TakUrčitee.sk – Onlajnisti 6:0 (kon.) | Onlajnisti – Real Madrid (fans) 2:10 (kon.) | Onlajnisti – AC Miláno (fans) 1:3 (kon.)
FC Barcelona (fans) – Onlajnisti 13:0 (kon.)
koniec
TakUrčitee.sk
6:0 (2:0)
Onlajnisti
Sobota 28.06.2014, 10:00 • Sereď • Stretnutie Onlajnistov
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní exkluzívneho textového prenosu priateľského futbalového turnaja v Seredi. Jeho organizátorom je náš partner halamadrid.sk a je nám veľkou cťou, že sa ho môžeme zúčastniť.

    Všetka pozornosť športových novinárov sa dnes sústreďuje do Serede. Práve tu si včera prenosné pracovisko rozložila aj naša redakcia, ktorá po dôkladnom tréningu už o pár minút nastúpi na svoj úvodný zápas turnaja halového futbalu.
     
    V Seredi vládne od rána perfektná atmosfréra a telocvičňa sa pred naším zápasom napĺňa do prasknutia. Diváci sú vo vytržení a hráči v čiernych dresoch pripravení na svoj úvodný duel na tomto turnaji.
     
    Nominácia:

    Onlajnisti: Farkaš (Švec) – Pajerský, Bartko, Lipták, Kováčik, Vrábeľ, Nečas, Kmeť, Sárközi, Handzuš.
     
    Taktické pokyny trénera Dávida Šveca pred zápasom: "Taktickou prácou by sme mohli dosiahnuť dobrý výsledok. Dôležité bude plne sa sústrediť hneď od začiatku a nepustiť súpera do šancí. Pevne verím, že do vitríny nám pribudne cenná trofej.
     
    Onlajnisti sú na hracej ploche, o pár sekúnd môžeme začať.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Onlajnisti sa okamžite musia brániť. Súper sa do nás pustil s veľkou vervou a gólman Farkaš má čo robiť, aby loptu na dvakrát skrotil.
     
    1
    Tréner Švec zo striedačky zhodnotil, že je výborné, že sme už tri sekundy boli pri lopte. Naďalej sa ale musíme brániť.
     
    2
    TakUrčitee.sk dalo gól!
    Gól strelil PETRO.
     
    3
    Stále sa bránime. Farkaš musel opustiť svoju bránku, pretože alkoholom zdecimovaná obrana mu vôbec nepomohla a loptu následne vysoko odkopol.
     
    4
    Zástupca maďarskej menšiny Milan Vrábeľ vybojoval loptu v útoku, no príliš mu to nepomohlo. Onlajnisti ale zaznamenávajú s guľatým predmetom už druhý kontakt v zápase.
     
    5
    Pajerský musel opustiť ihrisko, pretože jeho kondícia nestačí na toto šialené tempo. Následne sme sa dostali k prvej strele z kopačky Nečasa, ktorá ale bola zblokovaná a skončila iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    5
    TakUrčitee.sk dalo gól! Gól strelil PETRO.
     
    6
    Onlajnisti rozohrali loptu, ale súperovi ju iba posunuli na opačnú polovicu ihriska a opäť sa musia brániť. Najaktívnejším z našich je určite Vrábeľ, ktorý už druhýkrát vybojoval loptu.
     
    7
    Na palubovke sa stále nič nemení. Najzaujímavejšou časťou zápasu sú aktuálne komentáre na našej striedačke a komentátorskom stanovišti.
     
    8
    Takmer sme opäť inkaosvali! Brankár Farkaš teraz nemal všetko pod kontrolou a pomohla mu iba konštrukcia bránky. Súper následne zahrával roh nacvičeným signálom dozadu, no nič z toho nevyťažil. Bránime sa ako o život.
     
    9
    Aj Handzuš už musel hraciu plochu opustiť. Aj napriek svojmu výškovému deficitu si ale počínal veľmi dobre, pri lopte boli asi dvakrát.
     
    10
    Veľké šťastie stálo pri našom tíme aj tentokrát! Farkaš ale našťastie opäť neinkasuje, čo využil na rýchly prechod na opačnú stranu mladík Lipták. Jeho lopta ale súperovu bránku tesne minula.
     
    10
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. Onlajnisti toho zatiaľ veľa nepredviedli, no my veríme, že Švecove taktické pokyny dokážu zázraky.
     
    11
    Začal sa druhý polčas.
     
    11
    Naši chlapci sa okamžite nahrnuli do útoku. Pri lopte bol Slovanista Sárközi, no po zjavne náročnej noci si proti súperovi vôbec neporadil.
     
    12
    V hľadisku sa fanúšikom vôbec nepáči prístup rozhodcu, dokonca ho upodozrievajú z požitia alkoholických nápojov. Na palubovke sa nedeje nič zaujímavé.
     
    13
    Takmer sme to zakríkli! Farkaš vyťahuje jeden zákrok za druhým a nebyť jeho, Onlajnisti by už boli prehrávali minimálne päťgólovým rozdielom.
     
    14
    TakUrčitee.sk dalo gól!
    Gól strelil HANZLÍK.
     
    15
    TakUrčitee.sk dalo gól!
    Tak toto naši chlapci opäť nezvládli! V defenzíve nechali úplne osamoteného Handzuša, ktorý už proti súperovi veľa nezmohol a PETRO pridáva svoj tretí gól v zápase.
     
    16
    Onlajny by aj chceli ísť do útoku, no proti dobre zabezpečenej defenzíve súpera to vôbec nie je jednoduché. Svoje by o tom vedel hovoriť aj Lipták, ktorý sa teraz nepresadil cez hráča číslo 5.
     
    17
    Farkaš predvádza jeden úspešný zákrok za druhým. Na palubovke je to jeden z našich najlepších hráčov.
     
    18
    "Keby hrali na nepremenené šance, tak vyhrávajú 15:0." Rozhodca náležite okomentoval hru nášho súpera.
     
    19
    Tak toto je neuveriteľné! Bartko má zjavne taktické prvky futbalu dobre naštudované. Po miernom kontakte sa zhodil na zem a podal dokonalý teatrálny výkon. Napokon sa z ihriska musel odplaziť.
     
    20
    TakUrčitee.sk dalo gól! Gól strelil FERANEC.
     
    20
    TakUrčitee.sk dalo gól! Gól strelil PETRO.
     
    Koniec zápasu.
     
    "Keby ma boli počúvali, boli by sme vyhrali," zhodnotil na záver tréner, kapitán a náhradný brankár v jednej osobe.
     
    Skončil sa prvý zápas nášho tímu na tomto turnaji. V Seredi sa nám zatiaľ darí na všetkých postoch okrem palubovky, no pevne veríme, že v nasledujúcom dueli to už bude oveľa lepšie. Srdečne vás pozývame k sledovaniu zápasu Onlajnistov s Realom Madrid. (10:17:51)

    Veronika Pancuráková

    Góly: 2. Petro, 5. Petro, 14. Hanzlík, 15. Petro, 20. Feranec, 20. Petro


    TakUrčitee.sk:
    Onlajnisti: Farkaš (Švec) – Pajerský, Bartko, Lipták, Kováčik, Vrábeľ, Nečas, Kmeť, Sárközi, Handzuš

    Diváci: 50