Žilina B – Šaľa 3:0 (kon.) | Skalica – Trnava B 4:3 (kon.) | Nové Mesto n/V – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.)
Šamorín – Pohronie 2:0 (kon.) | MFK Košice B – Dolný Kubín 4:2 (kon.) | Prešov – Poprad 5:1 (kon.)
Bardejov – Moldava 3:0 (kon.) | R. Sobota – Lok. Košice 2:1 (kon.) | MFK Zvolen – Trebišov 5:0 (kon.)
Nitra – Dubnica 2:0 (kon.) | Michalovce – L. Mikuláš 1:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
4:2 (1:1)
MFK Dynamo Dolný Kubín
Sobota 26.07.2014, 17:30 • Futbalový štadión Barca, Košice • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Stretnutie sa skončilo triumfov Košičanov, aj keď po polčase tomu veľa nenasvedčovalo. Videli sme zaujímavý duel, ktorý priniesol veľa gólov a iných pekných momentov.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte príjemný večer. (19:18:12)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Košičania si dávajú pozor v defenzíve a na trávniku sa už nič nestane. Zápas sa už iba dohráva.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty. Pri lopte sú hostia, ktorí sa pokúsia ešte raz skórovať.
     
    90
    Gáll sa pokúšal využiť svoje skúsenosti z našej najvyššej futbalovej súťaže, ale nemal podporu spoluhráčov, a tak mu súper loptu vzal.
     
    89
    Košičania si to po rýchlej rozohrávke namierili dopredu, ale Dordeviča takisto zastavil ofsajd.
     
    88
    Hosťujúci Lacko si za faul v strede trávnika vyslúžil žltú kartu.
     
    88
    Na opačnej polovici trávnika chcel ísť do útoku aj dvojgólový strelec Sani, no hetrik nezaznamenal. Bol totiž v ofsajde a strieľať nemohol.
     
    87
    Z podobnej pozície sa pokúsil páliť aj Trebuňák. Ani jeho rana nebola zlá, no gólman z Dolného Kubína si s ňou poradil.
     
    86
    Domáci futbalisti sa nemusia nikam ponáhľať a predvádzajú pekné futbalové momenty! Vancák to skúsil ďalekonosnou strelou, ale Trabalík ju vystihol.
     
    85
    Po ľavej strane sa do zaujímavej pozície dostal Benetka, ale jeho pokus gólman hostí vystihol. Trabalík zachraňuje svoj tím pred debaklom.
     
    84
    Po rohovom kope sa hosťom podarilo bezprostredné nebezpečenstvo odvrátiť, no domáci ešte v útoku ostali. Ďalekonosná strela ale letela mimo bránky.
     
    83
    V košickej Barci sledujeme naďalej zaujímavé stretnutie. O poznanie lepší domáci futbalisti si vybojovali rohový kop.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Trebuňák, prichádza Dimun.
     
    80
    MFK Košice B dáva gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! BORIS GÁLL unikol po pravej strane, dostal sa do veľkého uhla, no jeho strela aj tak nedala súperovmu gólmanovi žiadnu šancu na zákrok.
     
    79
    Po rohovom kope letela lopta pred bránku, no už pri bližšej žrdi ju Dolnokubínčania pohotovo odvrátili. Domáci hráči sa nedostali ani len k zakončeniu.
     
    78
    Domáci hráči sú naďalej aktívni a pokúšajú sa vsietiť ďalší gól. Hostia teraz ich pokus o center pred bránku zrazili iba na rohový kop.
     
    77
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Otruba, prichádza Buška.
     
    76
    Košičania sa po góle pustili do ďalšieho útočenia. Dordevič sa pokúsil vysunúť spoluhráča, ale hostia ho pokryli.
     
    75
    Diváci v Košiciach sa rozhodne nenudia. Zaujímavý zápas priniesol už veľa krásy a hráči podľa všetkého ešte nekončia. Veľmi príjemné športové popoludnie.
     
    74
    Dnešné stretnutie sleduje priamo na štadióne 335 divákov.
     
    73
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Kliment, prichádza Kolorédy.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Jano, prichádza Vansa.
     
    71
    MFK Košice B dáva gól!
    Košičania si to poriadne rozhodili pred šestnástkou súpera, RÓBERT JANO sa zavesil do vzduchu a hlavou nechytateľne zakončil. Domáci hráči sa dostávajú do vedenia.
     
    69
    K Sanimu prichádza lekár, no faulovaný hráč je iba otrasený. Po niekoľkých desiatkách sekúnd sa postavil a odkráčal mimo hracej plochy. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    68
    Košičania od vlastnej bránky zakladali útočnú akciu, ale zastavil ich pád Saniho,. Nedovolíme si tvrdiť či bol zavinený, pretože sme situáciu nevideli. Diváci ale hromžia a pre údajne simulujúceho hráča si pýtajú žltú kartu.
     
    67
    Košičania sa pokúsili štandardku zahrať rovno pred bránku. Tam ale najvyššie vyskočil gólman Trabalík, ktorý situáciu pohodlne vyriešil.
     
    66
    Košičania v ďalšej dobrej príležitosti! Po centri Dordeviča sa ale domáci k strele nedostali, pretože Drengubiak loptu odvrátil na rohový kop.
     
    65
    Košičania mohli opäť vyhrávať! Rozhodili si súperovu defenzívu a pri ľavej žrdi bol úplne osamotený Jano, ale nedokázal zakončiť do priestoru troch žrdí.
     
    63
    Našťastie ale nešlo o nič vážne. Trabalík sa rýchlo postavil a pokračuje v hre. Dolný Kubín bude chcieť zaútočiť.
     
    62
    Hosťujúci gólman ostal ležať na zemi. Pri pokuse o rýchle zakončenie ho nohou nešťastne zasiahol nohou.
     
    61
    Košičania sú naďalej aktívni.Trebuňák dostal loptu medzi dvoch obrancov, ale jedného z nich si nedokázal obhodiť, a tak nemohol z dobrej pozície vystreliť.
     
    59
    Druhý polčas priniesol v rozpätí niekoľkých minút už dva góly. Diváci sledujú skutočne zaujímavé stretnutie a nudiť sa určite nemôžu.
     
    57
    MFK Košice B dáva gól!
    Košičania rýchlo vyrovnávajú. LAZAR DORDEVIČ dostal prihrávku na boku šestnástky, s loptou nezaháľal a okamžite si to namieril do nebezpečného priestoru, kde sa rozhodol sám strieľať a bol úspešný.
     
    56
    Hostia sú po góle o poznanie aktívnejší. Vybojovali rohový kop a po ňom sa k hlavičke dostal zrejme Drengubiak. Jeho pokus skončil iba tesne nad brvnom.
     
    55
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Beňuš, prichádza Bumbera.
     
    54
    Zápas sa nám otočil o 180 stupňov. Hostia sa dostali do vedenia a siahajú po všetkých bodoch. V úvode prvého polčasu by to tipoval len málokto.
     
    53
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Horodník, prichádza Gáll.
     
    52
    Dolný Kubín dal gól!

    Hostia idú do vedenia! Po rýchlom prechode priamo do vápna dostal loptu na kopačku SIRADJI SANI a prepasíroval ju do siete.
     
    51
    DOlnému Kubínu sa útočná akcia predsa len vydarila. Center z ľavej strany letel do vápna, no Ružinský povyskočil a loptu chytil.
     
    50
    Košičania sú naďalej aktívni, no nevedia sa dostať k streleckému pokusu. Hostia sa musia brániť, no pomýšľajú nad útočným vpádom.
     
    48
    Domáci mohli ísť opäť do vedenia! Trebuňák prešiel cez dvoch obrancov, rútil sa sám na bránku, no stroskotal na gólmanovi. Trabalík si pripisuje ďalší dobrý zákrok,
     
    47
    V úvode polčasu sú na útočnej polovici hostia, ale loptu vôbec nemajú vo svojej moci a iba vysoko napádajú rozohrávku súpera.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domácich. Ani jeden z trénerov počas prestávky nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je za nami. V košickej Barci sme videli veľa zaujímavého najmä v závere 45-minútovky, kedy hostia vyrovnali, radovali sa zo získanej penalty, ale ju aj zahodili. Stav je teda 1:1.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:31.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Otruba pálil veľmi tvrdo takmer do stredu bránky, ale Ružinský smer jeho rany vystihol a loptu vytlačil. Diváci sú vo vytržení.
     
    45
    Domáci Vancák vo vápne fauloval Lauru a hostia budú zahrávať penaltu! Zatiaľ čo Vancák si zblízka obzerá žltú kartu, faulovaný hráč doslova vyskočil dva metre nad zem a kričal "Jóóó!".
     
    44
    Hosťom sa teda skutočne z ničoho-nič podarilo vyrovnať. V tomto polčase väčšinou ťahali za kratší koniec, no využitá šanca im prinavrátila myšlienky na bodový zisk.
     
    43
    Dolný Kubín dal gól!

    Domácim hráčom ale odkop nevyšiel a loptu poslali iba do múru. Dolný Kubín si ju okamžite prevzal a zamieril do protiútoku. Po ňom letel krásny center z ľavej strany pred bránku, kde bol úplne osamotený SIRADJI SANI a hlavou pohodovo zakončil.
     
    42
    Košičania si vybojovali priamy kop po menšom faule. Rozohrávať ho budú z veľmi zaujímavej pozície z približne 20 metrov.
     
    41
    Košičania zahrali štandardku na krátku vzdialenosť nacvičeným signálom a ostali na útočnej polovici. Loptu si síce posúvali pred šestnástkou súpera, ale nedokázali zakončiť.
     
    40
    Na hracej ploche sa stále nič nemení. Domáci futbalisti po ďalšej aktivite vybojovali rohový kop.
     
    39
    Košičania v ďalšej obrovskej príležitosti! Loptu dostával do behu Trebuňák, ale v šestnástke ju v sklze nedokázal presne trafiť a mieril iba nad brvno.
     
    38
    Domáci gólman sa napokon k lopte dostal, ale bolo to iba pri jednoduchej rozohrávke po tom, čo súperovi ušla lopta.
     
    37
    Pred nami je posledných pár minút prvého polčasu. Hostia sa síce snažia vytlačiť súpera zo svojej polovice, ale príliš sa im to nedarí a Ružinský je bez práce.
     
    35
    Spomínanú štandardku rozohral Pavúk, ale spoluhráčov nenašiel. Jeho tímoví kolegovia sa do dobrých pozícii ani nedostali, hostia všetko pokryli.
     
    34
    Domáci hráči vybojovali zaujímavú štandardku z viac ako 20 metrov priamo spred bránky. Rozhodca inštruuje hráčov v šestnástke, pretože chce mať všetko pod kontrolou.
     
    33
    Hra sa stále odvíja iba na útočnej polovici košického tímu. Domáci hráči sú aktívnejší, ale Benetkove centre nenachádzajú adresáta.
     
    31
    Opäť skvelá práca Benetku! Unikol po pravej strane a spoluhráčom servíroval loptu do najlepšieho priestoru, ale ten Dolnokubínčania v rýchlosti dokázali pokryť.
     
    30
    Polhodina hry je za nami a tempo hry sa stále zvyšuje. Lopta lieta z jednej polovice ihriska na druhú, ale chýbajú nám strelecké pokusy.
     
    29
    Košičan Benetka takmer zvýšil náskok svojho tímu! Uvoľnil sa po pravej strane, no proti nemu ukážkovo vybehol Trabalík. Brankár Dolného Kubína sa teraz vyznamenal.
     
    27
    V košickej Barci sa nič zaujímavé nedeje. Rozruch spôsobil iba príchod Dušana Gogu na štadión. Na trávniku lopta lieta zo strany na stranu a nikto si nedokáže vypracovať ani len strelecký pokus.
     
    25
    Trebuňák je ale našťastie v poriadku a náraz predýcha za postrannou čiarou. Môžeme pokračovať v hre.
     
    24
    V strede ihriska ostáva na hracej ploche po zrážke ležať domáci Trebuňák. Hra sa musí prerušiť a príde k nemu lekár.
     
    23
    Košičania sa teda dostali do vedenia a treba povedať, že celkom zaslúžene. Hostia sa hneď po rozohrávke snažia o vyrovnanie, no nevedia si vypracovať ani strelu.
     
    21
    MFK Košice B dáva gól!
    Domáci hráči využili svoju prevahu a dostávajú sa do vedenia! FRANTIŠEK PAVÚK využil center do vápna a hlavou poslal loptu k žrdi. Trabalík nemal šancu na zákrok.
     
    20
    Domáci stále útočia. Po pravej strane sa narážačkou dostal až k šestnástke Benetka, ale jeho center hostia v poslednej chvíli zrazili.
     
    19
    Lopty sa pri štandardnej situácii chopil Hirjak, no poslal ju iba do miest, odkiaľ jeho spoluhráči nedokázali zakončiť.
     
    18
    Košičania sú ale podstatne aktívnejší. Loptu opäť dostali do útoku a z pravej strany od šestnástky budú zahrávať štandardku po menšom faule.
     
    17
    Ružinský rýchlo rozohral a takmer našiel unikajúceho hráča na pravej strane. Takmer, Trebuňák sa k lopte nedostal, pretože bol v poslednej chvíli zastavený súperom.
     
    16
    Aj hostia sa konečne prebojovali k dobrému centru do vápna. Posielali ho z ľavej strany, ale iba do rukavíc gólmana košickej rezervy.
     
    15
    Domáci sa dostali do zaujímavej príležitosti! Po rýchlom prenesení hry po pravej strane sa Košice prebojovali až ku šestnástke, odkiaľ letel center priamo pred bránku. Tam Jano vo výskoku vysokú loptu netrafil.
     
    13
    Lopta po rohu letela za hranicu šestnástky, a tam sa ju nikomu z hostí nepodarilo zasiahnuť. Ružinský sa mohol s kľudom prizerať.
     
    12
    Dolný Kubín prevzal loptu na svoje kopačky, usadil sa pred šestnástkou súpera a bude zahrávať rohový kop z pravej strany.
     
    10
    Lopta lieta zo strany na stranu a diváci sa poriadne nudia. Chcelo by to súvislejšiu akciu.
     
    9
    V Košickej Barci sa toho zatiaľ veľa nedeje. Hostia chceli rýchlo rozohrať a dostať sa do útoku, ale nedostali sa ďalej než za stredový kruh.
     
    7
    Po tomto rohovom kope ale žiadne nebezpečenstvo neprišlo. Košičania zahrali štandardku k bližšej žrdi, odkiaľ hostia loptu rýchlo odpratali.
     
    6
    Košičania vybojovali prvý rohový kop v zápase. Stalo sa tak po tom, čo hostia loptu rýchlo odkopli pred dobiedzajúcim Janom.
     
    5
    Hostia ale predviedli veľmi zaujímavú akciu! Rýchly výpad z pravej strany sa však skončil iba streleckým pokusom priamo do rukavíc Ružinského.
     
    4
    Horodník rozohrával loptu zo spomínanej štandardky, no vôbec nebol úspešný. Jeho center skončil iba v rukaviciach gólmana hostí. Košice sú zatiaľ aktívnejšie.
     
    3
    Košické "Béčko" je v úvode podstatne aktívnejšie. Domáci futbalisti sa prepracovali až do útoku, kde za rohom šestnástky vybojovali zaujímavú štandardku.
     
    2
    Začalo sa väčšou aktivitou na strane domácich Košíc. Hostia sa k lopte ešte v podstate ani poriadne nedostali, no nevideli sme ani nič zaujímavé.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hosťujúci futbalisti.Vôbec im to ale nepomohlo a Košičania vybojovali loptu. Po rýchlom centri z ľavej strany na loptu vyskakoval Benetka, ale bol dobre bránený.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -7
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice B: Ružinský – Pavúk, Tóth, Dordevič, Jano, Trebuňál, Benetka, Vancák, Horodník, Hirjak, Jonec
    Náhradníci: Pella – Pilipčuk, Gáll, Veselovský, Ndiaye, Dimun, Vansa

    MFK Dolný Kubín: Trabalík – Mihálik, Čučka, Sopúch, Kliment, Laura, Drengubiak, Beňuš, Otruba, Lacko, Sani
    Náhradníci: Bumbera – Buška, Murín, Kolorédy, Kapičák

    Rozhodca: Ihring – Brendza, Hrčka.
     
    Po našej najvyššej futbalovej súťaži Fortune Lige sa začína sezóna aj pre ďalších 24 klubov. Áno, hovoríme o štarte DoXXbet Ligy, 2. najvyššej futbalovej ligovej súťaži na Slovensku. Tímy v nej budú po novom rozdelené do dvoch skupín: Východ a Západ. V oboch týchto „odnožiach“ DoXXbet ligy nastúpi 12 celkov, pričom 6 z nich sa pobije o postupovú priečku medzi elitné kluby na Slovensku, o postup do Fortuna Ligy. Postupové miesto je však len jedno, pričom ašpirantov na zisk prvenstva je hneď niekoľko.

    Skupina Západ:
    FC Nitra
    ŠK SFM Senec
    FC Spartak Trnava juniori
    MFK Dubnica nad Váhom
    FK Pohronie Žiar nad Hronom/Dolná Ždaňa
    FK Slovan Duslo Šaľa
    FC ŠTK 1914 Šamorín
    ŠKF Sereď
    MFK Skalica
    AFC Nové Mesto nad Váhom
    ŠK Slovan Bratislava B
    MŠK Žilina B

    Skupina Východ:
    Partizán Bardejov
    MFK Zemplín Michalovce
    1. FC Tatran Prešov
    MŠK Rimavská Sobota
    TJ Baník Ružiná
    MFK Dolný Kubín
    FK Poprad
    MFK Košice B
    FK Bodva Moldava nad Bodvou
    FC Lokomotíva Košice
    FK Slavoj Trebišov
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš

    Na štadióne v košickej Barci nás čaká zaujímavý duel. Proti sebe v ňom nastúpia tímy, ktoré v uplynulej sezóne hrali v III. lige Východ, a tak sa veľmi dobre poznajú. Košickému "Béčku" aj Dolnému Kubínu už futbal istotne chýbal, a tak sa môžeme tešiť na obojstrannú snahu o zisk prvých bodov.

    Víťaza tohto zápasu si nedovolili tipovať ani bookmakeri stávkových kancelárií. Tí vypísali na triumf domáceho celku kurz približne 2,5 a na výhru hostí cca 2,6. Remízu po riadnej hracej dobe si môžete natipovať s kurzom približne 3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 21. Pavúk, 57. Dordevič, 71. Jano, 80. Gáll – 43. Sani, 52. Sani

    Karty:   45. Vancák (KEB) – 88. Lacko (DKU)

    Nepremenená penalta: 45+1. Otruba (KEB), brankár Ružinský zneškodnil


    MFK Košice B: Ružinský – Pavúk, Tóth, Dordevič, Jano, Trebuňák, Benetka, Vancák, Horodník, Hirjak, Jonec
    Náhradníci: Pella, Pilipčuk, Gáll, Veselovský, Ndiaye, Dimun, Vansa

    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Mihálik, Čučka, Sopúch, Kliment, Laura, Drengubiak, Beňuš, Otruba, Lacko, Sani
    Náhradníci: Kapičák – Bumbera, Buška, Murín, Kolorédy

    Rozhodca: Ihring – Brendza, Hrčka