Petrohrad – Jaroslavľ 2:3 (kon.) | Lev – Doneck 3:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
Streda 26.03.2014, 16:30 • Jubilejny Sports Aréna, Petrohrad • Play-off KHL
Partner:
     
    56:52
    Domáci Tony Martensson vylúčený za hákovanie a presilovú hru si zahrajú hostia, ktorí sa po záverečnom hvizde ujmú vedenia v sérii 3:2 na zápasy.
     
    41:24
    Bude sa hrať 4 na 4, domáci Ilja Kovalčuk dostáva trest za hrubosť, na druhej strane taktiež za hrubosť vylúčený Ilja Ljubuškin.
     
    39:46
    V závere prostrednej časti prichádza trest pre domáceho obrancu Maxima Chudinova, ktorý dostáva trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:06
    Tlak Petrohradu ale zrejme pribrdzí svojím vylúčením Alexej Ponikarovskij, ktorý dostáva trest za krosček.
     
    28:15
    Hostia si svojou aktivitou vypýtali faul od domáceho hráča, ktorý aj prišiel a Roman Červenka dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    22:08
    Hosťujúci Ilja Ljubuškin je vylúčený za hákovanie a presilovú hru si zahrá Petrohrad.
     
    09:44
    Videli sme po šanci na každej strane, ale ani domáci Rjasenskij a ani hosťujúci Petrov sa nepresadili. Po prerušení hru odchádza na trestnú lavicu druhýkrát v zápase Emil Galimov a aj tento raz je to za sekanie. Presilovku si zahrajú hráči SKA.
     
    07:03
    Vzájomný trest po menšej strkanici. Na trestnú odchádzajú domáci obranca Jury Alexandrov za hrubosť a hosťujúci útočník Emil Galimov za sekanie.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 23. Dallman (Červenka, Thoresen), 58. Thoresen (Kalinin, Červenka) – 31. Gorochov (Redlihs, Konkov), 39. Galimov (Petrov), 41. Averin (Plotnikov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Semenov, Chudinov, Chafizullin, Rjasenskij, Kalinin – Červenka, Martensson, Thoresen – Ponikarovskij, Kovalčuk – Tichonov, Šipačjov, Makarov – Sigarjov, Malyšev, Barabanov
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiljev, Ljubuškin, Višnevskij, Pašnin, Gorochov – Averin, Apalkov, Plotnikov – Redlihs, Petrov, Platt – Konkov, Kartajev, Galimov – Černikov, Sprukts, Musatov

    Rozhodca: Gofman, Radovin – Birin, Gordenko

    Diváci: 12 443