Buffalo – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – LA Kings 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:2 (kon.) | Toronto – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.)
Arizona – NJ Devils 3:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:2 (po pr.)
Vancouver – Calgary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Boston 3:2 (2:1 po s.n.) | Carolina – Tampa Bay 3:5 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 19.01.2014, 01:05 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! JOFFREY LUPUL trefuje prázdnou branku. Asistence: Nikolai Kulemin.
     
    54:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto jde do vedení! Krásná kombinace, která končí gólem. Tyler Bozak vybojoval puk a z pravého kruhu poslal kotouč na JAMESE VAN RIEMSDYKA, který pouze nastavil hokejku. Price byl bezmocný. Asistence: Tyler Bozak.
     
    49:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Neuvěřitelné. David Desharnais vyhrál vhazování a P.K. SUBBAN neváhal a vystřelil z první. Puk se odrazil od tyčky za brankovou čáru. Asistence: David Desharnais.
     
    39:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól! BRIAN GIONTA ještě před koncem druhé třetiny snižuje skóre na 3:2. Francis Bouillon vystřelil od modré a puk se od betonu odrazil již na prvního zmiňovaného hráče a ten bez problému kotouč doklepl za brankářovo záda. Asistence: Francis Bouillon.
     
    37:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krásná přesilovková kombinace Rielly od modré poslal puk na Kadriho a ten našel na druhé straně MASONA RAYMONDA, který střelou pod horní tyč zvyšuje na 3:1. Asistence: Nazem Kadri a Morgan Rielly.
     
    33:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A Toronto jde opět do vedení! Raymond z levého kruhu vyslal krásnou přihrávku na volného PHILA KESSELA, který pouze nastavuje hokejku a puk se od ní odráží za brankářovi záda. Asistence: Mason Raymond.
     
    17:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! BRENDAN CALLAGHER využívá přesilovou hru a zároveň zmatku v brankovišti. Zmiňovaný hráč našel puk v brankovišti nejrychleji a zakončuje pod horní tyč. Asistence: Andrei Markov a P.K. Subban.
     
    04:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Úvodní branka utkání. Kadri se od modré čáry rozjel a z levého kruhu přihrál na zcela volného CODYHO FRANSONA, který pouze nastavil hokejku a puk už doklouzal za bezmocného brankáře. Asistence: Nazem Kadri a Joffrey Lupul.

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 5. Franson (Kadri, Lupul), 34. Kessel (Raymond), 38. Raymond (Kadri, Rielly.), 55. Riemsdyk (Bozak), 60. Lupul (Kulemin) – 18. Callagher (Markov, Subban), 40. Gionta (Boullion), 50. Subban (Desharnais)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gleason, Franson, Rielly, Gardiner – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Lupul, Kadri, Raymond – Kulemin, Holland, Ashton – Orr, McClement, Bodie
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Gorges, Jemelin, Markov, Boullion, Beaulieu – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta, Plekanec, Prust – Briere, Eller, Bournival – Parros, Nattinen, Moen

    Rozhodca: Charron, LaRue– Cherrey, Miller

    Diváci: 19 667