Sassuolo – Hellas Verona 1:2 (kon.) | AS Rím – Parma 0:0 (odl.) | Bergamo – Neapol 3:0 (kon.)
Chievo – Lazio 0:2 (kon.) | Catania – Livorno 3:3 (kon.) | Juventus – Inter 3:1 (kon.)
odložené
AS Rím
0:0 (-:-)
FC Parma
Nedeľa 02.02.2014, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Po chvíli sa na celú situáciu ešte raz boli pozrieť obaja kapitáni i hlavný rozhodca, ktorý správne rozhodol, že nemá zmysel snažiť sa pokračovať. Diváci húfne opúšťajú tribúny. (15:27:42)
     
    Stretnutie je s definitívnou platnosťou odložené a odohrá sa v náhradnom termíne, o ktorom Vás budeme, samozrejme informovať. Pre dnes sa teda s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok nedele.
     
    12
    Po vlne diskusií odchádzajú aktéri stretnutia, realizačné tímy i rozhodcovia do útrob štadióna.
     
    9
    Zdá sa, že sme dohrali. Zápas na pripravenom trávniku nebude môcť pokračovať a pravdepodobne bude odložený.
     
    8
    Hlavný rozhodca stretnutia prerušil hru a privolal k sebe oboch kapitánov.
     
    6
    De Sanctis sa musel mať na pozore. Zdanlivo veľmi nepresný pas zastal vo vode, čo domácich fanúšikov mierne vystrašili, kedže za loptou bežal jeden z hosťjúcich hráčov. De Sanctis napokon odkopol do autu.
     
    5
    Prvú veľkú príležitosť zápasu sme registrovali pred bránou De Sanctisa. Cez pravé krídlo vnikol do pokutového územia Cassano, ktorý pred bránu predložil loptu Amaurimi. Ten však v páde neusmernil loptu do siete. Treba podčiarknuť, že sa o to postarala aj domáce defenzíva.
     
    4
    Dnes asi nebudeme sledovať nejaký extra pekný futbal. Trávnik na olympíjskom štadióne pripomína v určitých miestach bazén.
     
    3
    Už po tretí raz v zápase musel zasahovať brankár Parmy Mirante. Nejednalo sa však o žiadne vážnejšie či ťažšie zákroky. So zbieraním lôpt po domácich nepresnostiach nebude mať hosťujúci brankár určite problémy.
     
    1
    Maicon vyhral prvý osobný súboj tohto zápasu, následne loptu len nakopol smerom na bránu Mirante do územia, kde sa jeho spoluhráči nenachádzali.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Castán, Benatia, Torosidis – Strootman, De Rossi, Pjanić – Florenzi, Totti (C), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Jedvaj, Romagnoli, Taddei, Nainggolan, Bastos, Destro, Ljajić.

    FC Parma: Mirante – Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi – Gargano, Parolo, Marchionni – Biabiany, Amauri, Cassano.
    Náhradníci: Coric, Bajza – Mesbah, Rispoli, Galloppa, Munari, Mauri, Acquah, Cerri, Palladino..
     
    Talianska najvyššia súťaž pokračuje tento víkend svojim 22. kolom. Dovoľte, aby som všetkých fanúšikov, privítal pri online textovom prenose z Olympíjskeho štadióna v Ríme, kde miestne AS privíta Parmu. Prenos zo zápasu bude pre Vás pripravovať Michal Bakoš.

    AS Rím je aktuálne druhým najlepším tímom talianskej súťaže. V tabuľke je na vyššom mieste ako AS len Juventus Turín, na ktorý majú Rimania šesť bodové manko. Hlavnou devízou Rimanov, ktorý majú aktuálne na konte 50 bodov, je defenzívna činnosť. V doterajšom priebehu inkasovali domáci len jedenásť presných zásahov, čo je najmenej z celej ligy. V tabuľke pravdy zostavenej z ostatných piatich duelov evidujú dvanásť bodov za štyri víťazstvá. Jedinú prehru zaznamenali práve v zápasu s Juventusom, ktorému na jeho pôde prehrali rozdielom triedy – 0:3.

    Parma podáva v doterajšom priebehu veľmi sympatické výkony. S 32 bodmi na konte jej patrí siedme miesto a na pohárové priečky strácajú hostia len jeden jediný bod. Parma sa môže pochváliť ešte lepšou výkonnosťou a výsledkami z posledných duelov ako jej dnešný súper. V ostatných piatich dueloch totiž Parma stratila len dva body. V minulom kole Parma zdolala pred domácimi priaznivcami Udinese najtesnejším možným rozdielom.


    Podarí sa domácim potvrdiť rolu favorita aj v súboji s rozbehnutou Parmou alebo hostia dokážu prekvapiť a nadviažu tak na svoju aktuálnu formu ? Odpovede na tieto iné podstatné otázky týkajúce sa tohto zápas zistíte, ak si zapnete v nedeľu od 15:00 náš prenos.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Michal Bakoš

    Góly:


    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Castán, Benatia, Torosidis – Strootman, De Rossi, Pjanić – Florenzi, Totti (C), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Jedvaj, Romagnoli, Taddei, Nainggolan, Bastos, Destro, Ljajić.

    FC Parma: Mirante – Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi – Gargano, Parolo, Marchionni – Biabiany, Amauri, Cassano.
    Náhradníci: Coric, Bajza – Mesbah, Rispoli, Galloppa, Munari, Mauri, Acquah, Cerri, Palladino.