Bardejov – SR 18 2:1 (kon.)
koniec
HK Bardejov
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Utorok 14.01.2014, 17:30TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    53:08
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ HRIČINA sa dostal k puku medzi kruhmi po neprehliadnom súboji. Osamotený to namieril presne pod lapačku Tomeka a poslal domácich do vedenia. Asistencie: Filip Vaško, Dominik Kramár.
     
    20:10
    Slovensko U18 dalo gól!
    Časomiera sa zastavila na 20:01 a tak je gól pripísaný na 20:10. MATEJ PALOČKO dostal zadovku do kruhu na vhadzovanie a osamotený presnou strelou, na ktorú si Blažíček ani neškrtol, vyrovnáva. Asistencie: Juraj Milý.
     
    12:17
    Bardejov dal gól!
    Jozef Mihalík naskočil z trestnej lavice a v súboji s Moravčíkom bol úspešnejší. Osamotený pred Tomek spravil blafák, ktorý Tomek vyrazil pred seba a ku gólovej dorážke sa dostal MATÚŠ MATIS. Asistencie: Jozef Mihalík.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominik Dolhý

    Góly a asistencie: 13. Matis (Mihalík), 54. Hričina (Vaško, Kramár) – 21. Paločko (Milý)


    HK Bardejov: Blažíček – Takáč, Krčula, Hopkovič, Kramár, Polaček, Valentín, Slimák, Ľ. Chovan – M. Chovan, Mihálik, Baláž – Hričina, Ščurko, Vaško – Šimčák, Dancsák, Hajnik – Česelka, Belušár, Matis
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Tomek – Moravčík, Romančík, Maier, Mendrej, Garay, Grman, Vadovič, Bílik – Paločko, Sukeľ, Milý – Ferleťák, Halama, Hrušík – Petráš, Valent, Tatár – Bondra, Krajňák, Kundrát

    Rozhodca: Jura – Bogdaň, Smrek