Toronto – St. Louis 3:5 (kon.) | Washington – LA Kings 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:0 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.)
Edmonton – San Jose 2:5 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
St. Louis Blues
cz Streda 26.03.2014, 00:05 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí to již srovnat nezvládli, Blues se prosazují gólem do odkryté klece! Od červené čáry trefil prázdnou branku DAVID BACKES a dovršil tím svůj hattrick – 3:5! Asistence: TJ Oshie a Alexander Steen.
     
    55:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A rázem je to již jen o jednu branku! Po skvělé práci Phila Kessela se ke kotouči na brankovišti dostal JAMES VAN RIEMSDYK a z bezprostřední blízkosti doklepl volný puk do sítě Blues – 3:4! Asistence: Phil Kessel a Jake Gardiner.
     
    44:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Že by nás přece jen čekalo ještě drama? Pietrangelovu přihrávku nedokázal na mezikruží zpracovat Vladimír Sobotka, kotouč doklouzal až ke CARLU GUNNARSSONOVI, který ho příklepem neomylně poslal za Millera – 2:4! Bez asistence.
     
    37:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nyní však již ani zázračný Jonathan Bernier katastrofě v podobě čtvrtého gólu zabránit nedokázal! ALEXANDER STEEN si odstoupil od obránců na kruzích, dostal přesnou přihrávkou a bekhendem zády k brance umístil kotouč přímo pod víko – 1:4! Asistence: Kevin Shattenkirk a Patrick Berglund.
     
    27:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí tým sice dokázal přežít oslabení, po návratu vyloučeného Kuljomina ale inkasuje. Phaneufovi na modré čáře přeskočil při střele puk hokejku a to byl začátek zkázy. Do protiútoku se vydali Blues, vše skončilo přesnou střelou DAVIDA BACKESE z pravého kruhu mezi Bernierovy betony – 1:3! Asistence: Alex Pietrangelo a Alexander Steen.
     
    19:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Také přesilová hra na straně Blues je využita! Hodně kuriózním způsobem dostal kotouč do branky DAVID BACKES, jehož střela se zasekla někde mezi betony Berniera. Gólman Toronta však o puku nevěděl a ten tak mohl zlehka doklouzat těsně za brankovou čáru – 1:2! Asistence: TJ Oshie.
     
    15:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ohromný tlak Blues nakonec přináší vyrovnání ještě v první třetině! Nahození Romana Poláka od modré čáry nejprve tečoval TJ OSHIE, nakonec si svou teč ještě sám skokem dorazil za brankovou čáru! Rozhodčí si ještě ověřili gól u videorozhodčího, Bernier z dvacáté střely na branku již inkasuje – 1:1! Asistence: Alexander Steen a Roman Polák.
     
    11:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A chvíli na to udeřilo na druhé straně! Domácí se v početní výhodě dostávají do vedení poté, co brankář Ryan Miller vyrazil nadvakrát střelu pouze na brankoviště na JOFFREYHO LUPULA, který dorazil puk od odkryté sítě – 1:0! Asistence: Nazem Kadri a Jake Gardiner.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 12. Lupul (Kadri, Gardiner), 45. Gunnarsson, 56. Riemsdyk (Kessel, Gardiner) – 16. Oshie (Steen, Polák), 20. Backes (Oshie), 28. Backes (Pietrangelo, Steen), 38. Steen (Shattenkirk, Berglund), 59. Backes (Oshie, Steen)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (MacIntyre) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Franson, Gleason, Rielly – Kesse, Bozak, Van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, Lupul – Clarkson, Bolland, Raymond – Orr, McClement, Bodie
    St. Louis Blues: Miller (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Colaiacovo – Oshie, Backes, Steen – Schwartz, Sobotka, Morrow – Ott, Bejglund, Pääjärvi – Reaves, Lapierre, Porter

    Rozhodca: Hebert, Joannette – Miller, MacPherson