Manchester United – Cardiff 2:0 (kon.) | Norwich – Newcastle 0:0 (kon.) | Southampton – Arsenal 2:2 (kon.)
Swansea – Fulham 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Hull City 1:0 (kon.) | Liverpool – Everton 4:0 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
1:0 (1:0)
Hull City AFC
Utorok 28.01.2014, 21:00 • Selhurst Park • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Pekný večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase 23. kola najvyššej anglickej Premier League. V dnešnom stretnutí na seba narazia tímy z druhej polovice tabuľky. Konkrétne sa bude jednať Crystal Palace FC a Hull City AFC.

    Crystal Palace FC

    Dnešný domáci tím vďaka výhre z posledného kola poskočil o 4 miesta v tabuľke a odlepil sa tak od samotného dna tabuľky. Odnieslo si to Stoke City, ktoré prehralo na trávniku Crystal Palace tesne 0:1. Londýnskemu tímu sa oproti začiatku sezóny konečne začalo mierne dariť, z posledných piatich zápasov získal celkovo 7 bodov. Okrem Stoke City z posledného kola zdolal aj Aston Villu na jej vlastnej pôde. Posledný bod získal Crystal Palace za domácu remízu s Norwich City. Zvyšné dva zápasy proti silným súperom t.j. Manchesteru City a Tottenhamu skončili prehrou 0:1, respektíve 0:2. V tabuľke teda patrí Crystal Palace 16. priečka so ziskom 20tich bodov. Na pätnáste Swansea City stráca jediný bod, na Stoke City a WBA dva body. Táto časť tabuľky je bodovo veľmi vyrovnaná, veď rozdiel medzi desiatou Aston Villou a sedemnástym Fulhamom sú iba 4 body. Aj preto bude mať každý získaný bod z dnešného zápasu cenu zlata. V dnešnom stretnutí však zrejme domácemu tímu nebude môcť pomôcť Murray, ktorý stále pauzuje pre zranenie kolena.

    Hull City AFC

    Hull City je na tom o niečo lepšie ako jeho súper. S 23timi bodmi mu momentálne patrí 11. miesto v tabuľke, na Aston Villu stráca jediný bod, na deviaty Southampton je to až 8 bodov. Naopak, na chrbát mu s rovnakým počtom bodov, no s horším skóre dýcha Norwich City, jednobodovú stratu má WBA a Stoke City. Na rozdiel od jeho dnešného súpera forma tohto tímu má skôr klesajúcu tendenciu. Z posledných piatich zápasov v Premier League bodovalo Hull City iba raz a to v 19. kole, keď si na domácej pôde poradilo s Fulhamom vysoko 6:0. Ostatné zápasy však šťastný koniec nemali, Hull City postupne podľahlo Manchesteru United, Chelsea, Liverpoolu aj Norwich City. Je teda zrejmé, že Hull City odohralo za sebou viacero ťažkých zápasov, v ktorých sa od neho veľa bodov nečakalo. V dnešnom zápase zrejme pre rôzne zranenia nenastúpia Brady, Dudgeon, Aluko a Chester.
     
    História vzájomných zápasov:

    Hull City 0-1 Crystal Palace
    Crystal Palace 4-2 Hull City
    Hull City 0-0 Crystal Palace
    Crystal Palace 0-0 Hull City
    Hull City 0-1 Crystal Palace
     
    Stávkové kancelárie dnes viac veria domácemu tímu, kurz na jeho výhru sa pohybuje okolo hodnoty 2,40, na remízu okolo hodnoty 3,05 a na víťazstvo Hull City rovnako 3,05.
     
    Úvodné zostavy:

    Crystal Palace FC: Speroni – Moxey, Delaney, Gabbidon, Mariappa – Bolasie, Jedinak, Ward, Puncheon – Chamakh, Jerome
    Náhradníci: Price – McCarthy, O'Keefe, Gayle, Wilbraham, Williams, Bannan

    Hull City AFC: McGregor – McShane, Davies, Bruce – Rosenior, Meyler, Huddlestone, Livermore, Ahmed El Mohamady – Long, Jelavić
    Náhradníci: Harper – Koren, Fryatt, Boyd, Sagbo, Fayé, Quinn

    Rozhodca: East – Mullarkey, Bryan.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na trávniku. domáci hráči dnes budú hrať v červeno-modrej kombinácii dresov, zatiaľ čo hostia budú hrať v čierno-oranžových pruhovaných dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky v zápase sa ujali domáci hráči, zo stredu ihriska sa postupne stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ budú zakladať svoj prvý útok.
     
    2
    To sa im nepodarilo, naopak lopty sa zmocnil Jelavić, ten sa snažil o dlhú prihrávku vpred, no lopta končí len v rukaviciach domáceho gólmana.
     
    3
    Po faule pred šestnástkou Hull City získal domáci celok priamy kop. Signál hráčom však nevyšiel, zblokovaná prihrávka končí mimo hracej plochy. Uvidíme prvý rohový kop v zápase.
     
    4
    Ani tentoraz to domácim hráčom nevyšlo, center bol privysoký a končí mimo hracej plochy. Rozohrávať teda bude McGregor.
     
    5
    Zatiaľ sledujeme pomerne opatrnú hru na obidvoch stranách. Okrem priameho kopu domáceho tímu sme toho zatiaľ veľa nevideli.
     
    6
    Po ďalšej nevydarenej prihrávke skončila lopta u domáceho brankára. Speroni bude rozohrávať.
     
    7
    Do prvej vážnejšej šance v zápase sa dostal Jelavić. Ten si výborne nabehol na vzdušnú prihrávku z pravého krídla. Pred bránou sa snažil o zakončenie v sklze, no loptu netrafil.
     
    8
    Domáci hráči sa okamžite vydali do protiútoku, faul si na polovici súpera vypýtal Bolasie, Crystal Palace bude zahrávať ďalší priamy kop.
     
    9
    Po ňom sa v dobrej príležitosti ocitol Jedinak, ktorý si naskakoval na loptu najvyššie, no pri tom faulom brankára hostí, akcia teda končí.
     
    10
    Tempo hry graduje, hra sa prelieva z jednej strany na druhú, tentoraz do útoku vyráža tím hostí.
     
    11
    Do pokutového územia si nabiehal Jelavić, ten v súperovej šestnástke padol k zemi, no hlavný rozhodca pokutový kop nepíska. Hra na polovici Crystal Palace bude pokračovať, hostia získavajú rohový kop.
     
    12
    Z toho napokon nebezpečenstvo pre domácu bránu nevzniklo, Speroni už ukrýva loptu vo svojich rukaviciach a práve on bude rozohrávať.
     
    13
    Aktívnejším dojmom momentálne pôsobí Hull City, hráči hostí si držia loptu na svojich kopačkách a s loptou kombinujú na súperovej polovici.
     
    14
    Long neverí vlastným očiam. Po výbornej prihrávke sa dostal do pokutového územia, kde bol faulovaný domácim hráčom Gabbidonom. Ani tentoraz však hlavný rozhodca neudeľuje pokutový kop.
     
    15
    Hráči sa s verdiktom hlavného rozhodcu musia vyrovnať a pokračovať v hre. Nič iné im tak či tak neostáva.
     
    16
    Crystal Palace dal gól! Na opačnej strane Bolasie perfektnou individuálnou akciou prešiel po pravom krídle až do pokutového územia, odkiaľ presne našiel JASONA PUNCHEONA, ten na dvakrát prekonal brankára hostí a strieľa prvý gól stretnutia!
     
    17
    Hostia sa okamžite snažia o gólovú odpoveď, domáci sa však výborne sformovali v strednej časti ihriska a nedovoľujú súperovi prechod do útoku.
     
    18
    Napokon sa to hráčom hostí podarilo, no Long v zápale boja fauloval svojho krajana Delaneyho. Na tím vybieha aj lekársky tím, hra sa teda prerušuje.
     
    20
    V hre sa konečne pokračuje, do nej sa zapája aj Delaney, vyzerá to, že to s ním nebude tak vážne.
     
    21
    Hostia sa znova okamžite pustili do útoku, obliehajú šestnástku súpera, na dostrel brány sa ale nedostávajú.
     
    22
    Hráči si tentoraz vymenili úlohy, Delaney možno aj trošku oplácal, každopádne nepekne fauloval Longa, za čo nakoniec vidí aj kartu žltej farby.
     
    23
    Prudký center z priameho kopu hostí bol zrazený, Hull City získava priamy kop.
     
    23
    Ten sa im nepodarilo zúžitkovať, lopta sa už nachádza práve na ich polovici, obrana Crystal Palace si môže aspoň na chvíľu vydýchnuť.
     
    24
    Po kombinácii na súperovej strane to strelou z veľkej diaľky vyskúšal Jedinak, jeho pokus bol ale veľmi nepresný a končí mimo.
     
    25
    Domáci hráči to teraz vyskúšali ďalekonosnou prihrávkou na Jeroma, obrana si ho ale postrážila a nedovolila mu rozviť ďalšiu akciu.
     
    26
    Na opačnej strane musel dobre zahrať Moxey aby zastavil prenikajúceho Livermora. Domáci obranca bol úspešný, rozohrávať sa bude od brány Speroniho.
     
    27
    Hra sa presunula do strednej časti ihriska, kde lopta často mení majiteľa, z hry ale začínajú mať viac domáci hráči.
     
    28
    Tí sa usadili na polovici súpera k strele sa ale nedostávajú, po zblokovanej prihrávke získavajú aspoň rohový kop.
     
    29
    Ten sa im nepodarilo využiť, naopak, po nedôraznej hlavičke Moxeyho hrozilo, že do protiútoku sa dostanú hostia. Obranca napokon svoju chybu odčinil a domáci tím zostane v útoku.
     
    30
    Uvidíme ďalší rohový kop domáceho tímu, center na Puncheona bol zrazený mimo.
     
    30
    Ani táto možnosť neslávila úspech, dopredu tak môžu po dlhšej dobe vyraziť hráči Hull City.
     
    31
    "Tigrom" sa to ale nepodarilo, okrem prvej šance Jelavića sú dnes v útoku bezzubí.
     
    32
    Stredopoliari Crystal Palace dokážu hráčov súpera zastaviť už v okolí stredového kruhu, útok sa im tak rozvíja naozaj ťažko.
     
    33
    Teraz však Jedinak fauloval, hostia získajú priamy kop. Uvidíme, či sa im podarí vymyslieť niečo tentokrát.
     
    34
    Nestalo sa tak, po odvrátenom centri mohli naopak zaútočiť domáci hráči, ktorí sa v dvojici rútili do kontry. Obrana "Tigrov" sa ale včas vrátila a prenikajúcich hráčov zastavila.
     
    35
    Hull City sa opäť vydalo do útoku, ale ani tentoraz nenašlo recept na pozornú obranu domáceho celku. Tá zatiaľ zostáva stopercentná.
     
    36
    Moxey si loptu potiahol po ľavom krídle, odkiaľ prenášal hru na pravú stranu. Tam o loptu bojoval Ward, ktorý však v útoku fauloval.
     
    37
    Na opačnej strane sa pekne predviedol domáci gólman Speroni. Ten včas zareagoval na center z ľavej strany a schoval loptu do svojho náručia skôr, ako mohol niektorý z hráčov hlavičkou ohroziť bránu.
     
    38
    Hra sa znova presúva z jednej strany na druhú. Jedinak na polovici súpera vybojoval priamy kop. Uvidíme, čo z toho bude.
     
    39
    A práve Jedinak sa do strely poriadne oprel. Ten z viac ako dvadsiatich piatich metrov vypálil delovku mierenú tesne pod brvno. McGregor musel vytiahnuť parádny zákrok a loptu vyraziť na roh.
     
    40
    Ten sa domácim hráčom nepodaril, hra sa presťahovala do stredu ihriska.
     
    41
    Obrana Crystal Palace sa trošku zapotila, problémy jej robil Ahmed El Mohamady , ktorý posielal nebezpečný lopty do pokutového územia. Celú situáciu vyriešil opäť pohotový Speroni, ktorý uchmatol loptu a skryl ju vo svojom náručí.
     
    42
    Na Selhurst Parku panuje perfektná atmosféra o ktorú sa starajú domáci fanúšikovia. Tí sa viditeľne bavia a tešia sa s tesného vedenia svojho klubu.
     
    43
    Bolasie sa prezentoval krásnym sólom. Po pravom krídle sa peknou fintičkou dostal cez dvoch hráčov a napokon dokázal odohrať kvalitnú prihrávku do šestnástky. Tam si s ním hráči neporadili najšťastnejšie a nepresným zakončením celú akciu zmarili.
     
    44
    Čas do konca prvého polčasu rýchlo plynie, tempo sa trošku zmiernilo, uvidíme, či sa v záverečných minútach dočkáme ešte nejakého vzrušenia.
     
    45
    Moxey to skúsil ďalekonosnou strelou, no ani tento pokus neslávil úspech, lopta sa do priestoru troch žrdí nevmestila.
     
    45+1
    Štvrtý arbiter signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať 2 minúty.
     
    45+1
    V nadstavenom čase ešte získavajú hostia jednu možnosť vyrovnať. Po Chamakhovom faule získava Hull City priamy kop z celkom výhodnej pozície.
     
    45+2
    Huddlestone to skúsil technickou strelou, Speroni s menšími problémami vyrazil na roh.
     
    45+3
    Po ňom sa Crystal Palace oslobodil, čoskoro bude nasledovať hvizd, ktorý ukončí prvú polovicu zápasu.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Aj sa tak stalo, vyrovnania sme sa nedočkali a tak stále platí stav z 16. minúty keď sa v pokutovom území hostí presadil Puncheon. Po strelenom góle sme sledovali vcelku vyrovnaný duel, s viacerými šanca mi na obidvoch stranách, no už ani jedna sa neskončila gólom. Uvidíme, či sa to zmení v druhom polčase, ktorý začne zhruba o 22:03.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú útroby štadiónu, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hostia sa okamžite po rozohrávke vydali do útoku, prechod po pravej strane sa im ale nepodaril, rozohrávať bude domáci gólman.
     
    47
    Počas prestávky mierny dážď podstatne zosilnil, uvidíme ako to ovplyvní priebeh zápasu.
     
    47
    Domáca obrana si teraz trošku nerozumela, okamžite sa to snažil využiť Long, jeho strela však bola zablokovaná.
     
    48
    Hra sa presťahovala do strednej časti ihriska, taktika Crystal Palace sa bude zrejme zameriavať najmä na defenzívu.
     
    49
    Long posielal do pokutového územia strieľanú prihrávku, ktorú sa Jelavić snažil usmerniť do priestoru brány. Podarilo sa mu to však iba ramenom, navyše zakončenie letelo mimo.
     
    50
    Delaney sa snažil poslať loptu do bezpečia, no nešťastne iba hlavičkoval na kopačky Livermora. Ten sa ocitol v tutovke, no bránu z výbornej pozície tesne prestrelil.
     
    51
    Hull City od začiatku druhého polčasu nedáva súperovi príliš veľa priestoru. Dostáva ho pod tlak a obrana domáceho tímu sa musí neustále obracať.
     
    52
    Ponad pokutové územie preletelo niekoľko nebezpečných centrov, ani jeden sa však neujal, domáca obrana len odkopáva do bezpečia.
     
    54
    Domácim hráčom sa teraz darí udržať súpera na uzde, hráči hru zablokovali na stredovej čiare.
     
    55
    Darí sa im to aj naďalej, obrana tak môže nabrať sily.
     
    55
    Long si navyše v útoku počínal nedovolene, k zemi poslal Jedinaka. Loptu tak získa domáci tím.
     
    56
    Hneď na to prichádza prvé striedanie v zápase. Z ihriska odchádza Meyler, toho na ihrisku nahradí Boyd.
     
    57
    Hra sa aj naďalej zdržiava v strede ihriska, kde majú väčšinu času na kopačkách loptu hráči Hull City, vďaka dobre sformovanej obrane sa im ale nedarí dostať sa do útoku.
     
    58
    Striedajúci Boyd sa po chybe v rozohrávke domácej obrany dostal k zakončeniu, skvelý Speroni ani tentoraz nedovolil vyrovnanie. Dorážať sa snažil ešte Long, ocitol sa však v ofsajde.
     
    59
    Hra sa tak aspoň na chvíľu presťahovala preč spred domácej brány, domáci tím však musí začať hrať aktívnejšie, lebo inak je inkasovaný gól len otázkou času.
     
    60
    Ďalšia príležitosť "Tigrov"! Tentoraz sa do nej dostal Livermore, ktorý ani neverí, že nepremenil túto príležitosť. Po centri z pravej strany sa pokúsil o zakončenie hlavou, no jeho pokus iba tesne minul ľavú tyč.
     
    61
    S domácim tímom to začína vyzerať zle, hostia stupňujú svoj tlak a takmer neustále sa zdržiavajú pred pokutovým územím Crystal Palace.
     
    62
    Do ďalšej príležitosti sa dostal Jelavić, postupujúci po ľavom krídle. Ten síce vypálil z uhla, no jeho dobre mierená strela len tesne minula pravú tyč.
     
    63
    Uvidíme druhú žltú kartu v zápase, opäť to bude na domácej strane, za faul ju vidí Chamakh.
     
    64
    Následne prichádza prvé striedanie na strane Crystal Palace, odchádza Bolasie, na jeho miesto príde McCarthy.
     
    65
    Tlak hostí trošku poľavil, prerušenie hry pomohlo domácemu tímu, ktorý sa aspoň nachvíľu nasťahoval na polovicu Hull City.
     
    66
    Moxey dokonca poslal do útoku trojicu spoluhráčov, no Chamakh v útoku takmer daroval loptu obrancovi hostí a tak sa Crystal Palacae musí znova brániť.
     
    67
    Ten istý hráč však o chvíľu neskôr posielal center do pokutového územia. Obrana hostí hrala na istotu a odvracia na rohový kop.
     
    68
    Ten nebol nebezpečný, no chvíľu na to sa k lopte znova dostal Chamakh, ktorý vystrelil zvnútra šestnástky. McGregor bol však pozorný a loptu chytá.
     
    69
    Poriadne pritom právom vynadal svojim spoluhráčom za to, že nechali útočníka prejsť až do pokutového územia.
     
    70
    Čas na vyrovnanie sa "Tigrom" kráti, do konca riadneho hracieho času zostáva približne dvadsať minút. Z doterajšieho tlaku si dokázali hráči vypracovať viacero šancí, stále však bez gólového efektu.
     
    72
    Hostia to viackrát skúsili dlhou nakopávanou loptu, ani raz tieto pokusy neslávili úspech, lopta vždy skončila v rukaviciach Speroniho.
     
    73
    Crystal Palace sa úspešne bráni aj naďalej, naopak, dopredu sa pustil Jerome, ktorý vybojoval aspoň rohový kop.
     
    74
    Po prudkom centri zakončoval hlavou Jedinak. Jeho zakončenie nebolo zlé, no chýbalo mu trošku presnosti.
     
    75
    Začala nám posledná štvrťhodinka, hrá sa stále na polovici Hull City, domáci hráči vybojovali ďalší rohový kop.
     
    76
    Ani tentoraz sa nepodarilo hráčom ohroziť bránu, nasledovať bude striedanie na strane Hull City, z ihriska odchádza Bruce, opačnou stranou vybieha Quinn.
     
    77
    Hra je znova prerušená. Z pravej strany smeroval na Jelavića center, ten bez väčších problémov chytil Speroni. Zdá sa však, že pri páde na zem si nejakým spôsobom poranil rameno. Na ihrisko vybieha aj lekársky tím.
     
    78
    Napokon to zrejme nebude tak vážne, po kratšom ošetrení sa domáci gólman zapája do hry.
     
    79
    Hra pokračuje v strednej časti ihriska, tlak Hull City už nieje tak značný ako tomu bolo pred cca 15timi minútami. Stále však zostáva aktívnejším a nebezpečnejším tímom na ihrisku.
     
    80
    Z pravej strany centroval Ahmed El Mohamady, nohu pred brankárom na teč nastavil Boyd, no jeho pokus netrafil bránu.
     
    81
    Prichádza druhé striedanie aj na strane Crystal Palace, zápas končí pre Gabbidona, vystrieda ho O'Keefe.
     
    82
    Hra sa postupne vyrovnáva, momentálne sa hrá na polovici Hull City, do bezhlavého útoku sa ale domáci hráči nehrnú.
     
    83
    Lopta napokon skončila v rukaviciach McGregora, do ktorého narazil Jerome. Nasledovala slovná výmena názorov, hráči sa aj trošku postrkali. Hlavný rozhodca napokon ukazuje žltú kartu len Jeromovi.
     
    84
    Jelavić, ktorý dnes nepremenil viacero šancí sa už gólu nedočká, tréner ho sťahuje z hry, na jeho miesto príde Fryatt.
     
    86
    Do konca riadnej hracej doby zostáva približne 5 minút, domáci tím sa úspešne bráni, úplne zavrel stred ihriska, vyzerá to tak, že sa už ubráni.
     
    87
    Z ľavého krídla priletel do pokutového územia Crystal Palace mäkučký center, ten ale skončil len na kopačkách domácich obrancov, ktorí poslal loptu do bezpečia.
     
    87
    Domáci tím strieda posledných krát, z ihriska kráča smerom k lavičke náhradníkov Chamakh, toho nahradí Wilbraham.
     
    88
    Na opačnej strane tak mohol po rýchlom protiútoku udrieť striedajúci O'Keefe, no obrana ho v poslednej chvíli zastavila.
     
    89
    Wilbraham zbieral cenné sekundy pri rohovej zástavke na polovici súpera, času na vyrovnanie je už naozaj málo.
     
    90
    Na ľavom krídle opäť v obrane perfektne zabojoval Moxey, útočníkovi nedovolil centrovať do šestnástky, navyše vybojoval odkop od brány.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa bude nadstavovať až 5 minút.
     
    90+1
    Sledujeme naozaj zaujímavú situáciu! O'Keefe sa pustil do boja o loptu s brankárom hostí McGregorom. Obidvaja hráči sa dostali do potyčky a hlavný rozhodca ukazuje Angličanovi žltú kartu.
     
    90+2
    McGregor však za svoj výbuch hnevu vidí dokonca červenú kartu! Už po potyčke s Jeromom mohol byť rád, že nevidel kartu, no teraz to už prehnal! Hull City tak bude dohrávať zápas s 10timi hráčmi a jeden z hráčov v poli sa bude musieť postaviť do brány!
     
    90+3
    McGregor si vyzliekol dres, do brány sa postavil Davies, hostia sa aj tak okamžite púšťajú do útoku!
     
    90+4
    Hostia sa usadili na súperovej polovici. K strele sa zatiaľ nedostávajú, naopak, každá strata lopty znamená, že do protiútoku môže vyrukovať súper.
     
    90+5
    Hráči Hull City neveria vlastným očiam. Do poslednej šance sa dostal Ahmed El Mohamady, ten vypálil poriadnu delovku, ktorá však tesne presvišťala vedľa pravej tyče!
     
    Koniec zápasu.
     
    A je koniec, hráči domáceho tímu to zvládli, ubránili svoje tesné vedenie a ani v druhom polčase neinkasovali napriek veľkému tlaku súpera. Toho v nadstavenom čase ešte oslabilo vylúčenie brankára McGregora. Gól teda nepadol ani v nervóznom závere zápasu a tak si Crystal Palace pripisuje cenné tri body. Ako víťazný gól sa ukázal byť gól zo 16. minúty Puncheona.

    Po dnešnom stretnutí sa Crystal Palace aspoň na čas bodovo dotiahne na svojho dnešného súpera. Stoke City a West Bromwich čakajú zápasy 23. kola až zajtra, takže postavenie Crystal Palace bude jasnejšie až po zajtrajších zápasoch. To isté platí aj o Hull City.

    Odomňa je to dnes všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (23:01:02)

    Andrej Marienka

    Góly: 16. Puncheon

    Karty:   22. Delaney (CRY), 63. Chamakh (CRY), 83. Jerome (CRY), 90+1. O'Keefe (CRY)   90+2. McGregor (HUL)


    Crystal Palace FC: Speroni – Moxey, Delaney, Gabbidon, Mariappa – Bolasie, Jedinak, Ward, Puncheon – Chamakh, Jerome
    Náhradníci: Price – McCarthy, O'Keefe, Gayle, Wilbraham, Williams, Bannan

    Hull City AFC: McGregor – McShane, Davies, Bruce – Rosenior, Meyler, Huddlestone, Livermore, Ahmed El Mohamady – Long, Jelavić
    Náhradníci: Harper – Koren, Fryatt, Boyd, Sagbo, Fayé, Quinn

    Rozhodca: East – Mullarkey, Bryan