Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – LA Kings 2:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 1:3 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 4:7 (kon.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
3:4 (0:0, 0:3, 3:0 - 0:1)
Nashville Predators
cz Utorok 11.03.2014, 00:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nakonec se raduje Nashville. Na modré čáře chyboval Phillips, puk mu odebral Ellis, svůj únik zakončil bekhendovou kličkou po které puk zůstal u betonu Lehnera, ovšem stále ve hře, čeho využil dojáždějící SETH JONES a doklepl puk za čáru. Asistence: Ryan Ellis.
     
    58:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí to dokázali, neuvěřitelné. Aleš Hemský opět předvel parádní přihrávku, kterou narýsoval od modré přesně k tyči, kde byl nepokrytý JASON SPEZZA a na dvakrát procpal puk přes Rinneho beton. Asistence: Aleš Hemský a Erik Karlsson.
     
    50:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A to skutečně přichází. Znovu v tom měl prsty Aleš Hemský, ten po mantinelu poslal puk za branku Spezzovi a jeho další přihrávka zpoza branky tentokrát mířila na hokejku MARCA METHOTA a od ní do klece! Asistence: Jason Spezza a Aleš Hemský.
     
    47:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ale teď už se domácí konečně dočkali. Velký kus práce odvedl důrazný Spezza, který zpoza branky předložil puk na brankoviště a tam byl nejdůraznější JARED COWEN. Asistence: Jason Spezza a Aleš Hemský.
     
    37:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už to s Ottawou vypadá hodně zle. V závěru třetiny jdou hosté do tříbrankového vedení. Wilson si dojel obránce, ten pod tlakem ztratil puk, což se hodilo najíždějícímu ERICU NYSTROMOVI, který z druhé vlny trefil přesně. Bez asistence.
     
    30:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí. Ani ne dvě minuty po první brance se Predators prosazují podruhé. Téměř ze stejného místa jako v prvním případě se trefuje přesně pod horní tyč CRAIG SMITH. Anderson neměl šanci. Asistence: Mattias Ekholm a Seth Jones.
     
    28:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Del Zotto dostal hodně místa na modré čáře, vypálil a jeho dělovku tečoval mimo dosah Andersona NICK SPALING. Asistence: Michael Del Zotto a Colin Wilson.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 48. Cowen (Spezza, Hemský), 51. Methot (Spezza, Hemský), 59. Spezza (Hemský, Karlsson) – 29. Spaling (Del Zotto, Wilson), 30. C. Smith (Ekholm, Jones), 38. Nystrom, 64. Jones (Ellis)


    Ottawa Senators: Anderson (od 45. Lehner) – Methot, Karlsson, Phillips, Ceci, Cowen, Gryba – Michálek, Spezza, Hemský – Hoffman, Turris, Ryan – Greening, Z. Smith, Neil – Kassian, Zibanejad, Condra
    Nashville Predators: Rinne – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Del Zotto, Ellis – Cullen, Fisher, Spaling – Nystrom, Wilson, C. Smith – Clune, Gaustad, Stalberg – Hörnqvist, Sissons, Eaves

    Rozhodca: Furlatt, Kimmerly – Barton, Nansen

    Diváci: 19 063