Newcastle – Sunderland 0:3 (kon.) | West Ham – Swansea 2:0 (kon.) | Cardiff – Norwich 2:1 (kon.)
Everton – Aston Villa 2:1 (kon.) | Fulham – Southampton 0:3 (kon.) | Hull City – Tottenham 1:1 (kon.)
Stoke City – Manchester United 2:1 (kon.)
koniec
Fulham FC
0:3 (0:0)
Southampton FC
Sobota 01.02.2014, 16:00 • Craven Cottage • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Čaká nás zápas 24. kola Premier league medzi mužstvami Fulham a Southampton. Minulú sezónu by to bol zápas tabuľkových susedov, no v najbližšom duely tomu bude inak. Fulham si dosť pohoršil a bojuje o zotrvanie. Hostia sa naopak pekne zlepšili a nachádzajú sa v prvej polovičke tabuľky. Na ďalšej strane však boli práve domáci o ktorých bolo počuť počas posledných dní prestupového obdobia a keďže aj hrajú doma, tak nás môže čakať pekne vyrovananý zápas.

    Tieto 2 kluby v poslednom období odohrali len 3 vzájomné zápasy a vlastne to boli všetky vzájomné zápasy v Priemier league. V nich sa zrodili 2 remízy a 1 výhra hostí. Fulham teda v dnešnom zápase bude bojovať aj o prvú porážku Southamptonu v najvyššej anglickej súťaži. Predtým sa stretli ešte v roku 2005 v Priemiership.

    Southampton 2-0 Fulham 26/10/2013
    Fulham 1-1 Southampton 26/12/2012
    Southampton 2-2 Fulham 7/10/2012
     
    Fulham FC sa nachádza po 23 odohraných kolách na 19. mieste po tom, ako získal len 19 bodov za 6 víťazstiev, 1 remízu a 16 prehier. Skóre má vysoko pasívne 22:50. Nachádza sa len 1 bod od úplného dna tabuľky a potrebuje 2 body na to, aby sa dostal zo zostupového pásma. Forma domácich na tom je samozrejme tiež dosť zle. Z posledných 5 odohraných zápasov v Priemer league prehrali až 4 krát a aj naposledy so Swanseou na hosťujúcej pôde. Drží sa však napríklad vo FA cupe, kde vyradili Norwich, no v poslednom zápase proti treťoligovému Sheffieldu zaváhal a remizoval len 1:1. Určite však nemôžme povedať, že sa s týmto zlým stavom hlavne v Priemer league nič nesnažia robiť. Hlavne v posledných dňoch o nich boli plné články. Rozoberali sa rôzne špekulácie, kúpy a aj predaje hráčov. Do tímu prišiel Mitroglou z Olympiakosu, Holtby z Tottenhamu, Kwist zo Stuttgardu, Heitinga z Evertonu a úplne čertvé sú aj prestupy mladíkov z Manchestru United. Fulham posilnili Tunnicliffe a Larnell Cole. Na druhej strane aj niekoľko hráčov klub opustilo. Najväčšou stratou je určite Berbatov, ktorý šiel posilniť AS Monaco. Odišli aj Taarabt, ktorý mal ísť do AC Milána, no nakoniec skončil v druholigovom Queens Park Rangers a Senderos posilnil Valenciu. Tréner Meulensteen sa môže tešiť aspoň listine zranených. Predsa len sa nájde pár otáznikov, či budú dostatočne zdravotne v poriadku Riise, Etherifge a Briggs. "Chalupári" potrebujú body ako soľ. Uvidíme, či sa posily ukážu ako správna voľba.
     
    Southampton FC je pred 24. kolom deviaty. V doterajšom priebehu Priemier league 8 krát zvíťazil, 8 krát remizoval a 7 krát zaznamenal prehru za čo získal dokopy 32 bodov. Skóre má mierne aktívne 31:27. V prvej polovici tabuľky sa toto mužstvo veľmi pekne usadilo. Pred desiatou Aston Villou má 5 bodový náskok, no vysnívaná Európska liga je poriadne daľeko. Na to aby sa tam mohli dostať im chýba dohnať 8 bodovú stratu. Času je však ešte dosť. Ani forma hostí na tom nie je najlepšie. Ich najlepším obdobím bol určite september a október kde potiahli sériu až 8 zápasov bez prehry. Potom však zaznamenali kritické obdobie, no v posledných dueloch to vyzerá tak, že sú na tom opäť lepšie. Z piatich zápasov v Priemer league zaznamenali 1 výhru, 2 remízy a 2 prehry a z toho posledné 3 zápasy už neprehrali. Tiež sa ešte udržali aj vo FA cupe a zatiaľ sa s ním lúčiť pravdepodobne ani nebudú. Na domácej pôde porazili Yeovil Town 2:0 a tento náskok v odvete určite pustiť nebudú chcieť. "Svätí" neboli na prestupovom trhu ani z ďaleka tak aktívny ako ich dnešný súper. Na prekvapenie aj po zlej forme z posledných kôl dotiahli prestup do ich klubu ani u jedného hráča. A práve naopak. Prišli o Osvalda, ktorý si to namieril do Juventusu, Martin posilnil Birmingham City, Fox je už v Nottighame a Lee sa vrátil späť Japonska. Southampon sa tak pravdepodobne spolieha len na trénera Pechettina, ktorý má za úlohu opäť nájsť stratenú formu. Urobí tomu tak už v tomto duely?
     
    - 10
    Úvodné zostavy:

    Fulham FC: Stekelenburg – Richardson, Burn, Hangeland (C), Riether – Holtby, Parker, Kvist, Sidwell, Duff – Bent.
    Náhradníci: Stockdale – Kasami, Kačaniklić, Rodallega, Dempsey, Tankovic, Passley.

    Southampton FC: Boruc – Shaw, Yoshida, Fonte, Chambers – Lallana (C), Schneiderlin, Wanyama, Davis – Rodriguez, Lambert.
    Náhradníci: Davis – Clyne, Ward-Prowse, Cork, Guly, Hooiveld, Gallagher.

    Rozhodca: Jones – Beswick, Hussin..
     
    - 1
    Futbalisti sú už nastúpení na ihrisku. O chvíľu začíname.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop mali domáci hráči.
     
    2
    Zatiaľ sa o prvý postupný útok pokúšali hostia.
     
    3
    Na to sa pokúsil odpovedať Fulham kontrou, no rozhodca ju zastavil, keď odpísakl ofsajd.
     
    4
    Domáci odohrajú dnešný zápas v bielo-čiernych dresoch a hostia sú dnes v červenej kombinácii.
     
    5
    Zatiaľ to nevyzerá veľmi tak, že sa nové posili domácich chcú hneď nejako zviditeľniť. Tvoriť hru totiž nechávajú Southampton.
     
    6
    Konečne aspoň trochu nádejný útok rozbehli domáci. Loptu dostal Holtby, no spoluhráča vpredu nenašiel.
     
    6
    Konečne aspoň trochu nádejný útok rozbehli domáci. Loptu dostal Holtby, no spoluhráča vpredu nenašiel.
     
    7
    Videla sme aj prvú strelu zápasu. Po prihrávke si loptu potiahol Parker a aj vystrelil. Jeho strela ale nebola dostatočne dôrazná.
     
    8
    Domáci sa prebrali a vybojovali už aj roh.
     
    8
    Ten bol poslaný na vzdialenejšiu žrď, kde najvyššie vyskočil Bent. Hlavičkoval však vedľa ľavej tyče.
     
    9
    Hra sa už vyrovnala a mi len môžme čakať, že ktorý tím opäť prevezme iniciatívu.
     
    10
    Prebrali ju hostia, ktorí sa opäť pokúšajú o postupný útok.
     
    11
    A skúsili vymyslieť aj niečo dopredu. Loptu pred šestnástkou dostal Davis a aj sa pokúšal prihrávkou nájsť spoluhráča. Pre jeho smolu neúspešne.
     
    12
    Teraz sme boli svedkami skoro vlastného gólu. Z ľavej strany centroval hosťujúci Rodriguez do vápna a tam tečoval Sidwell na vlastnú bránu. Stál tam Stekelnburg a tak vlastnému gólu nakoniec zabránil.
     
    13
    Aj teraz boli hostia, čo sa pokúsili o gól. Po centri Burn len odhlavičkoval na roh.
     
    14
    Ten bol celkom slušne zahraný. Odskackal až za hranicu šestnástky, kde veľmi pekne vypálil Chambers. Lopta takmer až lýzla brvno.
     
    15
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Do útoku sa po pravej strane pustil Holtby, ktorý poslal center pred brankára Boruca. Nakoniec lopta presvišťala až na druhú stranu, kde už nikto nestál.
     
    16
    Po šmyku zo zadu asi 40 metrov pred bránov hostí vidí prvú žltú kartu zápasu Rodriguez.
     
    17
    Po odrazenej lopte sa pokúšal preniknúť k brankárovy Parker. Nakoniec vystrelil len z väčšej diaľky a poslal veľmi slabulinkú strelu.
     
    18
    Znovu pokus o prekvapenie Boruc. Tentokrát svoje šťastie vyskúšal Sidwell. Ale aj on bránu minul.
     
    19
    Hra je stále vyrovnaná. Ani jednému tímu sa zatiaľ nepodarila pripraviť výraznejšia šanca na gól a ani v držaní lopty nie je vidieť výraznejšiu dominanciu.
     
    20
    Šťastie pri prekvapení brankára si vyskúšali aj hostia a to presne Chambers. Ako však aj jeho predchodcovia, tak aj on bránu nenašiel.
     
    21
    Do kontry sa pustil Fulham. Rýchlou prihrávkou sa Holtby snažil nájsť spoluhráča v predu. Prihrávke chývala väčšia presnosť.
     
    Dnes nám napríklad chýba na súpiske jedna z najväčších posíl „Chalupárov“ Mitroglou. Prišiel sem z Grécka a podpísal zmluvu na 4 roky až do roku 2018. Predtým pôsobil Olympakose Pireus, kde v tejto sezóne nastúpil na 28 duelov a strelil v nich 8 gólov. Dokonca Mitroglou je prvý Grék, ktorý strelil v Lige Majstrov hetrik. Stalo sa tak 2.10.2013, keď nastúpil proti Anderlechtu.
     
    23
    V tejto minúte sme videli útok na oboch stranách a v obidvoch prípadoch loptu nakoniec odhlavičkoval jedne z obrancov.
     
    24
    Fulham získal ďalší roh.
     
    25
    Ani on nebol zle kopnutý. Musel sa poň až riadne natiahnuť Boruc. Podarilo sa mu to a tak sa nám stav ani naďalej nemení. Roh bol totiž poslaný na hlavu Hangelanda, ktorý poslal veľmi slušnú hlavičku na bránu.
     
    26
    Pri súboji nestihol trafiť loptu Wanyama a práve naopak podkopol protihráča. Rozhodca bez váhania udeľuje ďalšie žlté napomenutie.
     
    27
    Presadiť sa snažil Lallana. Kľučkou sa snažil obísť Burna, no on dnes cez seba nikoho nechce pustiť.
     
    29
    V posledných minútach už držanie lopty preberajú hostia. Vážnejšie ohroziť Stekelenburga sa im aj tak zatiaľ nepodarilo.
     
    30
    Vybojovali si aspoň roh.
     
    31
    Rohy sú dnes dosť nebezpečné na oboch stranách. Ten dostal na hlavu Schneiderlin a vyrážali ho brankár spoločne s hlavou jedného spoluhráča.
     
    32
    Hosťom sa pravdepodobne veľmi páči mať na kopačkách loptu aj teraz keď ju pali si pekne poprihrávali, loptu poslali dozadu a opäť sa pustili do útoku, kde získali roh.
     
    33
    Tentoraz už bránu domácich neohrozili. Loptu kopol do bezpečia Holtby.
     
    34
    Po snahe zakončiť pri rohu sa trochu zrazil hosťujúci Yoshida a je ošetrovaný na trávniku. Medzitým si žltú kartu odnáša aj Schneiderlin.
     
    35
    Všetko je už v poriadku a hneď nabehol aj do zápasu.
     
    36
    Po vyše pólhodine hry sme videli konečne veľkú šancu na gól. Po ľavej strane sa pustil do útoku Holtby. Loptu predĺžil Parker a dostala sa až k Bentovi. On nepríjemne vypálil, no predviedol sa Boruc.
     
    37
    Hneď sa Bent dostal aj k ďalšej príležitosti. Dostal dlhú prihrávku, ktorú poslal po zemi na hosťujúceho brankára. Ten sa znovu nepomýlil.
     
    38
    Znovu sa skoro do zakončenia dostal Bent. Po tom ako Parker získal loptu ho hľadal vo vápne, ale tam už úradovali hostia.
     
    39
    Blíži sa nám koniec prvého polčasu a nič nenasvedčuje tomu, že by sme sa mali dočkať nejakého gólu.
     
    40
    Dostali sme sa do fázy, kde opäť loptu držia "Svätí" a do útoku sa neponáhľajú.
     
    41
    Nakoniec sa jej zmocnil Fulham a presne Bent. Snažil vybojovať roh, no bol odzbrojený. Loptu získalu hostia.
     
    42
    Holtby je dnes veľmi aktívny a aj teraz sa pekným nápadom snažil nájsť pred Borucom spoluhráča. Hostia však dobre zareagovali a loptu poslali preč.
     
    43
    Po centri z ľavej strany od Wanyama dobre vyskočil Rodriguez. Jeho hlavička už taká dobrá nebola, keďže loptu na bránu nenasmeroval ani náhodou.
     
    44
    Teraz sa Rodruguez pokúsil bojovím kopom loptu dostať brány. Nakoniec z toho bol luft.
     
    45
    Rozhodca nadstavuje ešte 2 minúty.
     
    45+1
    V ňom sa opäť snažili presadiť hostia. Proti tomu bol čiarový rozhodca keď ukázal postavenie mimo hry.
     
    45+2
    Domáci ešte ku koncu polčasu získali priamy kop asi z 35 metrov. Zahrá ho Holtby.
     
    45+2
    Poslal ho do klbka hráčov, kde loptu nevedeli poslať do a ani preč od brány. Potom sa im to hosťom podarilo a tak ukončujú polčas.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je za nami. Doteraz sme mohli sledovať menej záživný futbal, kde na ihrisku domanovali hostia, no vážnejšie šance na gól si dokázali vytvoriť skôr domáci a preto je výsledok 0:0 zatiaľ určite spravodlivý. Podarí sa jednému tímu nakoniec zvíťaziť a vytrhnúť sa zo zlej formy? Ak zostanete s nami, tak sa to určite dozviete.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 17:03.
     
    Pozrime sa ešte počas prestávky aj na zopár štatistík zo zápasu.

    Strely : 7-6
    Strely na bránu : 4-1
    Fauly : 4-6
    Žlté karty : 0-3
    Červené karty : 0-0
    Ofsajdy : 2-1
    Rohové kopy : 2-4
    Držanie lopty : 35% – 65%
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop v druhom polčase malo hosťujúce mužstvo.
     
    46
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Wanyama, prichádza Cork.
     
    47
    Hneď sa snažilo aj pustiť do útoku. Loptu sa ale zmocnili domáci futbalisti.
     
    47
    Zase raz si hostia vybojovali šancu po ktorej bolo minimálne ohrozenie brány domácich. Chambers poslal prízemný center nečakal naň ani jeden jeho spoluhráč.
     
    48
    Bude zaujímavé, či aj druhý polčas nám ukáže rovnaký priebeh ako ten prvý. Podľa toho by mal loptu držať Southampton a viacej sľubných šancí mať Fulham.
     
    49
    Pokúsil sa to zmeniť Rodriguez. Opäť však len potvrdil, že zakončenie majú hostia dnes hrozné.
     
    50
    Sidwell bol trochu premotivovaný a dopustil sa útočného faulu. napomenutia od rozhodcu nedostal.
     
    51
    Po prihrávke sa nečakanými, ale na druhej strane dosť peknými nožničkami predviedol Schneiderlin. Ak by trafil loptu do brány, tak by ste tento gól videli snáď všade.
     
    52
    Po tom ako centrovali domáci Yoshida len odvracia na roh.
     
    53
    Po jeho zahraní Boruc ohrozený nebol. V pokutovom územii totiž dominovali hostia.
     
    54
    Po zákroku na Chambersa sa strhla menšia výmena názorov. Rozhodca Jones má však hru aj naďalej pevne pod kontrolou a hádku rýchlo ukončil.
     
    55
    Holtby hľadal vpredu Benta. Obrana Southamptonu bola pozorná a loptu za ich chrbát nepustila.
     
    56
    Ani v druhom polčase sa nezda, že by sme mali vyť svedkami záživnejšieho futbalu.
     
    57
    Holtby po svojej aktivite získal roh, ktorý aj sám zahrá.
     
    58
    Poslal pekný center do vápna. Boruc ohrozený nemohol byť keďže bol odpískaný útočný faul.
     
    59
    Tréner hostí dáva najovo, že z výsledkom spokojný nie je. Strieda už druhý krát. Dole poslal Chambersa a nahradil ho Clyne.
     
    60
    Lallana po prihrávke na hranici pokutového územia sa dopracoval až k strele, ktorá nebola až tak zlá, ale Stekelenburg nedal šancu na gól.
     
    Domáci brankár je určite veľmi známy aj pre slovenského fanúšika. On totiž bol jedným z hrdinov štvrťfinálového zápasu MS 2010, kde sa prvýkrát v histórii predstavila aj Slovensko proti Holandsku. Oranjes sa tešili po zápase z víťazstva 2:1 a z postupu do semifinále. Neskôr sa stali majstrami sveta. Vo Fulhame pôsobí tento zvučný brankár od sezóny 2013/2014 keď sem prestúpil z AS Ríma.
     
    62
    Teraz už ´"Svätí" mohli udrieť v plnej sile po centri sa do veľmi dobrej palebnej pozície dostal Rodriguez. Loptu nakoniec trafil dosť zle a tak sa hrdinom zápasu zatiaľ určite nestáva.
     
    63
    Southampton dal gól!

    Po rozohraní v strede poľa sa lopta dostala až na kapitána ADAMA LALLANA na ľavej strane. On ešte aj tienený Hangelandom z dosť veľkého uhla vystrelil. Na strelu nedokázal pohotovo zareagovať Stekelenburg a tak máme stav 0:1
     
    64
    Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Duff, prichádza Dempsey.
     
    65
    Domáci tréner reagoval na nepriaznivý stav striedaním. Hostia sa gól za výkon v druhom polčase zatiaľ zaslúžia. Okrem väčšej prevahy na ihrisku si dokázali vytvoriť aj viacero šancí.
     
    66
    Domáci prehrávajú, no roh získali hostia.
     
    67
    Zahraný bol dosť slušne a nakoniec musel hasiť až domáci brankár. Lopta smerovala na neho a tak s tým teraz nemal problém.
     
    68
    Hostia sa pustili do kontry po ľavej strany, ktorá sa im stále páči viac. Fonte prihrával pred bránou na Rodrigueza, no tu už zakročil domáci obranca.
     
    70
    Southampton dal gól!

    Vyzerá to tak, že je rozhodnuté! Znovu útočili hostia po ľavej strany. Nakoniec presuluny hru na pravú, čo asi domáci nečakali. Po centri od Clyneho lopta prešla až na úplne osamoteného RICKIEHO LAMBERTA a ten už naozaj nemal problém zakončiť. Brakára ešte mal čas sa spýtať, že kam to chce.
     
    71
    Domáci sú na kolenách a zachrániť ich môže už len pravdepodobne zázrak.
     
    Teraz nás pravdepodobne čaká ešte dlhšie držanie lopty hostí, ktorí sú v tom experti. V Priemer league patria v tejto štatistiky medti trojkou najlepších.
     
    73
    Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Parker, prichádza Kasami.
     
    74
    Po druhom góle sa "Chalupíri" ani náhodou chytiť nevedia. Tuto už asi nie je o čom.
     
    75
    Southampton dal gól!

    Je to potvrdené čierne na bielom. Loptu mali na kopačkách domáci hráči. Získal ju Lambert a poslal dlhučiský center na JAYA RODRIGUEZA. On síce bol skoro na kraji ľavej strane ihrisku, no loptu si doviezal až k pokutovému územiu a aj napriek atakovaniu domácich obrancov vypálil do pravej strany brány. Brankár nemal nárok.
     
    76
    Kto by to bol povedal, že hostia za pár minút takto úplne zničia domáce snaženie o záchranu. Žeby aj napriek tomu, že sa hostia vôbec neposilnili sa dostanú opäť do svojej formy zo začiatku sezóny?
     
    78
    Hneď po treťom góle sme videli masívny odchod domácich fanúšikov zo štadióna. Naopak hostia krásne oslavujú.
     
    79
    Domáci sa dopustili útočného faulu a tak sa k lopte zase dostáva Southampton.
     
    80
    Ten sa do útoku už naozaj veľmi neponáhľa. Vidieť pohodu na kopačkách hráčov v červenom.
     
    81
    Predsa len skúsili domácich ešte raz prekvapiť. Center však už domáci nenechali bez povšimnutia a získali loptu.
     
    82
    V druhom polčase aj napriek tomu, že hostia dali 3 góly dražanie lopty majú horšie: 40:60
     
    83
    Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Kvist, prichádza Tankovic.
     
    84
    Ani viacero posíl trápiacich sa domácich z biedy nevytrhli. Preto aj dole šiel Kvist.
     
    85
    Zápas sa blíži ku koncu a zdá sa, že hostia sa tromi gólmi neuspokojili. Aj naďalej sú aktívnu a Fulhame nedajú poriadne dýchať.
     
    86
    Stankovič to však teraz trochu prehnal a tak bol odpísakný faul.
     
    87
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Rodriguez, prichádza Gallagher.
     
    88
    Tesne pred koncom sa hrá v strede poľa. Už asi oba kluby čakajú na koniec.
     
    89
    Po prihrávke od Davisa si chcel účet otvoriť aj nováčik na ihrisku Gallagher. Rozhodca bol proti a odpískal ofsajd.
     
    90
    Postavenie mimo hry bolo odpískané aj na druhej strane.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje 3 minúty.
     
    90+1
    V nich chcel skúšiť podobne ako hráč hostí parádičku Dempsey. Jeho nozničky gól nepriniesli a okrem toho rozhodca už predtým hru prerušil kvôli faulu.
     
    90+2
    Gallagher sa opäť snažil o gól. Po prihrávke sa snažil dostať k loptu. Dobre však zareagoval domáci brakár keď vybehol a loptu kopol do bezpečia.
     
    90+3
    V poslednej minúte sa o útok ešte pokúšal Fulham. Nič sa mu nepodarilo vymyslieť.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas Fulham : Southampton skončil. Po ňom sa tešia z víťazstva rozdielom triedy hráči hostí. V druhom polčase sa totiž dokázali presadiť Lallana, Lambert a Rodriguez a za 12 minút rozhodli o víťazstve. "Svätí" si dnes najmä vďaka výkonu v druhom polčase vyhrať zaslúžili pretože mali prevahu na ihrisku a domácich poriadne ani nepustili do šance. Domáci boli jednoznačne prestrielaní 17:8, no aj tak prehra o tri góly je trochu krutá. Minimálne hostia sa asi naštartovali a teraz sa ešte viac musia snažiť "Chalupári". To je odo mňa na dnes všetko. Ďakujem, že ste som mnou vydržali až do konca a prajem vám príjemný zvyšok víkendu. Dovidenia! (17:56:15)

    Milan Vrábeľ

    Góly: 63. Lallana, 70. Lambert, 75. Rodriguez

    Karty:   16. Rodriguez (SOU), 26. Wanyama (SOU), 34. Schneiderlin (SOU)


    Fulham FC: Stekelenburg – Richardson, Burn, Hangeland (C), Riether – Holtby, Parker, Kvist, Sidwell, Duff – Bent.
    Náhradníci: Stockdale – Kasami, Kačaniklić, Rodallega, Dempsey, Tankovic, Passley.

    Southampton FC: Boruc – Shaw, Yoshida, Fonte, Chambers – Lallana (C), Schneiderlin, Wanyama, Davis – Rodriguez, Lambert.
    Náhradníci: Davis – Clyne, Ward-Prowse, Cork, Guly, Hooiveld, Gallagher.

    Rozhodca: Jones – Beswick, Hussin.

    Diváci: 25 700