Lorient – Monaco 2:2 (kon.) | Bastia – Guingamp 3:2 (kon.) | Évian TG – Ajaccio 1:1 (kon.)
Remeš – Montpellier 2:4 (kon.) | Saint-Étienne – Valenciennes 3:0 (kon.) | Sochaux – Nantes 1:0 (kon.)
koniec
SC Bastia
3:2 (0:0)
EA Guingamp
cz Sobota 01.02.2014, 20:00 • Stade Armand Cesari, Furiani • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    88
    Bastia právě vstřelila branku!
    RYAD BOUDEBOUZ neměl s N'Dy Assembém žádné slitování. Svou střelu namířil přesně tam, kam potřeboval, a nechytatelnou dělovku poslal do míst zvaných šibenice.
     
    81
    Bastia právě vstřelila branku!
    SÉBASTIEN SQUILLACI v tomto utkání několikrát prokázal, že po rohovém kopu je vždy hodně nebezpečný. Teď si ho vyhlédl centr z rohového čtvrtkruhu od Boudebouze u vzdálenější tyčky, kde byl trestuhodně nebráněný, a hlavou poslal míč za marně se natahujícího N'Dy Assembého. Asistence: Ryad Boudebouz.
     
    55
    Guingamp právě vstřelil branku!
    RACHID ALIOUI a jeho druhá branka v utkání. EAG se dostává zpátky do vedení během pár desítek vteřin! Dlouhý pas z levé strany zpracoval Atik parádně z voleje pro svého spoluhráče, který z blízkosti napoprvé Landreaua nepřekonal, napodruhé už ale ano.
     
    53
    Bastia právě vstřelila branku!
    Začátek druhé půle je ale divoký. Guingamp trestuhodně ztratil balón těsně za vápnem, takže Ilan pak přihrál do šestnáctky na Cissého, ten ještě z první našel úplně volného ADAMA BA, jenž svou dělovku poslal přesně k tyčce. Asistence: Djibril Cissé.
     
    50
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Z první větší šance tohoto utkání se hosté dostávají do vedení. Sankharé dostal míč na levou stranu, kde měl dostatek času i prostoru, aby odcentroval. U druhé tyčky našel úplně volného RACHIDA ALIOUIHO, který jako by měl problém se zpracovaním. Od jeho nohy se však nakonec balón trochu náhodně odrazil obloučkem za Landreauova záda. Asistence: Younousse Sankharé.

    Patrik Sandev

    Góly: 53. Ba (Cissé), 81. Squillaci (Boudebouz), 88. Boudebouz (pen.) – 50. Alioui (Sankharé), 55. Alioui

    Karty:   63. S. Yatabaré (BSA), 90+1. Khazri (BSA) – 71. M. Yatabaré (GUG), 87. Sankharé (GUG)


    SC Bastia: Landreau – Diakité, Squillaci, Romaric, Palmieri – Ba (64. Krasić), Khazri (90+3. Harek), Ilan (59. S. Yatabaré), Modesto, Boudebouz – Cissé.
    Náhradníci: Leca – Harek, Cioni, Krasić, S. Yatabaré, Sablé, Bruno.

    EA Guingamp: N´dy Assembé – Dos Santos, Sorbon, Kerbrat, Martins Pereira – Atik (86. Beauvue), Mathis, Diallo, Sankharé – Alioui (73. Dembélé), M. Yatabaré.
    Náhradníci: Samassa – Cerdan, Lemaître, Beauvue, Giresse, Bègue, Dembélé.

    Rozhodca: Rainville – Luzi, Stien