Michalovce – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Prievidza 3:1 (kon.)
Detva – SR 18 5:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
MšHK Prievidza
Streda 18.12.2013, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:04:09)
     
    59:42
    Posledné sekundy dnešného zápasu. Zdá sa, že je už vymaľované. Na ľade je aktuálne prvá formácia hráčov na oboch stranách. Zápas sa už dohráva.
     
    57:14
    Dostávame sa do záveru dnešného stretnutia. Liptovský Mikuláš v dnešnom zápase azda udrží vedenie. Puk sa dostal do stredného pásma, následne za bránu Hollého, ktorý rozohráva.
     
    55:57
    Lištiak zachytil puk v strednom pásme a nakoniec aj sám z pravej strany zakončil, lenže brankár pokryl jeho strelu a vyrazil do bezpečia.
     
    52:44
    Ďalšia kombinácia hostí v útočnom pásme, po ktorej sa súperovi podarilo oslobodiť. Liptáci pokračovali do útočného pásma, lenže ich prechod k bráne Prievidze prerušil ofsajd – vhadzovanie v strednom pásme.
     
    52:07
    Liptáci počas presilovky kombinujú v útočnom pásme, ale gól nakoniec z toho nie je. Dobrá akcia, ktorú zakončil pred bránou Macík, avšak brankár Borároš bol na jeho strelu pozorný a prvotne vyrazil betónom, následne schoval puk pod lapačku.
     
    51:08
    Vylúčenie na strane hostí – hráčska lavica, Prievidza hrala so šiestimi hráčmi.
     
    50:50
    Opäť sme registrovali nejaké tie technické problémy. Aktuálne v útočnom pásme domáci hráči, ktorí sa s pukom dostali iba k mantinelu, tam sa dlhšie nedostal puk do činnosti čo sa týka pohybu a hra sa prerušila.
     
    49:26
    Prievidza dala gól! Hostia nakoniec znižujú náskok súpera po tom ako sa do úniku dostal ROMAN HÚS, ktorý nezaváhal a do odkrytej časti poslal puk. Asistencia: Vladimír Čopák.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Viacerí fanúšikovia už odchádzajú zo svojich miest a zjavne sa idú občerstviť. My sme tu s vami ešte 10 sekúnd, keďže vhadzovať sa bude v strednom pásme. Po buly sa puk dostal do domáceho pásma, tam Liptovský Mikuláš počkal na ukončenie druhého dejstva.
     
    39:20
    V posledných sekundách druhej tretiny sa skóre mohlo ešte zmeniť, no nakoniec nie je tomu tak. Skvelú prihrávku si v útočnom pásme prebral Peter Bartík, ktorý to skúšal cez blafák, ale svojou strelou iba prezvonil ľavú tyč brány súpera.
     
    38:35
    Energiu do života dostáva zápas v samotnom závere druhej tretiny. Zdalo by sa, že výsledok je už jasný, ale v hokeji je možné všetko. Liptáci zaváhali v útočnom pásme a po viacerých nepresnostiach priam odovzdali puk súperovi. Prievidza nezaváhala a zakončila z ostrého uhla, kde už strelu Glembu pokryl Hollý.
     
    37:46
    Bartík síce po nevydarenom buly domácich hráčov zachytil puk, ale hostia sú tí, ktorí vo vlastnom pásme kombinujú. Nie je tomu, tak nadlho... Na pravej strane získal puk pohotový Devečka, ktorý strelou prevetral lapačkou brankára Borároša.
     
    37:21
    Pomaly sa dostávame aj do záveru druhej tretiny a domáci hráči sú aj naďalej pri puku. Na teraz to skúšal Lištiak, lenže ten sa dostal iba pred bránu, kde mu skĺzol puk z čepele a brankár Borároš už vedel čo spraviť – jeho lapačka zakryla puk čím prerušila hru.
     
    36:21
    Liptovský Mikuláš sa znovu poľahky dostal do útočného pásma. Puk za bránou získal Poliaček, ten spätne prihrával na modrú, kde zakončenie vyskúšal Janči. Ten si v dnešnom zápase už jeden gól pripísal, no teraz mu nebolo súdené.
     
    35:16
    Liptáci sa dostali do dobrej šance, po tom ako prihrávku spracoval v útočnom pásme Leskovianský. Jeho blafák však brankár prečítal a vyrazil hokejkou. Na druhej strane sa do útočného pásma dostal Liška, ktorý svojou strelou po dlhšom čase preveril Hollého, ten aj naďalej 100%.
     
    34:46
    Viacero hráčov pred bránou hostí a nakoniec je z toho iba prerušenie hry. Liptovský Mikuláš v posledných sekundách hrá iba v útočnom pásme a hostia sa snažia čo najskôr vyhodiť – zatiaľ sa to nedarí.
     
    34:02
    Hostia sa po veľkom nápore domácich dokázali ubrániť a na teraz neinkasovať. Po tom ako sa skončila presilovka Liptovského Mikuláša sa pokračovalo v hre v útočnom pásme, tam si Liptáci vybojovali aspoň útočné pásmo.
     
    33:08
    Liptovský Mikuláš kombinuje v útočnom pásme. Zakončenie od modrej z hokejky Devečku skončilo pred bránou, no následne z dorážky minul len o centimetre Macík. Je to jeho už druhá veľká šanca počas presilovky.
     
    32:25
    Kombinácia domácich v útočnom pásme. Liptáci nahadzujú puky pred bránu, no ani po pár sekundách z toho nie je gól. Spoza brány dostáva prihrávku Macík, ktorý to mieril dobre, ale brankár Borároš reflexne vyrazil.
     
    32:07
    Ospravedlňujeme sa za menšie technické problémy, ktorá doteraz prerušili prenos. Aktuálne sa nám začne presilovka domácich, po tom ako na trestnú odchádza Klobúčnik za seknutie.
     
    22:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V úvode druhej tretiny sa nám skóre opäť mení, keď do vedenia o tri góly posiela domácich ERIK JANČEK, ktorý sa strelou od modrej nemýlil. Asistencia: Patrik Števuliak, Filip Mezovský.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    18:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver druhej tretiny domáci zvyšujú náskok svojho vedenia. Pekná akcia, ktorá skončila vo vlastnom pásme zavŕšená FRANTIŠKOM POLIAČEKOM, ktorý po prihrávke spoza brány nezaváhal a našiel voľný priestor medzi betónmi brankára Borároša.
     
    17:55
    Puk sa opäť dostal po skrumáži viacerých útokov na oboch stranách bez zakončenia za domácu bránu. Na teraz to skúšajú domáci hráči, ktorí začínajú spoza vlastného brankára Hollého.
     
    16:15
    V posledných sekundách je to hokej zo strany na stranu. Prievidza sa snaží dostať do útočného pásma, lenže hru diktujú domáci. Tí si vo vlastnom pásme vymieňajú puky a čakajú na vhodný moment pre rozohrávku.
     
    15:22
    Pomaly sa dostávame aj do záveru prvej tretiny, no do konca nám ešte ostáva niečo. Liptáci sa snažili dostať do útočného pásma súpera, ale nepodarilo sa to – ofsajd.
     
    12:32
    Druhé vylúčenie v dnešnom zápase. Na trestnú odchádza hráč hostí, Kotala – nedovolené bránenie.
     
    10:40
    Ďalšia dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Puk sa dostal do útočného pásma, následne si ho na čepeľ hokejky usadil Poliaček, ktorý krížnou strelou posiela puk iba do ľavej tyče.
     
    08:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám nakoniec mení aj e to práve na domácej strane, ktorá je od úvodu aktívnejšia. Zakončenie od modrej a následne dorážka v podaní RADOSLAVA MACÍKA otvára skóre dnešného zápasu. Asistencia: Peter Bartík.
     
    07:39
    Veľmi nedôsledné bránenie na strane hostí. Do úniku sa tentokrát dostal aj Marcinko, no ale ani jemu sa nepodarilo prekonať brankára hostí. Jeho strela po blafáku skončila tesne nad bránou súpera.
     
    05:46
    Parádička na domácej strane. Počas oslabenia sa do šance dostal Macík, ktorý unikol po ľavej strane, zoči-voči brankárovi však zaváhal, keď mu puk poslal rovno do lapačky.
     
    04:29
    Rozhádzaný úvod dnešného zápasu. Môžme si povedať, že zatiaľ je to také suché, keďže oba tímy iba menia svoje postavenie a zakončenie im vôbec nič nehovorí. Školiak zachytil puk v strednom pásme, lenže následne iba vyhodil – oba tímy striedajú.
     
    03:51
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Devečka.
     
    03:15
    Obrovskú šancu mali hostia, lenže tí sa jej neujali. Po tom ako sa jeden z útočníkov dokázal oslobodiť prišlo zakončenie, lenže to nebolo presné.
     
    02:36
    V posledných sekundách sa hrá zväčša v útočnom pásme domácich. Po viacerých vyhratých buly sa puk dostáva na modrú, následné zakončenie buď končia mimo brány, alebo ich kryje brankár.
     
    02:15
    Liptovský Mikuláš sa po tretíkrát v dnešnom stretnutí dostal do útočného pásma. Zakončenie spomedzi kruhov vykryl brankár, ktorý prerušil hru. Nasleduje ďalšie vhadzovanie v útočnom pásme domácich.
     
    01:48
    V doterajšom priebehu je to také otrasené. Liptáci sa v úvode dostali do útočného pásma, lenže Macík mieril iba do betónov. Následne hostia po vyhratom buly preverili domáceho brankára.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri zápase 29. kola medzi Liptovským Mikulášom a Prievidzou. Prajeme príjemný športový zážitok.

    Na úvod si povedzme ako sa v posledných dňoch darilo obom tímom. Prievidza v poslednom zápase nastúpila proti Trnave, kde neuspela. Najskôr sa do vedenia dostali v 8. minúte domáci hráči, keď po góle Domaeva otvárali skóre. Na 2:0 sa zvyšovalo po pár minútach, keď gól pridal Lisoň. Trnava bodovala aj ďalej, keď v prvej tretine pridala aj tretí gól po presnom zásahu Schmidta. Prievidza sa gólovo presadila v prostrednej časti, keď Popela znižoval na 1:3. Dráma sa začala písať v 43. minúte, keď na rozdiel gólu znížil Hús. Rozuzlenie prišlo v 51. minúte, keď Kovaľ uzavrel na konečných 4:2.

    Liptáci nemajú za sebou taktiež dobrý zápas, keď tak povediac futbalovo prehrali na ľade Detvy 2:1. Liptovský Mikuláš sa síce dostal do vedenia, keď v druhej tretine otváral gólový účet stretnutia otváral kapitán Juraj Kuric. V poslednej tretine sa však zápas otočil v prospech domácich. Najskôr v 52. minúte vyrovnal Trochta, no následne 7 minút pred koncom zápasu sa podarilo presadiť Budovi, ktorý tak rozhodol o víťazovi.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Macík (Bartík), 19. Poliaček (Bakoš), 23. Janček (Števuliak, Mezovský) – 50. Hús (Čopák)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bartík, devečka, Klepáč, Kuric, Macík – Bača, Leskovjanský, Piatka, Roháč, Špila – Bakoš, Broska, Marcinko, Poliaček, Školiak – Janček, Janči, Lištiak, Mezovský, Števuliak.
    MšHK Prievidza: Borároš – Ďuriš, Glemba, Klobučník, Pekarčík, Popela – Čopák, Kraus, Liška, Mendel – Čopák, Kraus, Liška, Mendel, Pista – Hús, Petre, Urgas, Viedenský.