B. Bystrica – Nitra 6:4 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
6:4 (2:1, 2:2, 2:1)
HK Nitra
Nedeľa 30.03.2014, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci strieľajú šiesty gól a zdá sa, že o víťazovi je už rozhodnuté. Vlastimil Lakosil vykorčuľoval z brány smerom na striedačku, v strednom pásme vyhral TOMÁŠ MATOUŠEK osobný súboj, získal puk a zakončil do prázdnej brány. Bez asistencie.
     
    44:02
    Nitra dala gól!
    Ďalší kontaktný gól Nitry. Mráz vystrelil z uhla z ľavej strany a puk pretlačil za Kalembov chrbát RICHARD LELKEŠ. Asistencie: Richard Mráz.
     
    42:30
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci pridávajú piaty gól! Zigo s Lunterom sa dostali do prečíslenia, Zigo si pekne počkal na správny moment, prihral na MÁRIA LUNTERA, ktorý skóroval do odkrytej časti brány. Asistencie: Tomáš Zigo.
     
    39:38
    Nitra dala gól!
    Záver druhej tretiny patrí jednoznačne hosťom. Milo prihral na voľného JAKUBA RUČKAYA, ktorý na dvakrát pretlačil zblízka puk až za Kalembu. Asistencie: Dušan Milo, Miroslav Kováčik
     
    35:18
    Nitra dala gól!
    Tlak hostí nakoniec končí gólom. Tománek prihrával pred Kalembom na voľného LUKÁŠA NOVÁKA, ktorý bol nikým nekrytý na ľavej strane a zakončil do odkrytej časti brány. Asistencie: Roman Tománek, Jozef Stümpel.
     
    27:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci pridávajú štvrtý gól. Domáci útočník PETR KAFKA hrá ako z veľkej knihy, tentokrát ho prekonáva strelou z ľavej strany, ktorá smeroval nad jeho ľavé rameno, Asistencie: Mário Lunter, Radomír Heizer.
     
    21:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáce mužstvo využíva ďalšiu presilovú hru. Hetrik domáceho útočníka PETRA KAFKU, ktorý teraz vystrelil švihom z pravého kruhu a nekompromisne prekonáva Kristana. Asistencie: Richard Rapáč, Jakub Kania.
     
    18:29
    Nitra dala gól!
    Hostia predsa strieľajú kontaktný gól! Kalemba po strele s Bambúchom prišiel o hokejku, MARTIN SEGĽA si obkorčuľoval bránu a zakončoval do úplne odkrytej časti brány, keďže domáci brankár sa nestihol presunúť. Asistencie: Filip Kuzma, Michal Novák
     
    12:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú presilovú hru. Druhý gól svojho tímu pridáva PETR KAFKA, ktorý si nakorčuľoval medzi kruhy, vystrelil spoza obrancu a Kristovi prepadol puk až za jeho chrbát. Asistencie: Richard Rapáč, Radomír Heizer.
     
    01:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Rýchly úvodný gól a domáci sa ujímajú vedenia! PETR KAFKA dostal presnú prihrávku od Rapáča z rohu klziska a strelou zápästím prekonáva Kristana spomedzi kruhov. Asistencie: Richard Rapáč, Petr Macháček.

    Radoslava Harvánková

    Góly a asistencie: 2. Kafka (Rapáč), 13. Kafka (Heizer, Rapáč), 22. Kafka (Kania, Rapáč), 28. Kafka (Lunter, Heizer), 43. Lunter (Zigo), 60. Matoušek – 19. Segľa (Kuzma, Novák), 36. Novák (Tománek, Stümpel), 40. Ručkay (Milo, Kováčik), 45. Lelkeš (Mráz)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba (Košarišťan) – Saracino, Lepine, Macháček, Kania Rosandič, Bambúch, Predajniansky J. – Veilleux, White, Handlovský, Heizer, Kafka, Rapáč, Lamper, Zigo, Lunter, Konečný, Matoušek, Kadura
    HK Nitra: Kristan (Lakosil) – Nádašdi, Milo, Ordzovenský, König, Kuzma, Novák, Hrazdíra, Ďurkech – Ručkay Jakub, Kováčik, Bajtek, Tománek, Stümpel, Novák, Segľa, Chrenko, Bača, Mráz, Lelkeš, Piačka

    Rozhodca: Kubuš, Lauff – Korba, Rovenský

    Diváci: 2850