v šanci, no prihrávku do dobrej pozície pred bránku zmarila obrana Prešova, následne individuálne to skúšal domáci Ivanko-Macej, ten v šestnástke spadol až museli po neho prísť lekári, rozhodca ale faul nepíska a penalta sa tak konať nebude.
     
    68
    Peter Katona sa ihneď ocitol vo veľkej šanci, v šestnástke si zasekol protihráča, poslal prihrávku do stredu šestnástky kde Tatran nevybojoval loptu, niektorí videli dokonca ruku hráča Michaloviec, rozhodca však nič nepíska.
     
    67
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Ľuboš Belejík, prichádza Peter Katona.
     
    61
    Na opačnej strane ihneď protiútok, domáci dostali loptu až do šestnástky, tam sa Eliáš nepresadil aby vystreli, no v strede ihriska z hranice šestnástky mal loptu na kopačke už Belejík, musel sa otočiť k bránke a vystreliť, neodhadol to však dobre a loptu poslal slabo, ešte k tomu aj vedľa brány!
     
    61
    A obrovská šanca Michaloviec keď sa do dopredu pozície dostal k lopte Erik Streňo, jeho strela ku tyči však smerovala tesne vedľa!
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jozef-Šimon Turik, prichádza Martin Regáli.
     
    59
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Lukáš Hruška.
     
    57
    Prešovčania konečne pohrozili, Ivanko-Macej mal na opačnej strane úplne voľného Dávida Leška, trocha váhal až mu poslal center, Leško ale nedokázal rýchlo spracovať, lopta mu ušla a z uhla už poslal loptu len na dobre postaveného brankára.
     
    51
    Michalovce dali gól!
    Calero Peerez dostal loptu na kraj šestnástky podobne ako keď mu Voda loptu zobral, teraz ešte posunul bližšie pred bránku na Samuela GARCIU BAYONA, cudzokrajný hráč v drese Michaloviec to ukážkovo trafil k vzdialenejšej tyči a vyrovnáva.
     
    49
    Dávid Leško ukážkovo teraz skosil Calero Pereza ako z knihy faulov, získava tak žltú kartu.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jakub Grič, prichádza Oliver Podhorin.
     
    40
    V strede ihriska sa odohral tvrdý súboj, keď Vernon de Marco zahral tvrdo až poslal Ivanko-Maceja k zemi, tuším mu pristúpil nohu.
     
    34
    Erik Streňo si nabehoval na dlhú loptu, kapitán Prešova Krajník sa mu hodil pod nohy a Streňo padá, ostáva otrasený a prichádzajú po neho lekári.
     
    31
    Ivanko-Macej dostal center na kraj ihriska dopredu, prešiel cez dvoch hráčov hostí až centroval na Dávida Leška na strane, Prešovčan bol ale z uhla a brankár Kira nemal so zákrokom najmenší problém.
     
    27
    Na opačnej strane veľká šanca Michaloviec, Kunca si narazil loptu s Koscelníkom a Martin Koscelník bol vo veľkej šanci asi 6 metrov pred bránkou, mieril to pod brvno čo vystihol brankár Talian a strelu vyrazil parádnym spôsobom na roh!
     
    24
    Prešovčania sa postupne dostávali pred bránku, hrali to veľmi dobre po zemi až prišiel center Micherdu, ten síce Michalovce odvrátili no k lopte sa dostal Lukáš Eliáš, ktorý v jasnej šanci nastrelil brankára!
     
    22
    Michalovce dali gól!
    Michalovce sa snažili niečo vymyslieť smerom dopredu od začiatku zápasu, stále však natrafili na pozornú defenzívu, tentokrát našli jej dieru, vyslali center pred bránku kde si Dzurík nepostrážil Martina KOSCELNÍKA a jedna z opôr Michaloviec tak hlavičkou k tyči znižuje stav stretnutia.
     
    16
    Ihneď protiútok Prešova, pred bránku sa dostal k lopte v čistej šanci Ivanko-Macej, telom bol vytlačený tak že až spadol na trávnik, penalta sa však nebude pískať.
     
    12
    Prešov dal gól!
    Začiatok pre Tatran Prešov je ako z ríše snov, najprv Poliaček vysunul centrom Dávida Leška, ten prenechal loptu dozadu Micherdovi, Lukáš Micherda centroval pred bránku na Ľuboša BELEJÍKA a ten hlavou zvyšuje na 2:0.
     
    11
    Belejík dostal vybojovanú loptu pred šestnástku, poslal ju na kraj kde bol Dávid Leško, ten prešiel až na druhú stranu na hranicu asi 7 metrov pred bránkou, dostal sa cez asi štyroch hráčov hostí a nakoniec zakončil do pripraveného brankára Kira!
     
    8
    Hrubé nadávky sme teraz počuli od kapitána Krajníka po tom čo Kunca pokračoval v útočnej akcii zatiaľčo Patrik Jacko leží na trávniku, už je hra prerušená a prichádzajú lekári.
     
    3
    Prešov dal gól!
    Po tom ako mal Kira výkop od brány parádne sklzom zabojoval o loptu Patrik Jacko, dokázal vysunúť pred šestnástku Eliáša, ktorý síce nevybojoval loptu, no odsunul od nej aj súpera čím sa otvoril priestor pre Ľuboša BELEJÍKA, ktorý strelou pod brvno otvára skóre!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 3. Belejík, 12. Belejík – 22. Koscelník, 51. Bayon, 74. Streňo, 90+2. Regáli

    Karty:   49. Leško (PRE), 75. Krajnák (PRE) – 40. Marco (MIC)


    FC Tatran Prešov: Talian – Micherda, Dzurík, Krajník, Voda – Jacko, Poliaček – Leško, Belejík, Ivanko-Macej – Eliáš
    Náhradníci: Jakubech – Katona, Benes, Hruška, Luberda

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Perez, Gallo, de Marco, Rabiňák – Turik, Grič – Bayon, Kunca, Koscelník – Streňo
    Náhradníci: Raška – Cobo Calvo, A. Leško, Regáli, Danko, L. Jacko, Podhoríj

    Rozhodca: Trutz – Somoláni, Bednár

    Diváci: 1170