Spišská N. Ves – Bardejov 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Senica 3:2 (kon.) | Prešov – Trnava 2:1 (kon.)
Michalovce – Detva 2:1 (po pr.)
koniec
HC Prešov 07
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
HK Gladiators Trnava
Utorok 18.02.2014, 16:00 • ICE Arena • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Trnava dala gól!
    Tak ešte aká taká šance Trnavy žije, ihneď po buly sa k strele dostal po Trokanovi aj TOMÁŠ HLUCH a znižuje tak na 2:1, keď prestreľuje Martona.
     
    59:35
    Trnava odvolala brankár Hálu!
     
    54:40
    Dobrá šanca Trnavy, keď najprv Baran bekhendom pred bránkou strieľal na bránu z uhla, Marton iba vyrazil pred seba, kde bol Dávid Trokan, ktorý ale sa cez obrancu nepresadil.
     
    50:25
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, do úniku ale išiel Matúš Paločko, ktorý bol v nájazde sám na bránku faulovaný! Trestné strieľanie.
     
    47:36
    Teraz sa píska ako na bežiacom páse, úplne iný obraz hry ako doteraz, Boris Krempaský šiel do úniku a Dávid Schmidt si posedí za hákovanie. Presilovka Prešova 4 na 3 a na trestnej štyria hráči Trnavy.
     
    46:31
    Podsedlý išiel do útoku, bol za bránkou Trnavy a padá, rozhodca vylučuje Jozefa Reha za hákovanie, ale aj Filipa Podsedlého za filmovanie. Hrať sa bude stále 4 na 4.
     
    45:38
    Sabol z Prešova ide za hákovanie na trestnú, Kovaľ ho ale ešte trocha prifilmoval a bude sedieť tiež.
     
    43:08
    Ale vyslúžili si hostia faul. Roman Kohutiar išiel na trestnú lavicu.
     
    37:38
    Kontroverzné vylúčenie, keď ide na trestnú lavicu Igor Halás z Prešova za hákovanie. Faul to bol, ale takýchto zákrokov dnes nebolo odpískaných na strane Trnavy viacero, prešovský sa ale trestá.
     
    31:45
    Ďalšia obrovská šanca domácich, výborne šiel na bránu Tkáč, poslal na opačnú stranu Halásovi, ten bekhendom ale betón Hálu neprehodil.
     
    29:50
    Prešov dal gól!
    Po chybe obrany Trnavy sa domáci dostávajú do vedenia 2:0. Chybu zachytil najprv Filip Podsedlý, poslal prihrávku na druhú stranu JOZEFOVI TOMČÁKOVI, ten ihneď vypálil a trafil horný roh brány.
     
    29:29
    Prešov ale teraz robí zbytočný faul, puk bol v strednom pásme, Igor Halás sa snažil ho dostať naspäť do útoku, pomohol si ale nedovoleným bránením.
     
    28:34
    Prešov dal gól!
    Prvý gól zápasu! Prešov bleskovo využíva presilovku. Po buly to domáci dlho netočili, Tupý najprv naznačil strelu, ešte prihral Prokopovi, dostal ale puk naspäť a delovkou otvára obranca TOMÁŠ TUPÝ skóre!

    Asistencie: Juraj Prokop
     
    28:01
    Tomáč Hluch si za hákovanie odsedí dve minúty. Presilovka Prešova.
     
    28:00
    Domáci Tkáč takmer ako útočník prešiel cez dvoch obrancov do útoku, bol ale podrazený a páda, to mohol byť aj nájazd!
     
    25:50
    Trnava sa síce dostala na chvíľu do útoku, bola rýchlo spacifikovaná a pred bránku sa o pár sekúnd dostal domáci Ejem, pred Hálom si ešte korčuľoval do rohu, kde sa ale rýchlo brankár presúval a zlikvidoval jeho pokus.
     
    23:06
    Pavol Poláček si odsedí za Trnavu dve minúty za podrazenie.
     
    22:30
    Ďalšia šanca Prešova a sieť sa rozvlnila! Len ale z opačnej strany,y bránku obkorčuľoval Paločko a nakoniec zakončil ako sme už zmienili do bočnej siete.
     
    20:40
    Domáci sa dostali do útoku a zlatlačili poriadne Trnavu, brankár Hála musel likvidovať skvelú šancu po prihrávke spoza brány, keď strieľal útočník Sabol.
     
    18:20
    Výborne zabojoval v útoku domáci Paločko, získal puk pred Ejema, jeho strelu od modrej tečoval Krempaský, no skvelý Hála vyráža puk.
     
    15:35
    A je z toho aj vylúčenie, Boris Krempaský si ide sadnúť za príliš veľa hráčov na ľade, taktická chyba domácich.
     
    14:40
    Pokračuje prvá tretina.
     
    14:40
    Prvá tretina sa prerušuje! Hráči odchádzajú do šatne. To veľmi nevyhovuje čakateľom na zápas Slovensko – Česko.
     
    14:40
    Domáci sa dostali do útoku, Sabol chcel vybojovať puk na mantineli, narazil Poláčeka, bolo to ale tak tvrdé, že sa nám prvýkrát v Prešove tohto roku rozbilo sklo!
     
    11:30
    Na druhej strane protiútok, dozadu dostal do kruhu prihrávku Jurák, ten neváhal a vypálil, Marton ledva zasiahol ramenom! To bolo tesné.
     
    06:30
    Diváci sa už tešili z gólu! Ale márne, domáci vyhrali buly a Krempaský strieľal medzi betóny Hálu, ten puk nevyrazil a zastavil sa mu medzi betónmi. Teraz veľa nechýbalo.
     
    03:20
    Krásna akciu, ktorú si teraz domáci vypracovali, Sabol poslal do kruhu Halása, ten ihneď poslal na opačnú stranu puk voľnému Kohutiarovi, ktorý trafil ale iba výborný betón Hálu!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 29. Tupý (Prokop), 30. Tomčák (Podsedlý) – 60. Hluch (Trokan)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Brcko, Tupý, Ejem, Ivančo "A", Ružička, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Paločko – Horvát, Tomčák, Podsedlý – Fusek, Knap, Kivader
    HK Gladiators Trnava: Hála (Jančovič) – Poláček "C", Reho, Hluch, Hronec, Loydl, Valjent, Demo – Dudáš, Čunderlík "A", Jurák – Trokan, Baran "A", Lisoň – Kovaľ, Schmidt, Kluka – Rosa, Grman, Hano – Barilla

    Rozhodca: Jura – Bogdaň, Pribula