Michalovce – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Prievidza 3:1 (kon.)
Detva – SR 18 5:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
MšHK Prievidza
Streda 18.12.2013, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:04:09)
     
    59:42
    Posledné sekundy dnešného zápasu. Zdá sa, že je už vymaľované. Na ľade je aktuálne prvá formácia hráčov na oboch stranách. Zápas sa už dohráva.
     
    57:14
    Dostávame sa do záveru dnešného stretnutia. Liptovský Mikuláš v dnešnom zápase azda udrží vedenie. Puk sa dostal do stredného pásma, následne za bránu Hollého, ktorý rozohráva.
     
    55:57
    Lištiak zachytil puk v strednom pásme a nakoniec aj sám z pravej strany zakončil, lenže brankár pokryl jeho strelu a vyrazil do bezpečia.
     
    52:44
    Ďalšia kombinácia hostí v útočnom pásme, po ktorej sa súperovi podarilo oslobodiť. Liptáci pokračovali do útočného pásma, lenže ich prechod k bráne Prievidze prerušil ofsajd – vhadzovanie v strednom pásme.
     
    52:07
    Liptáci počas presilovky kombinujú v útočnom pásme, ale gól nakoniec z toho nie je. Dobrá akcia, ktorú zakončil pred bránou Macík, avšak brankár Borároš bol na jeho strelu pozorný a prvotne vyrazil betónom, následne schoval puk pod lapačku.
     
    51:08
    Vylúčenie na strane hostí – hráčska lavica, Prievidza hrala so šiestimi hráčmi.
     
    50:50
    Opäť sme registrovali nejaké tie technické problémy. Aktuálne v útočnom pásme domáci hráči, ktorí sa s pukom dostali iba k mantinelu, tam sa dlhšie nedostal puk do činnosti čo sa týka pohybu a hra sa prerušila.
     
    49:26
    Prievidza dala gól! Hostia nakoniec znižujú náskok súpera po tom ako sa do úniku dostal ROMAN HÚS, ktorý nezaváhal a do odkrytej časti poslal puk. Asistencia: Vladimír Čopák.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Viacerí fanúšikovia už odchádzajú zo svojich miest a zjavne sa idú občerstviť. My sme tu s vami ešte 10 sekúnd, keďže vhadzovať sa bude v strednom pásme. Po buly sa puk dostal do domáceho pásma, tam Liptovský Mikuláš počkal na ukončenie druhého dejstva.
     
    39:20
    V posledných sekundách druhej tretiny sa skóre mohlo ešte zmeniť, no nakoniec nie je tomu tak. Skvelú prihrávku si v útočnom pásme prebral Peter Bartík, ktorý to skúšal cez blafák, ale svojou strelou iba prezvonil ľavú tyč brány súpera.
     
    38:35
    Energiu do života dostáva zápas v samotnom závere druhej tretiny. Zdalo by sa, že výsledok je už jasný, ale v hokeji je možné všetko. Liptáci zaváhali v útočnom pásme a po viacerých nepresnostiach priam odovzdali puk súperovi. Prievidza nezaváhala a zakončila z ostrého uhla, kde už strelu Glembu pokryl Hollý.
     
    37:46
    Bartík síce po nevydarenom buly domácich hráčov zachytil puk, ale hostia sú tí, ktorí vo vlastnom pásme kombinujú. Nie je tomu, tak nadlho... Na pravej strane získal puk pohotový Devečka, ktorý strelou prevetral lapačkou brankára Borároša.
     
    37:21
    Pomaly sa dostávame aj do záveru druhej tretiny a domáci hráči sú aj naďalej pri puku. Na teraz to skúšal Lištiak, lenže ten sa dostal iba pred bránu, kde mu skĺzol puk z čepele a brankár Borároš už vedel čo spraviť – jeho lapačka zakryla puk čím prerušila hru.
     
    36:21
    Liptovský Mikuláš sa znovu poľahky dostal do útočného pásma. Puk za bránou získal Poliaček, ten spätne prihrával na modrú, kde zakončenie vyskúšal Janči. Ten si v dnešnom zápase už jeden gól pripísal, no teraz mu nebolo súdené.
     
    35:16
    Liptáci sa dostali do dobrej šance, po tom ako prihrávku spracoval v útočnom pásme Leskovianský. Jeho blafák však brankár prečítal a vyrazil hokejkou. Na druhej strane sa do útočného pásma dostal Liška, ktorý svojou strelou po dlhšom čase preveril Hollého, ten aj naďalej 100%.
     
    34:46
    Viacero hráčov pred bránou hostí a nakoniec je z toho iba prerušenie hry. Liptovský Mikuláš v posledných sekundách hrá iba v útočnom pásme a hostia sa snažia čo najskôr vyhodiť – zatiaľ sa to nedarí.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Macík (Bartík), 19. Poliaček (Bakoš), 23. Janček (Števuliak, Mezovský) – 50. Hús (Čopák)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bartík, devečka, Klepáč, Kuric, Macík – Bača, Leskovjanský, Piatka, Roháč, Špila – Bakoš, Broska, Marcinko, Poliaček, Školiak – Janček, Janči, Lištiak, Mezovský, Števuliak.
    MšHK Prievidza: Borároš – Ďuriš, Glemba, Klobučník, Pekarčík, Popela – Čopák, Kraus, Liška, Mendel – Čopák, Kraus, Liška, Mendel, Pista – Hús, Petre, Urgas, Viedenský.