Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | NJ Devils – Carolina 5:4 (kon.)
Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Nashville – Columbus 0:1 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
NY Rangers – Detroit 3:0 (kon.) | Florida – Boston 2:5 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:5 (0:0, 1:1, 1:4)
Boston Bruins
cz Nedeľa 09.03.2014, 22:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je to jasné, dva body si odveze Boston Bruins. Kulikov totiž od modré nastřelil CHRISE KELLYHO, který puk zavezl až před opuštěnou klec Floridy a bekhendem přidává pátý gól svého týmu. Bez asistence.
     
    52:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak s góly se nyní doslova roztrhnul pytel. Za 52 vteřin vidíme tři góly, dva z toho musí ze vé klece lovit Roberto Luongo. Milan Lucic předložil mezi kruhy puk pro JAROME IGINLU, který se z těchto pozic většinou nemýlí a nejinak tomu bylo i nyní, kdy zkušený Kanaďan zamířil přesně nad vyrážečku Luonga. Asistence: Milan Lucic, Zdeno Chára.
     
    51:50
    Florida právě vstřelila branku!
    No tak pozor, Florida je za dalších devětadvacet vteřin zpátky v zápase. JIMMY HAYES přídává po zmatcích v obraně Bruins svůj druhý gól v zápase, když Huberdeau zavezl puk před Johnsona, kde se prosadil důrazem v předbrankovém prostoru právě útočník Floridy s číslem dvanáct. Asistence: Jonathan Huberdeau
     
    51:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Luongo se může otáčet, seč může, ale na dělostřelbu v podání Bostonu nestačí. PATRICE BERGERON střelou z pravého kruhu překonává gólmana Floridy, který předtím zlikvidoval snad čtyři střely Medvědů. Asistence: Loui Eriksson, Carl Soderberg.
     
    47:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Z protiútoku se raduje Boston Bruins. Marchand našel z levého kruhu přenou přihrávkou TOREYHO KRUGA, kterému zblízka nedělalo sebemenší problém překonat gólmana Luonga po kličce do bekhednu. Ten si tak třicátý úspěšný zákrok v tomto zápase nepřipíše. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
     
    29:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Již poněkolikáté se dnes o střelu či nahození od modré pokoušel Andrej Meszároš. Jeho ránu tečoval před brankou snad holení nebo bruslí CARL SODERBERG a Boston tak tři minuty po gólu Floridy vyrovnává. Asistence: Andrej Meszároš, Reilly Smith.
     
    27:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Po sedmadvaceti minutách vidí diváci na floridském stadionu první gól. Bergenheim zpoza branky poslal kotouč na pravý kruh, kde vystřelil nebo spíš poslal puk před Johnsona Bjugstad. Gólman hostů kotouč vyrazil jen před JIMMYHO HAYESE, který pohodlně otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Nick Bjugstad, Sean Bergenheim.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 27. Hayes (Bjugstad, Bergenheim), 52. Hayes (Huberdeau) – 30. Soderberg (Meszároš, Smith), 48. Krug (Marchand, Bergeron), 52. Bergeron (Eriksson, Soderberg), 53. Iginla (Lucic, Chára), 59. Kelly


    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – B. Campbell, Gilbert, Gudbranson, Jovanovski, Kulikov, Olsen – Bergenheim, Bjugstad, Boyes – Fleischmann, Trocheck, Upshall – Huberdeau, Pirri, Winchester – Barch, Gomez, Hayes. Trenér: Peter Horachek.
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Chára, Meszároš, Bartkowski, Boychuk, Krug, Miller – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Eriksson, Kelly, Soderberg – Paille, G. Campbell, Thornton. Trenér: Claude Julien.

    Rozhodca: 40 Steve Kozari, 12 Justin St. Pierre – 60 Darren Gibbs, 65 Pierre Racicot

    Diváci: 11.858