Znojmo – Bolzano 4:1 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Bolzano
cz Pondelok 24.02.2014, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Navíc ještě vypálil od mantinelu po rychlém úniku Fiala, Hüblovi puk vypadl a jen se kutálel kolem branoviště.
     
    57:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté nedovolují zdramatizování duelu. Orlí přečíslení proměnil pro Havlíkově bekhendové přihrávce k tyčce PETER PUCHER. Asistence: Adam Havlík a Martin Podešva.
     
    52:55
    Znojmo teď čekají těžké dvě minuty. Marek Špaček (ZNO) si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    Utkání sleduje 2013 diváků!
     
    48:29
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    To je trochu unikátní gól ve znojemské kleci. Znojemská obrana zaspala a poslal puk na hůl na modré čáře stojícího KIMA STRÖMBERGA, který využil výletu Hoviho za svou bránu, kde znojemský gólman upadl, a posílá kotouč do prázdné klece. Bez asistence.
     
    46:42
    Navíc Podešva (ZNO) musí odejít na trestnou lavici za podražení.
     
    45:30
    V útočném pásmu Znojma zůstává ležet Martin Podešva a rozhodčí se rozhodli vylučovat. Dvě minuty inkasuje Zisser (ZNO) – vražení.
     
    44:10
    Po buly před Hüblem napálil Podešva tyčku!
     
    40:55
    Pucher s Thomasem dobře zapracovali za vlastní bránou a posílají do samostatného únik Havlíka, ten volí střelu na připravenou lapačku gólmana.
     
    36:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo odskakuje soupeři do tříbrankového trháku. Zdeněk Blatný přenesl hru do útočného pásma a bekhendem poslal puk před bránu na hůl JANA LATTNERA, který lehkou tečí posílá puk za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Blatný a Peter Pucher.
     
    33:34
    Menší trest si odsedí Piche (BLZ) – vražení na hrazení.
     
    32:58
    V dobré příležitosti Havlík, který před Hüblem stihl vystřelit a ještě i z otáčky dorážet. Byl však tísněn bránícím hráčem Bolzana, takže ani střela, ani dorážka nekončí za brankovou čárou.
     
    30:00
    V podobné palebné pozici i Procházka, který se pokoušel dorážet Šedovu rána. Trochu nepochopitelně ale míjí odkrytou část klece!
     
    25:50
    Rozhodčí Smetana ze vzdálenější strany ledu signalizuje hákování Havlíka (ZNO). Přesilovka Bolzana.
     
    23:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Na tohle už ale byla Hüblova lapačka krátká. Štach nabil na modrou RICHARDU PAVLIKOVSKÉMU a zkušený slovenský obránce vymetl nádhernou střelou příklepem pravý horní roh branky. Znojmo využívá přesilovku. Asistence: Lubomír Štach.
     
    22:12
    Pronikajícího Fialu zahákoval Tomassoni (BOL). Přesilovka Orlů.
     
    19:44
    Mark Santorelli měl na hokejce vyrovnání. Přímo na hůl se mu odrazila přihrávka od zadního mantinelu, byl sám v mezikruží, ale Hovi skvěle povyjel z branky a lapačkou vytěsnil střelu mimo tři tyče.
     
    19:16
    Ještě je z toho přesilovka Bolzana. Kolarz (ZNO) vyloučen za držení.
     
    18:27
    A vzápětí rychlá akce na druhé straně. Dnes velmi nebezpečný Gander poslal skvělou přihrávku před branku, kde Insam tečoval kotouč těsně mimo pravé tyče.
     
    15:23
    A obrovská šance se zrodila i na druhé straně. Ganderovu střelu z pravého kruhu vyrazil Hovi přímo na hůl dojíždějícího Panceho, ten ale trestuhodně netrefil odkrytou branku.
     
    15:10
    Velká možnost Orlů. Jiránek dostal ideální přihrávku do jízdy, ale Hübl jeho nájezd skvělým reflexivním zásahem lapačkou zlikvidoval. Hra navíc pokračovala a...
     
    10:13
    Vzápětí zaváhal na útočné modré Bořuta a John Esposito ujížděl sám na Hoviho. Zkusil střelu nad lapačku, finský gólman ale v první vážnější situaci podržel svůj tým!
     
    05:33
    Santorelli (BOL) to u mantinelu přehnal a je vyloučen za hrubost.
     
    02:23
    Domácí jsou při chuti. Gander (BOL) je vyloučen za držení a Orli si zahrají přesilovku.
     
    01:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Zčista jasna je tu vedení pro domácí tým. Štach zachytil ve středním pásmu přihrávku, vyslal dopředu rozjetého MARTINA PODEŠVU, který kousek za modrou napřáhl a trochu překvapivě propálil Hübla. Asistence: Lubomír Štach.

    Lukáš Peroutka

    Petra Matůšová

    Góly a asistencie: 2. Podešva (Štach), 24. Pavlikovský (Štach), 37. Lattner (Blatný, Pucher), 58. Pucher (Havlík, Podešva) – 49. Strömberg


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Čech) – Pavlikovský, Sova, Thomas, Štach, Bořuta, Kolarz, Müller – Blatný, Fiala, Lattner – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Jiránek – Procházka, Bartoš, Novák – Špaček.
    Trenér: Jiří Režnar.

    HC Bolzano: Hübl (Hell) – Egger, Nicoletti, Piche, Tomassoni, Oberdörfer, Charlebois, A. Esposito – Strömberg, Sharp, Santorelli – Pance, Whitfield, Laliberte – Insam, Bernard, Gander – Zisser, Schofield, J. Esposito.
    Trenér: Tom Pokel.

    Rozhodca: Kincses, Smetana – Johnston, Soos

    Diváci: 2013