Buffalo – Tampa Bay 3:4 (po pr.) | NY Islanders – NJ Devils 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 2:4 (kon.)
Carolina – Columbus 2:3 (po pr.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.) | LA Kings – Winnipeg 4:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Calgary 6:3 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
Calgary Flames
cz Nedeľa 30.03.2014, 23:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. KYLE TURRIS vystihl rozehrávku Calgary a trefuje kotouč do prázdné klece. Flames si totiž o chvíli předtím odvolali brankáře. Bez asistence.
     
    52:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi kruté pro Calgary. Ottawa sebrala kotouč ve středním pásmu a skóruje po pěkně provedené akci. Turris hezky našel najíždějícího CLARKA MACARTHURA (24), který vložil hůl do jeho střílené přihrávky a dává pro Senátory velmi důležitou branku. Asistence: Kyle Turris.
     
    41:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po chybě brankáře Calgary se do vedení dostává Ottawa. Rämö totiž špatně rozehrál za brankou a Zibanejad poté chytře poslal kotouč před branku, kam dojížděl JARED COWEN (6). Rämö se sice stihl vrátit do brankoviště, ale střela kanadského zadáka mu i tak propadla. Asistence: Mika Zibanejad.
     
    36:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Máme tu další vyrovnání. MacArthur ukázal skvělý přehled, když vjel do pásma a poslal kotouč pod sebe, kde číhal KYLE TURRIS (24). Bývalý útočník Phoenixu zvolil střelu a poté už se spolu se svými spoluhráči mohl radovat ze třetí branky Senátorů. Asistence: Clarke MacArthur.
     
    27:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Trefit kotouč do horní části branky u levé tyče ovšem o chvíli později Plameny přeci jen dokázaly a ujímají se vedení. Mladý SEAN MONAHAN (20) dostal kotouč na mantinelu, udělal pár kroků směrem k brance a tvrdou ranou z úhlu skóruje. Asistence: Jiří Hudler a Joe Colborne.
     
    23:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno! Cammaleri se nejprve pokoušel bekhendem překvapit Lehnera střelou na přední tyč zpoza brány. Kotouč se poté odrazil vedle klece, odkud ho bekhendem posunul Backlund na dobře postaveného PAULA BYRONA (7), který rychlou střelou se štěstím prostřelil brankáře Ottawy. Asistence: Mikael Backlund a Mike Cammaleri.
     
    19:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři jdou opět do vedení. Výbornou práci předvedl Spezza, který dlouho držel kotouč na hokejce a vyčkával na nejlepší pozici. Nakonec vybruslil před branku a předložil kotouč do výborné pozice MILANU MICHÁLKOVI (16), který pohotovou střelou skóroval dnes už podruhé. Asistence: Jason Spezza a Aleš Hemský.
     
    13:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny velmi rychle nalezly odpověď a i tentokrát se jedná o pěknou branku. Glencross poslal kotouč na Hudlera, stojícího za brankou, a šikovný útočník poslal puk bekhendem před branku, kde číhal MATT STAJAN (12) a nekompromisně zavěsil. Asistence: Jiří Hudler a Curtis Glencross.
     
    10:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení po spolupráci dvou Čechů! Hemský po své neúspěšné střele poslal puk na modrou čáru Karlssonovi, který tvrdě vypálil. Kotouč z jeho hole pak dokázal skvělým způsobem tečovat MILAN MICHÁLEK, pro kterého se jedná o patnáctou letošní branku. Asistence: Erik Karlsson a Aleš Hemský.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 11. Michálek (Karlsson, Hemský), 20. Michálek (Spezza, Hemský), 37. Turris (MacArthur), 42. Cowen (Zibanejad), 53. MacArthur (Turris), 59. Turris – 14. Stajan (Hudler, Glencross), 24. Byron (Backlund, Cammaleri), 28. Monahan (Hudler, Colborne)


    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Methot, Gryba, Cowen, Wiercioch, Phillips – Hemský, Spezza, Michálek – Stone, Turris, MacArthur – Condra, Zibanejad, Hoffman – Neil, Smith, Kassian
    Calgary Flames: Rämö (MacDonald) – Brodie, Giordano, Butler, Russell, Wotherspoon, Billins – Hudler, Stajan, Glencross – Byron, Backlund, Cammalleri – Colborne, Monahan, Bouma – McGrattan, Galiardi, Westgarth

    Rozhodca: Hebert, Kozari – Cvik, MacPherson

    Diváci: 18 505