Zlín – Vítkovice 0:3 (kon.) | Slavia – Liberec 5:6 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Slavia Praha
5:6 (2:2, 1:3, 2:0 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 14.01.2014, 18:15Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem branky je MARTIN BARTEK.
     
    44:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jelínek vyhrál buly na Kolaříka, jehož nahození se od jednoho z hostujících hráčů odrazil k LUKÁŠI ŽEJDLOVI, který už měl před odkrytou klecí lehkou úlohu! Asistence: Pavel Kolařík a Petr Jelínek.
     
    42:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Akce pokračovala, Bednář si vybruslil zpoza branky a přihrál na střed LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, který z první propálil Melicherčíka mezi betony a snížil na rozdíl jediného gólu! Asistence: Jaroslav Bednář a Dávid Skokan.
     
    31:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jelínek nahrál před branku MARKU TOMICOVI, který se štěstím dotlačil puk za Melicherčíkova záda! Asistence: Petr Jelínek.
     
    30:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    MARTIN BARTEK se dostal po levé straně do útočného pásma, kde chtěl nejdříve nahrát najetému spoluhráči, poté ale vypálil sám a trefil se přesně k tyči! Asistence: Jan Víšek.
     
    27:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bartek našel od modré volného TOMÁŠE BULÍKA, který se pootočil a vymetl pavučinu v horním růžku branky! Asistence: Martin Bartek.
     
    25:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení! Valský vybojoval proti Valachovi kotouč a nahrál ho mezi kruhy JAROSLAV VLACH, který sice napoprvé trefil Furcha, podruhé už ale dokázal nasměrovat puk do odkryté klece! Asistence: Jakub Valský.
     
    16:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Růžička dokázal přihrát z nepřehledné situace Kadlecovi, který si okamžitě všiml JAROSLAVA BEDNÁŘE a vyslal na něj prudký pas. BEDNÁŘ kotouč poslal z voleje na Melicherčíka, kterému se trefil přesně mezi betony! Asistence: Petr Kadlec a Vladimír Růžička.
     
    13:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav! Bulíř nahrál na modré Dernerovi, který si všiml najetého JAKUBA ČUTTY a ten jen nastavil hokejku a nasměroval kotouč do horního růžku! Asistence: Lukáš Derner a Michal Bulíř.
     
    11:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kotouč se z rohu kruhu překvapivě odrazil mezi kruhy, kde byl volný PETR GŘEGOŘEK a tvrdou ranou propálil Furcha! Asistence: Martin Bartek a Tomáš Bulík.
     
    04:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Melicherčík si neporozuměl s obránci, proto jeho rozehrávka skončila na holi Skokana. Ten si počkal a žabičkou našel najetého VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který se podíval a zacílil přesně k tyči! Asistence: Dávid Skokan.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 5. Růžička (Skokan), 17. Bednář (Kadlec, Růžička), 32. Tomica (Jelínek), 43. Krenželok (Bednář, Skokan), 45. Žejdl (Kolařík, Jelínek) – 12. Gřegořek (Bartek, Bulík), 14. Čutta (Derner, Bulíř), 26. Vlach (Valský), 28. Bulík (Bartek), 31. Bartek (Víšek), rozh. náj. Bartek


    HC Slavia Praha: Furch (31. Svoboda) – Holub, Kadlec, Wharton, Kolařík, Štich, Valach, Knot – Krenželok, Žejdl, Bednář – Sklenář, Růžička, Skokan – Tomica, Jelínek, Stránský – Poletín, Klhůfek, T. Doležal
    Bílí Tygři Liberec: Melicherčík – Derner, Čakajík, Výtisk, Gřegořek, Čutta, Vitásek, Říha – Zacha, Vampola, Bulíř – Bartek, Bulík, Víšek – Valský, Urban, Vlach – Jass, Dušek, Kica

    Rozhodca: Pešina, Fraňo – Komárek, Ondráček

    Diváci: 3158