Manchester United – Aston Villa 4:1 (kon.) | Crystal Palace – Chelsea 1:0 (kon.) | Southampton – Newcastle 4:0 (kon.)
Stoke City – Hull City 1:0 (kon.) | Swansea – Norwich 3:0 (kon.) | West Bromwich – Cardiff 3:3 (kon.)
Arsenal – Manchester City 1:1 (kon.)
koniec
Manchester United
4:1 (2:1)
Aston Villa FC
Sobota 29.03.2014, 13:45 • Old Trafford (Manchester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Manchester United dal gól!
    Červení Diabli sa s doterajším stavom neuspokojili a preto sa vydali ešte na jednu záverečnú ofenzívnu výpravu. Fellaini na ľavej strane uvoľnil Adnana Januzaja, ktorý si s veľkou gráciou obhodil bezmocného Bacunu a po jeho centri do vápna v sklze zakončoval CHICHARITO. Mexický Hrášok mal pred sebou odkrytú bránku a z piatich metrov loptu dopravil do siete. 4:1 pre United! Satisfakcia je dokonaná!
     
    57
    Manchester United dal gól!
    Red Devils sa až teraz konečne nadýchli k prvému ofenzívnemu vzplanutiu a okamžite je z toho gól na 3:1! Christian Benteke v dvoch superšanciach nepochodil a teraz si musí búchať hlavu. Po kostrbatej kombinácii Diablov sa lopta od Buttnera cez Fellainiho predsa len dostala k JUANOVI MATOVI, ktorý pohotovou koncovkou zo siedmich metrov strieľal na bližšiu pravú žrď. Brad Guzan na tú strelu poriadne nevidel a preto zakročiť nestihol. United zdvojnásobujú svoje vedenie!
     
    45
    Manchester United dal gól!
    Zodpovednosť na seba zobral bombardér WAYNE ROONEY, ktorý sa v takýchto situáciách nemýli a opäť sa stáva hrdinom Old Trafford. Dvomi gólmi otáča priebeh stretnutia! Loptu poslal presne k ľavej tyči. Brad Guzan síce smer jeho strely vystihol, no lopta smerovala dokonale za háčiky. 2:1!
     
    20
    Manchester United dal gól!
    Červení Diabli ale expresne povstali z popola. Bolo to po akcii prehliadaného génia Shinjiho Kagawu, ktorý sa na ľavej strane zbavil Bacunu a z hranice šestnástky presne odcentroval na hranicu malého vápna. Tam stál nedôsledne krytý WAYNE ROONEY, ktorý hlavou zakončil presne k ľavej žrdi. Brad Guzan sa ani nepohol. Rooney zakončil, akoby to bola rutina. United sa po siedmich minútach podarilo vyrovnať!
     
    13
    Aston Villa dala gól!
    Protestujúci fanúšikovia sediaci v lietadle, ktoré naďalej krúži na Divadlom snov sa zrejme smejú. Ich peniaze asi neboli vyhodené zbytočne, United totiž na Old Trafford znovu prehrávajú. Priamy kop z nejakých osemnástich metrov rozohrával ASHLEY WESTWOOD, ktorý nádherne prestrelil múr a loptu poslal k pravej žrdi. David de Gea si na ňu síce siahol, no z priestoru troch žrdí ju nevytesnil. United musia už po štvrťhodine hry dobiehať!

    Erik Farkaš

    Góly: 20. Rooney, 45. Rooney (pen.), 57. Mata, 90+1. Chicharito – 13. Westwood

    Karty:   12. Rafael (MU), 16. Büttner (MU) – 44. Bacuna (AST), 64. Bertrand (AST), 88. Clark (AST), 90+3. Lowton (AST)


    Manchester United: De Gea – Rafael, P. Jones, Vidič (C), Büttner – Fellaini, D. Fletcher – Mata, Kagawa, A. Young – Rooney
    Náhradníci: Amos – Giggs, Chicharito, Carrick, Nani, Welbeck, Januzaj

    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar (C), Clark, Bertrand – Albrighton, A. Westwood, Delph – Weimann, Benteke, Agbonlahor
    Náhradníci: Steer – J. Bennett, Sylla, Tonev, Holt, Lowton, C. Robinson

    Rozhodca: Martin Atkinsom – S. Child, H. Lennard – C. Pawson