Omsk – Novokuzneck 3:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Vladivostok 5:2 (kon.)
Barys – Novosibirsk 3:4 (kon.) | Čerepovec – Ufa 5:3 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 4:5 (kon.) | A. Mytišči – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 2:4 (kon.) | Doneck – Viťaz 5:3 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Záhreb – Novgorod 0:1 (0:2 po s.n.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Admiral Vladivostok
Piatok 13.12.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:57
    Jekaterinburg dal gól!
    Avtomobilst sa však opäť dostáva do trojgólového vedenia, FYODOR MALYKHIN po prihrávke od Andre Deveauxa prekonáva piatý krát v zápase Hovinena.
     
    42:50
    Vladivostok dal gól! A hostia aj rýchlo znižujú! Švédský útočník NICLAS BERGFROS prekonal Kovara po prihrávke od Denisa Osipova.
     
    25:22
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru a dostávajú sa do skutočného trháku. DMITRY MEGALINSKY zvyšuje už na 4:1 po asistencií od Alexeia Simakova.
     
    22:54
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci sa dostávajú hneď na začiatku druhej časti, už do dvoj gólového vedenia. ALEXEI YEFIMOV po asistenciach Eduarda Lewandowskiho a Igora Yemeleyeva prekonal Hovinena.
     
    19:25
    Jekaterinburg dal gól!
    O góly v prvej tretine núdzu nemáme. Domáci sa opäť dostávajú do vedenia po tom ako ALEXEI SIMAKOV prekonal Hovinena po asistenciách od Sergeia Demagina a Evgeny Fyodorova.
     
    14:17
    Vladivostok dal gól! Štvrtý útok hostí sa presadil a vyrovnáva stav stretnutia. ALEXANDER KUZNETSOV sa presadil po asistencií Sergeia Barbasheva.
     
    05:10
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia, IGOR YEMELEYEV prekonal Hovinena po asistenciách od Sergeia Demagina a Evgeny Fyodorova.

    Miroslav Šimurka

    Góly a asistencie: 6. Yemeleyev (Demagin, Fyodorov), 20. Simakov (Demagin, Fyodorov), 23. Yefimov (Lewandowski, Yemeleyev), 26. Megalinsky (Simakov), 45. Malykhin (Deveaux) – 15. Kuznetsov (Barbashev), 43. Bergfros (Osipov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovar – Gusev, Yegin, Viklund, Lepisto, Megalinsky, Antonov, Zhuravlyov – Lewandowski, Yefimov, Yemeleyev – Lazarev, Chernov, Malykhin – Damagin, Fyodorov, Simakov – Golyshev, Streltsov, Deveaux
    Admiral Vladivostok: Hovinen – Porseland, Ternavsky, Osipov, Commodore, Zemchyonok, Vorobyov, Antropov – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Sokolov, Drugov, Grachev – Bergfros, Gynge, Schutz – Pervushin, Barbashev, Kuznetsov

    Rozhodca: Sojin, Dejev – Pavlov, Sazonov