Anderlecht – Lokeren 3:1 (kon.) | Brugge – Waregem 2:0 (kon.) | Liége – Genk 1:0 (kon.)
koniec
R.S.C. Anderlecht
3:1 (1:0)
Sporting Lokeren
cz Nedeľa 18.05.2014, 14:30 • Stade Constant Vanden Stock , Brusel • Belgická Jupiler Pro League
Predzápasové kurzy
     
    67
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Anderlecht přidává třetí gól! Kouayté skvěle v pokutovém území přistrčil míč DENNISU PRAETOVI, který svou následnou střelou rozjásal fanoušky na stadionu. Verhulst byl absolutně bez šance.
     
    59
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Zápas má pořádné grády, Anderlecht jde znovu do vedení! Střelu z přímého kopu sice Verhulst dokázal vyrazit, k odraženému míči se ale dostal CHANCEL MBEMBA MANGULU a ten svou dorážkou vrací Anderlechtu vedení.
     
    56
    Lokeren právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil HAMDI HARBAOUI, který svou prudkou střelou do horní části branky nedal Kaminskému šanci. Utkání tedy bude ještě velmi zajímavé.
     
    19
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    A domácí se ujímají vedení! Praet si skvěle na levé straně zpracoval míč a poslal centr na malé vápno. Na tuto vzdušnou přihrávku si dobře naskočil ALEKSANDAR MITROVIĆ, který dokázal pěknou hlavičkou rozvlnit síť za brankářem Verhulstem.

    Vojtěch Konečný

    Góly: 19. Mitrović, 59. Mbemba, 67. Praet – 56. Harbaoui (pen.)

    Karty:   43. Bruno (AND), 65. Deschacht (AND) – 22. Pauw (LOK), 33. Harbaoui (LOK)   55. Borre (AND) – 57. Persoons (LOK)


    R.S.C. Anderlecht: Proto (26. Kamisnki) – Deschacht, Nuytinck, Mbemba, Vanden Borre – Praet (83. Acheampong), Tielemans, Kouyaté, Najar – Mitrović, Bruno (59. Gillet)
    Náhradníci: N'Sakala, Pollet, Kaminski, Cyriac, Acheampong, Klještan, Gillet

    Sporting Lokeren: Verhulst – Mertens, Scholz, Marić, Odoi – Overmeire, Persoons – De Pauw (74. Patosi), Vanaken (81. Trompet), Remacle (69. Dutra) – Harbaoui
    Náhradníci: Lazić, Trompet, Dutra, Ansah, Patosi, Corryn

    Rozhodca: Alexandre Boucaut – Jimmy Cremers, Frederick Stalport – Bart Vandeweghe