LA Kings – Carolina 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (po pr.) | Chicago – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 1:2 (po pr.) | Washington – Philadelphia 4:5 (po pr.) | NJ Devils – San Jose 2:4 (kon.)
NY Islanders – Florida 3:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 02.03.2014, 22:00 • BC Place, Vancouver (kapacita 54320 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    O letošním vítězi Heritage Classic je s největší pravděpodobností rozhodnuto, domácím nevyšel tah s odvoláním brankáře, Chris Neil nehamounil a v situaci dva na jednoho ještě vyzval k zakončení do prázdné branky COLINA GREENINGA! Asistence: Chris Neil a Zack Smith.
     
    30:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté dokonale obrací stav zápasu ve svůj prospěch! Nenápadní akce začala u Milana Michálka, který ve středním pásmu předal puk Spezzovi, ten ho ještě posunul na najíždějícího CODYHO CECIHO, který se trefil přesně nad Lackovo rameno! Asistence: Jason Spezza a Milan Michálek.
     
    17:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale hosté mohou radovat! Po tlaku v útočném pásmu ERIK KARLSSON popotáhl puk podél modré čáry a v nejneočekávanější moment ho nahodil po ledě na branku, Lack nic neviděl a černý kus pryže mu proklouzl za jeho záda! Asistence: Clarke MacArthur.
     
    15:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale hosté prosazují! Condrovo nahození před Lackem lehce, ale přesně tečoval CLARKE MACARTHUR! Asistence: Erik Condra a Eric Gryba.
     
    11:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu nyní předvedl nejproduktivnější hráč Ottawy Erik Karlsson, který se snažil rozehrát před svoji branku, přihrávku ale vystihl ZACK KASSIAN, který ihned po zmocnění se puku vypálil a prostřelil nepřipraveného Andersona! Bez asistence.
     
    04:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jakoby bych to zakřikl! V končící přesilové hře se puk přes Hansena a Hamhuise dostal na modrou čáru k JASONU GARRISONOVI, který střelou příklepem trefil přesně horní růžek Andersonovy branky! Asistence: Dan Hamhuis a Jannik Hansen.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 5. Garrison (Hamhuis, Hansen), 12. Kassian – 16. MacArthur (Condra, Gryba), 18. Karlsson (MacArthur), 31. Ceci (Spezza, Michálek), 59. Greening (Neil, Smith)


    Vancouver Canucks: Lack (Luongo) – Edler, Tanev, Hamhuis, Garrison, Stanton, Bieksa – D. Sedin, H. Sedin (C), Burrows – Higgins, Kesler, Hansen – Booth, Richardson, Kassian – Sestito, Dalpe, Diaz
    Trenér: John Tortorella.

    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Gryba, Phillips, Ceci – Michálek, Spezza (C), Conacher – MacArthur, Turris, Condra – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Greening, Smith, Neil
    Trenér: Paul MacLean.

    Rozhodca: Kozari, Kowal – Lazarowich, Cormier

    Diváci: 54194