KAIS Mora UIF – Djurgårdens 5:6 (po pr.) | Falun – Storvreta 7:6 (po pr.)
koniec po predl.
IBF Falun
7:6 (2:1, 2:0, 2:5)
Storvreta IBK
cz Sobota 12.04.2014, 15:15 • Malmö Arena • Švédská Superligan
     
    Na hrací ploše probíhají oslavy celého týmu. Hráči poskytují rozhovory pro média.
     
    64:59
    Falun právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto!!! Letošním vítězem švédské Superligan se stává tým IBK FALUN! O vítězství svého týmu v tomto soutěžním ročníku rozhodl svojí přesnou trefou ALEXANDER GALANTE CARLSTRÖM a odstartoval gejzír radosti a oslav! Asistence: Emil Johansson.
     
    58:18
    Falun právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a s největší pravděpodobností uvidíme prodloužení. Jakob Lundmark poslal přesný pas RMILU JOHANSSONOVI, který zužitkoval svoji šanci. Asistence: Jakob Lundmark.
     
    57:01
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Skvělý závěr hráčů v červeném!!! Storvreta dokonává obrat a vede o gól nějaké tři minuty před koncem základní hrací doby! Rickie Hyvärinen zavezl míček za branku, odkud poté nahrál na nehlídaného JOAKIMA OLSSONA, který opět překonává Rehna a zajišťuje svému týmu hodně důležitý gól! Asistence: Rickie Hyvärinen.
     
    54:47
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Hosté ukazují, že se jim v třetí třetině opravdu daří!! Hráči Storvrety dohnali ztrátu z předchozího vývoje zápasu a máme vyrovnáno! Míček doplachtil do branky po prostrčení JOAKIM OLSSON. Asistence: Joel Kanebjörk.
     
    51:13
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje! Rozdíl mezi oběma týmy je opět jen o jeden gól. Rasmus Sundstedt přihrával do chumlu hráčů před Rehnovou brankou, míčku se zmocnil pře brankovištěm FREDRIK HOLTZ, který s ledovým klidem zakončil. Asistence: Rasmus Sundstedt.
     
    50:28
    Emil Johansson (Falun) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    44:03
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun opět odskakuje na rozdíl dvou branek. Míček dopravil do branky při této akci RASMUS ENSTRÖM, Klintsten s tímhle nemohl moc dělat. Asistence: Thomas Holmgren.
     
    42:00
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Hosté vstřelili kontaktní branku! Na začátku úspěšné akce byl Joakim Olsson, který vyslal přesný pas FREDRIKU HOLTZOVI, ten se trefuje a dává druhý gól Storvrety během necelých dvou minut. Asistence: Joakim Olsson.
     
    40:35
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Hráči hostujícího celku se pokouší o zdramatizování prozatím celkem jasného vývoje. HENRIK STENBERG si počkal na míček, který mu přesně poslal Rasmus Sundstedt a Rehn míček nedokázal zachytit. Asistence: Rasmus Sundstedt.
     
    38:57
    Jonas Rehn (Falun) dostává dvouminutový trest za držení.
     
    35:33
    Falun právě vstřelil branku!
    Domácí rozebrali obranu Storvrety a vyplynula z toho čtvrtá dnešní branka za zády Klintstena. Zakončujícím hráčem byl před brankou číhající JONAS ADRIANSSON. Asistence: Emil Johansson.
     
    33:38
    Klintsten v brance Storvrety skvělým způsobem zachránil svůj tým od inkasování branky! Brankář i přes to, že ležel na zemi, dokázal míček rukama vyrazit vedle.
     
    28:35
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun navyšuje svůj náskok. Pěkná nahrávka Johannese Skoga přistála na holi BILLYHO NILSSONA, jenž svoji šanci s bravurou využívá. Asistence: Johannes Skog.
     
    15:33
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun si bere zpět své jednogólové vedení. Tentokrát zamířil přesně CASPER BACKBY, gólman nedosáhl na jeho pokus. Asistence: Ciya Hajo.
     
    10:37
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Na tabuli opět svítí nerozhodný stav. O srovnání se zasloužil Fredrik Holtz s NIKLASEM WINROTHEM, druhý jmenovaný z dobré pozice nezaváhal. Asistence: Fredrik Holtz.
     
    06:15
    Falun právě vstřelil branku!
    Skóre dnešního superfinálového utkání je otevřeno! JOHANNES LARSSON zaúřadoval před brankou Storvrety a posunul míček za brankáře. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 7. Larsson, 16. Backby (Hajo), 29. Nilsson (Skog), 36. Adriansson (Johansson), 45. Enström (Holmgren), 59. Johansson (Lundmark), 65. Carlström (Johansson) – 11. Winroth (Holtz), 41. Stenberg (Sundstedt), 42. Holtz (Olsson), 52. Holtz (Sundstedt), 55. Olsson (Kanebjörk), 58. Olsson (Hyvärinen)


    IBF Falun: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Adriansson, Holmgren, Carlgren, Larsson, Fernqvist – Enström (C), Carlström, Lundmark, Skog, Johansson, Backby, Svahn, Nilsson, Hajo
    Storvreta IBK: Klintsten (Engholm) – Bäckström, Jacobsson, Samuelsson, Andersson, Berggren, Sundstedt – Drews, Kanebjörk, Paulsson, Holtz, Svensson, Stenberg, Öhman, Winroth, Olsson, Sjögren, Hyvärinen, Kohonen (C)

    Rozhodca: Ola Pettersson a Daniel Skoog

    Diváci: 11 324