The New Saints. – Slovan Bratislava 0:2 (kon.)
koniec
The New Saints.
0:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Utorok 22.07.2014, 19:45 • The Corbett Sports Stadium, Rhyl • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:45.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítame pri sledovaní odvetného zápasu druhého kvalifikačného predkola Ligy majstrov. Náš zástupca Slovan Bratislava sa v ňom na horúcej súperovej pôde stretne s tímom The New Saints FC a vám zo zápasu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Prvý zápas dvojice Slovan – The New Saints je už minulosťou. Belasí ho odohrali na domácich Pasienkoch a dokázali v ňom zvíťaziť 1:0. O presný zásah sa postaral v 52. minúte zápasu Erik Čikoš. Slovan bol počas celého duelu lepším tímom, a tak ho môže mrzieť iba jednogólové víťazstvo, no aj to je pre nášho majstra dobrou východiskovou pozíciou, pretože neinkasoval ani jeden gól. Waleský majster sa ale s pohárovou Európou ešte určite nerozlúčil, a tak nás čaká bezpochyby zaujímavý duel.

    Zápas sa odohrá na štadióne The Corbett Sports Stadium, pre miestnych dlhoročne známom ako Belle Vue (Rhyl) Tento športový stánok bol postavený ešte v roku 1892 a odvtedy je domovským štadiónom Rhyl FC. Podľa oficiálnych informácií pojme 3000 fanúšikov, z toho 1720 miest je na sedenie.



    Slovan považujú za jasného favorita tohto zápasu aj stávkové kancelárie. Tie na základe papierových predpokladov vypísali na triumf nášho majstra kurz približne 1,7, zatiaľ čo na víťazstvo domáceho waleského šampióna až 4,35. Remízu si môžete natipovať pri ponuke pohybujúcej sa okolo čísla 3,5.
     
    -25
    Úvodné zostavy:

    The New Saints F.C.: Harrison – K. Edwards, Baker, Marriott, Seargeant, Spender – A. Edwards, Finley – Williams – Wilde, Draper
    Náhradníci: Mullock – Evans, Rawlinson, Ruscoe, Fraughan, Darlington, Quigley

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Čikoš, Hudák, Niňaj, Jablonský – Milinkovič, Lásik, Grendel, Žofčák (C) – Soumah – Fořt
    Náhradníci: Polaček – Halenár, Jakúbek, Matejka, Mészáros, Peltier, Sipľak

    Rozhodca: Jakob Kehlet (DEN) – Lars Rix (DEN), Heine Sørensen (DEN), Jens Maae (DEN).
     
    -2
    Hráči oboch tímov sú už na hracej ploche a duel sa o malý moment začne. Waleský majster bude hrať v zeleno-bielej prúžkovanej kombinácii, náš šampión v tmavomodrých dresoch.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ sa im ale pre vysoké napádanie súpera nedarí dostať.
     
    1
    Obrovská šanca na otvorenie skóre pre Slovan! Už v úvode duelu mohli hostia vyhrávať, keď Soumah vysokým napádaním získal loptu, posunul ho Fořtovi, no toho zastavil iba rýchly Harrison.
     
    Šanca Slovanu v 1. minúte.
     
    2
    Gólová šanca vzápätí aj na opačnej strane! Finley prepasíroval loptu pomedzi defenzívu Slovana a Draper sa už-už dostával ku gólovej koncovke. V poslednej chvíli pred ním zakročil Perniš.
     
    3
    Začalo sa skutočne vo veľkom štýle a v priebehu niekoľkých desiatok sekúnd sme videli stopercentné príležitosti na oboch stranách. Draper to skúsil opätovne, no ani teraz sa k strele nedostal.
     
    4
    Na ostrovoch je atmosféra domáca pre Slovan, ktorý prišli priamo na miesto podporiť desiatky priaznivcov. Hostia stále napádajú rozohrávku súpera a domáci celok sa nevie dostať z vlastnej polovice.
     
    5
    Finley svojou prihrávkou opäť narobil súperovi poriadne problémy. Defenzíva nášho majstra má zatiaľ s týmto hráčom veľké problémy, no Perniš ostáva pokojný a loptu chytá do rúk.
     
    6
    Milinkovič zahodil stopercentnú šancu! Tvrdo pálil na bránku z vnútra šestnástky, no v rýchlosti tesne minul priestor troch žrdí. Teraz mal Harrison aj kusisko šťastia.
     
    7
    Svätci chceli opäť zaútočiť, ale ďaleko nezašli. Takmer pred šestnástkou sa dopustili útočného faulu na dobre brániaceho Jablonského. Rozohrávať bude gólman Perniš.
     
    8
    Po Pernišovom odkope sa jeho spoluhráči na útočnej polovici dlho nezdržali. Domáci tím si uvedomuje vážnosť situácie, v ktorej sa nachádza, a preto sa pokúša čo najskôr skórovať.
     
    9
    Veľká šanca pre Slovan! Bol v nej Fořt, ktorý si vo vnútri malého vápna vyskočil na dlhú loptu, no hlavou ju poslal iba do rukavíc pozorného Harrisona.
     
    10
    Domáci si vôbec nerozumeli. Seargeant sa snažil loptu vrátiť svojmu gólmanovi, no Harrisona to veľmi prekvapilo a nasledovať bude iba rohový kop pre hostí.
     
    11
    K rohovej zástavke si loptu nachystal kapitán Žofčák a zakrútil ju priamo pred bránku. Tam síce boli nasťahovaní jeho spoluhráči, no tí zakončovať nemohli. Loptu zastavilo brvno.
     
    Žofčák trafil z rohu brvno.

     
    12
    Slovan je v úvode aktívny a hrá veľmi dobre. Soumah získal loptu na útočnej polovici a vypýtal si faul od FInleyho. Domáci hráči začínajú byť nervózni.
     
    13
    Slovan opäť útočí. Jablonský sa pokúsil vysunúť Fořta, no ten bol v čase zakončenia v ofsajdovej pozícii. Svätci by sa chceli vymaniť spod zovretia súpera a niečo vymyslieť.
     
    14
    Domáci hráči sa presunuli na útočnú polovicu, kde vybojovali štandardku po menšom faule. Ani z nej ale vôbec nič nevymysleli a skóre sa meniť nemôže.
     
    15
    Slovanistom sa podarilo loptu zaviezť za polovicu, ale musí sa mať na pozore. Teraz sa vysokým napádaním prezentuje súper nášho majstra a je poriadne dotieravý.
     
    16
    Slovan sa stiahol na vlastnú polovicu a musí si dávať pozor na prípadné prekvapenia súpera. Domáci hráči sú oveľa aktívnejší než v prvom zápase, no nedarí sa im prebojovať sa do zakončenia.
     
    17
    Domáci to skúsili vysokou loptou. Seargeant to poslal na pravú stranu, no tam ju nik z jeho spoluhráčov nezachytil. Slovan výrazne poľavil smerom dopredu.
     
    18
    Slovan sa stále nikam nevie prepracovať. Žofčák skúsil vysunúť Soumaha, no ten bol mimo hry. Domáci hráči sú teraz lepším tímom, hostia pôsobia dezorientovane.
     
    19
    Slovan sa musel brániť, no vystihol prihrávku súpera. Soumah sa po rýchlom brejku snažil pretlačiť prihrávku na Milinkoviča, ale ten bol dobre bránený a strieľať nemohol.
     
    20
    Milinkovič sa napokon ku streleckému pokusu dostal. Jeho ďalekonosný pokus ale nebol z kategórie nebezpečných. Po následnej rozohrávke sa k podobnej situácii prepracovali aj domáci, ale lopta opäť skončila iba u gólmana.
     
    21
    The New Saints sa usadil na útočnej polovici. Edwards hľadal spoluhráča na pravej strane, ale pri autovej čiare bol iba pripravený Slovanista. Na trávniku sa nedeje nič zaujímavé.
     
    22
    Slovan sa ale dobre bráni. Naši zástupcovia súpera vytlačili až do okolia stredového kruhu, odkiaľ sa góly strieľať nedajú.
     
    23
    Takmer sme to zakríkli! Kolmica domácim vyšla a k lopte sa za obranou dostal Wilde. Jeho rýchly pokus spoza šestnástky skončil iba tesne vedľa bránky.
     
    24
    A ďalšia zaujímavá šanca pre Slovan! Po pravej strane pustili hostia súpera do šestnástky a mali veľké šťastie, že lopta neprešla na hráčov tlačiacich sa pred bránku. Svätci zahodili ďalšiu dobrú príležitosť.
     
    25
    Posledné minúty sa Slovan z trávnika akoby vyparil. Nevideli sme žiadnu úspešnú akciu hostí. Tí sa musia iba brániť a spôsobuje im to veľké problémy.
     
    26
    Ďalšia dobrá šanca pre domácich! Wilde vnikol do šestnástky z pravej strany a Niňaj mu vôbec nedokázal zobrať loptu. Následne sme videli centr ponad obranu na druhú stranu, odkiaľ Edwards vypálil mimo bránky.
     
    27
    Slovanu sa v týchto chvíľach vôbec nedarí. Hostia si na trávniku robia v podstate čo chcú, no v zakončení zatiaľ nemajú dostatok šťastia.
     
    28
    Slovan sa stále iba bráni, no ani to mu príliš nejde. Spender poslal center z pravej strany, no ten adresáta nenašiel. Perniš mohol ostať pokojný.
     
    29
    Slovan nemá postup vôbec istý. Perniš musel opäť zasahovať, teraz sa tak stalo po zrazenej hlavičke Wildea. Hostia sa stále musia iba brániť.
     
    30
    Slovan sa vôbec nevie upokojiť. Náš zástupca si za stavu 0:0 nevie za stredovým kruhom ani presne prihrať a ak sa to rýchlo nezmení, bude mať ešte veľa problémov.
     
    31
    Pri pravej postrannej čiare zabojoval Čikoš, ktorý to s postupom a bojovnosťou myslí skutočne vážne. Individuálne síce prešiel cez obranu, no následne mu nik nepomohol. Slovan získa aspoň útočnú polovicu.
     
    32
    Hostia ale v útoku dlho nevydržali. Značne nervózni hostia sa dopustili faulu, keď Grendel poslal k zemi Seargeanta. Rozohrávať bude gólman Harrison.
     
    33
    Hosťom sa nič nedarí. nevyšiel ani tento pokus pretlačiť loptu na Čikoša, ktorý si teda priestor robil zbytočne. Slovan po následnej Milinkovičovej snahe vybojoval rohový kop.
     
    34
    Žofčák zakrútil loptu opäť pred bránku, no gólman Harrison si s ňou dokázal poradiť. Vo výskoku ju vytlačil spod brvna a Svätci sa môžu opäť pustiť do útočenia.
     
    35
    Hostia ale súpera nikam nepustili. Milinkovič sa vo vápne pekne individuálne presadil, ponúkol loptu Soumahovi a ten ju nabil Žofčákovi. Kapitánova strela bola zrazená a skončí sa iba rohovým kopom.
     
    36
    Milinkovič teraz rozohral nakrátko a Slovan vybojoval ďalší rohový kop. Už štvrtý v tomto zápase.
     
    37
    Medzičasom Slovan vybojoval ďalší rohový kop, po ktorom mohli hostia otvoriť skóre. Milinkovičov center našiel Čikoša, no jeho hlavička padla na brvno. Stav je stále bezgólový.
     
    38
    Slovan stále ostáva na útočnej polovici a zrejme sa pozviechal. Grendel chcel páliť z otočky, ale bol dobre bránený Edwardsom, ktorý loptu pokojne odvrátil.
     
    Slovanu žreb prial a v prípade postupu sa v treťom predkole stretne s moldavským tímom Sheriff Tiraspoľ. Tento klub bol založený iba v roku 1997, ale odvtedy už 13x vyhral miestnu najvyššiu súťaž s názvom Divizia Națională. Celkovo je ale, čo sa papierových predpokladov týka, Slovan v prípade postupu jasným favoritom.
     
    39
    Čas do konca prvého polčasu sa pomaly kráti a na gól stále iba čakáme. Hostia sa teraz museli stiahnuť na vlastnú polovicu, pretože ich súper sa nadychuje k záverečnému tlaku.
     
    40
    Svätci sú stále v útoku, ale nevedia nič vymyslieť. Slovan sa veľmi dobre bráni a dokonca sa pokúsi hru odvrátiť na druhú stranu.
     
    41
    Slovan sa postupne dostal iba za polovicu, kde ale Milinkovič loptu na pravej strane stratil. Na trávniku sa nedeje vôbec nič zaujímavé.
     
    42
    Domáci hráči sa v závere pokúšajú niečo vymyslieť. Z pravej strany centroval Finley, no jeho pokus bol mierne zrazený a Pernišovi nenarobil žiadne problémy.
     
    43
    Slovan sa po rýchlom a ďalekom odkope pokúsil niečo vymyslieť na útočnej polovici. Tam si ale Soumah pri spracovaní lopty pomohol rukou, a tak hostia o polovicu prídu.
     
    44
    Svätci si prevzali loptu a pokúša sa kombináciami v strede trávnika vybojovať dobrá priestor a niečo vymyslieť. Slovan je ale v defenzíve v týchto chvíľach pokojný a nič podobné nepripúšťa.
     
    45
    Slovan sa prebojoval na opačnú polovicu. Tam po zrazenej strele hostia vybojovali svoj šiesty rohový kop v tomto zápase. Rozhodca ešte túto situáciu určite nechá zahrať.
     
    45+1
    Žofčákov center skončil pri vzdialenejšej žrdi, kde ale Hudák loptu netrafil. Domáci sa ubránili a prvý polčas sa končí.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas vôbec nepripomínal boj o pohárovú Európu. Ani jeden z tímov nehral oslnivo a aj napriek viacerým šanciam sme presný zásah nevideli. Najviac vzrušenia priniesli hneď úvodné sekundy, no vtedy sa vyznamenali gólmani.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:46.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hostí a Slovan sa okamžite pustil do útočenia. Grendel na ľavej strane veľmi dobre zabojoval a pri autovej čiare si vypýtal faul. Ani jeden z trénerov počas prestávky nestriedal.
     
    47
    Po faule na Grendela sme videli Žofčákov odkop. Bratislavský kapitán poslal loptu ku vápnu, no tam boli iba domáci, ktorí všetko odvrátili.
     
    47
    Slovan začal tento polčas aktívne. Loptu stále drží na svojich kopačkách, no nedarí sa mu nič vypracovať. Vybojoval aspoň rohový kop.
     
    48
    Slovan mohol skórovať! po rohovom kope letela Milinkovičova lopta na kopačku Žofčáka, no hosťujúci kapitán z vnútra šestnástky prepálil priestor troch žrdí.
     
    49
    Rohový kop vybojovali aj domáci hráči. Po Seargeantovom centri loptu zrazil Lásik, no iba za vlastnú čiaru. Hostia sa budú musieť brániť.
     
    50
    Svätci ale po rohovom kope vôbec nič nevymysleli a dokonca sa nedostali ani len do zakončenia. Aj tento polčas je veľmi neatraktívny pre divákov.
     
    51
    Slovan sa opäť dostal na útočnú polovicu. Grendel sa tam pokúšal odkopom z ľavej strany nájsť Milinkoviča, no ten sa k lopte vôbec nedostal. Domáci sa s pokojom ubránili.
     
    52
    Slovan sa drží na útočnej polovici. Lásik loptou na ľavú stranu vyzval Jablonského, ktorý sa pustil do útočného výpadu. Na jeho konci bol však center zblokovaný a nikoho nemohol nájsť.
     
    53
    Na trávniku sa nedeje nič nové, a teda ani nič zaujímavé. Lopta sa pohybuje po trávniku, ale žiadnu nebezpečnú situáciu so sebou neprináša.
     
    54
    Slovan dokáže zabojovať ak chce. Teraz to potvrdil Soumah, ktorý po prechode cez stred vybojoval faul. Po ňom letel faul do vápna, ale nik loptu nezasiahol.
     
    55
    Hostia sa ešte pokúšali niečo vymyslieť na útočnej polovici, no vlastnou chybou o loptu prišli. Soumah sa dopustil útočného faulu.
     
    56
    Obrana Slovana je veľmi pevná a teraz to potvrdila aj proti Edwardsovi. Toho vôbec nepustila k Pernišovi, ktorý sa musí poriadne nudiť.
     
    57
    Hráči The New Saint by chceli rozohrať a dostať sa do zakončenia. To sa im ale vôbec nedarí, pretože hostia vysoko napádajú.
     
    58
    Slovan chcel takisto niečo vymyslieť. Grandel sa pokúsil vysunúť kapitán Žofčáka, ale lopta cez Edwardsa neprešiel.
     
    59
    Striedanie v tíme The New Saints F.C.: z ihriska odchádza Williams, prichádza Darlington.
     
    60
    Obrovská šanca hostí na otvorenie skóre! Fořtova prihrávka prešla za domáci defenzívu, no Milinkovič ľavačkou preloboval bránku. Harrison bol v tomto prípade bezmocný, ale našťastie preňho hráč Slovana minul bránku.
     
    61
    Hodina hry je za nami a my musíme s poľutovaním konštatovať, že až na pár šancí nevidíme zaujímavý futbal. Lopta na malinkom štadióne lieta zo strany na stranu, ale nikto sa nevie presadiť. Jednoznačne by to chcelo gól.
     
    Milinkovičova najväčšia šanca!

     
    62
    Slovan by sa vedenia ujal veľmi rád. Pokúšal sa o to Fořt, ale bol iba v ofsajde. Postranní arbitrovia si dali na situáciu pozor a všetko rýchlo vyriešili.
     
    63
    Tréner Slovana Bratislava s výkonom svojich zverencov spokojný nie je, no zjavne nepomohli ani slová v šatni počas prestávky. Na trávniku sa nič nedeje.
     
    64
    Slovan sa drží pri lopte a pokúša sa niečo vymyslieť. Teraz sú ale pre zmenu vo forčekingu aktívni domáci hráči, ktorí nedovoľujú hosťom dostať sa k ďalšej strele.
     
    65
    Hodinu a pol sa už na ostrovoch hrá, ale nič zaujímavé sa nedeje. Tréner Straka chystá striedanie.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Žofčák, prichádza Mészáros.
     
    67
    Novým kapitánom sa stal Fořt. Slovan ostáva na útočnej polovici, kde sa ale vôbec nič nedeje. Soumah sa pokúsil vypáliť, ale mieril iba mimo bránky a zjavne má nejaké zdravotné problémy.
     
    68
    Soumah má nejaké problémy s nohou a bude potrebovať ošetrenie. Hra je prerušená, takže sa stále nič zaujímavé nedeje.
     
    69
    Soumah podľa všetkého nemôže pokračovať, a tak je Slovan donútený k druhému striedaniu. Zraneného hráča nahradil Halenár.
     
    70
    Jablonský dostal na ľavej strane prihrávku od Grendela, no jeho následný pas nič nevyriešil. Slovanista ho poslal iba na kopačku súpera.
     
    71
    Slovan poslal z pravej strany pred bránku zaujímavý center, po ktorom Baker odvrátil na roh pre Slovan. Ten zahral Milinkovič do vápna, ale lopta bola zvrátená už pri bližšej žrdi.
     
    72
    Pozor ale na rýchly prechod súpera! Edwards hľadal centrom Drapera a nebyť Pernišovho pohotového zákroku, hostia mohli prehrávať. Hráčom The New Saints teraz chýbalo trochu šťastia.
     
    73
    Slovan sa pred chvíľou aj so šťastím ubránil a už opäť útočí. Čikoš po faule vybojoval loptu, po ktorej rozohratí Halenár zahrával do vápna, ale Slovan nič nevymyslel.
     
    74
    Slovan dal gól!

    Hostia predsa len na útočnej polovici ešte ostali a vybojovali ďalší faul. Ten zahrával z boku vedľa šestnástky Halenár, no center pretiahol. MARKO MILINKOVIČ sa ale aj napriek tomu dostal k strele, ktorú si domáci sami zrazili do siete.
     
    Milinkovič prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a posiela Slovan do vedenia 1:0.
     
    75
    Konečne. Nič iné sa teraz ani konštatovať nedá. Zápasu jednoznačne chýbal gól, ktorý sme teraz videli. Hostia teda idú do vedenia a sú veľmi veľmi blízučko k postupu.
     
    76
    Prvú žltú kartu si vyslúžil za zbytočný faul domáci Finley.
     
    V prípade postupu bude Slovan začínať opäť na Pasienkoch, a to 29. alebo 30. júla. Odveta bude na programe presne o týždeň, teda 5. alebo 6. augusta. FC Sheriff Riraspoľ hrá svoje domáce zápasy na štadióne Sheriff, ktorý má kapacitu 14 300 divákov.
     
    77
    Slovan sa sám zabrzdil pri prechode, kde sa hostia dopustili úplne zbytočného útočného faulu. Náš zástupca sa ale nemusí nikam ponáhľať.
     
    78
    Slovan má zápas pod kontrolou a pomaly už rozmýšľa nad ďalším zápasom. Domáci hráči už nikam určite nepostúpia.
     
    79
    Na trávniku sa nič zaujímavé nedeje. Domáci prítomní v Rhyle už oslavujú a právom. V tomto polčase bol náš zástupca jasne lepší.
     
    80
    Striedanie v tíme The New Saints F.C.: z ihriska odchádza Wilde, prichádza Evans.
     
    81
    Slovan drží loptu na vlastnej útočnej polovici pred šestnástkou súpera a zápas iba dohráva. Naši majstri kontrolujú situáciu a nič zaujímavé sa nedeje.
     
    82
    Slovanisti sa nikam neponáhľajú a nechcú sa zbytočne zraniť. Milinkovič si vypýtal faul na ľavej strane pri autovej čiare a jeho tím teda získava nie len loptu, ale aj naťahuje čas.
     
    83
    Lásik sa v defenzíve predviedol veľmi úspešne a súpera do šance vôbec nepustil. Na Britských ostrovoch čakáme už len na záverečný hvizd.
     
    84
    Hosťujúci fanúšikovia sa bavia a oslavujú postup. Domov odídu so spokojnosťou z postupu.
     
    85
    Slovan mohol poistiť svoje vedenie, no nestalo sa tak! Čikošova prihrávka na Fořta prešla, no následná strela bola trochu podvihnutá a skončila tesne nad bránkou.
     
    86
    Po rohovom kope hostí sa ale nič zaujímavé nestalo. Svätci sa dokázali pohodlne ubrániť proti štandardke zahranej nakrátko a druhý gól sme nevideli.
     
    87
    Striedajúci Mészáros dostal loptu na pravej strane a nevedel čo s ňou, tak vypálil. Svoj pokus poslal popred bránku Harrisona, ktorý ale zasiahnuť nemusel.
     
    88
    Domáci hráči sa dopustili ďalšieho faulu a kartový trest ich neminie. Potrestaným hráčom je Darlington.
     
    89
    Slovan dal gól!

    Po predchádzajúcom faule zahrával Slovan spoza šestnástky štandardku. Lopty sa chopil MARKO MILINKOVIČ, namieril ju ponad múr do žrde a od nej priamo do siete. Pre Milinkoviča je to druhý gól v zápase.
     
    Milinkovičov druhý gól z priameho kopu.
     
    90
    Posledné striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Grendel, prichádza Jakúbek.
     
    90+1
    Zápas sa už iba dohráva. Slovan dvomi gólmi potvrdil svoju dominanciu aj papierové predpoklady a pohodlne postúpi.
     
    90+2
    Pod tribúnov fanúšikov Slovana je už nastúpených približne 20 domácich uporiadateľov, ktorí sa postarajú o poriadok, keby chceli hosťujúci priaznivci vybehnúť na trávnik. Belasá Šľachta chorálmi oslavuje postup.
     
    90+3
    Hrá sa už tretia nadstavená minúta, ktorá by mala byť posledná. Slovan sa musí brániť, no vôbec mu to nemôže vadiť. Postup má už vo vrecku.
     
    90+4
    Tak nie, napokon ešte jedna minúta. Aj počas nej sa Slovan bráni, ale robí to veľmi dobre a gól nepripúšťa. Perniš odíde s čistým kontom.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil triumfom hostí. Slovan postupuje do ďalšieho predkola, pre The New Saints sa pohárová Európa končí.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok večera.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (21:37:41)

    Veronika Pancuráková

    Góly: 74. Milinkovič, 89. Milinkovič

    Karty:   76. Finley (NWS), 88. Darlington (NWS)


    The New Saints.: Harrison – K. Edwards, Baker, Marriott, Seargeant, Spender – A. Edwards, Finley – Williams – Wilde, Draper
    Náhradníci: Mullock – Evans, Rawlinson, Ruscoe, Fraughan, Darlington, Quigley

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Čikoš, Hudák, Niňaj, Jablonský – Milinkovič, Lásik, Grendel, Žofčák (C) – Soumah – Fořt
    Náhradníci: Polaček – Halenár, Jakúbek, Matejka, Mészáros, Peltier, Sipľak

    Rozhodca: Jakob Kehlet (DEN) – Lars Rix (DEN), Heine Sørensen (DEN), Jens Maae (DEN)
    15.07.2014
    Slovan Bratislava - The New Saints. 1:0

    Góly: 52. Čikoš

    Karty:   72. Seargeant (NWS), 81. Rawlinson (NWS)