Omsk – Novokuzneck 3:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Vladivostok 5:2 (kon.)
Barys – Novosibirsk 3:4 (kon.) | Čerepovec – Ufa 5:3 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 4:5 (kon.) | A. Mytišči – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 2:4 (kon.) | Doneck – Viťaz 5:3 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Záhreb – Novgorod 0:1 (0:2 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
4:5 (1:0, 1:5, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Piatok 13.12.2013, 16:00 • Aréna Športový ľadový palác CSKA Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.
     
    HC Slovan odohrá pred Vianocami ešte dva zápasy na ihriskách súperov, ten prvý na ľade slávneho CSKA Moskva. Skúsme načrieť do histórie klubu. Klub CSKA Moskva vznikol v roku 1946. Historický prvý zápas v hokejovej lige ZSSR sa odohral 22.12.1946 a jeho účastníkmi boli práve CSKA spolu s Dinamom Moskva. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 32 majstrovských titulov, 11 krát obsadil druhé miesto a 1 krát sa mu ušla „bronzová“ medaila. 12 krát vyhrali hráči CSKA ruský hokejový pohár. Na medzinárodnej scéne zaznamenali úspechy v podobe 20 víťazstiev pohára Európskych majstrov a v roku 1972 vyhrali aj Interkontinentálny pohár.
     
    Klub účinkuje v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku hráči v play-off obsadili konečné pekné 5. miesto, keď v Konferenčnom semifinále nestačili na mestského rivala Dinamo Moskva. V ďalších troch ročníkoch obsadili postupne 13., 19. a 16. miesto. V poslednej sezóne CSKA postúpil do play-off, vyradil v jej prvom kole hráčov HC Lev po sérii 4:0 na zápasy, no potom v sérii 1:4 na zápasy podľahol opäť mestskému konkurentovi a celkovému víťazovi Gagarinovho pohára, Dinamu Moskva a napokon obsadil pekné 6. miesto.
     
    Dres CSKA Moskva obliekali o.i. Viktor Tichonov, Valerij Charlamov, Vladislav Tretiak, Viačeslav Bykov, Valerij Kamenskij, Vladimír Malachov, Sergej Fiodorov, či známa prvá úderná formácia „Zbornej“ Viačeslav Fetisov, Alexej Kasatonov, Vladimír Krutov, Sergej Makarov a Igor Larionov.
     
    V súčasnosti červeno-modrý dres klubu obliekajú hráči z Ruskej federácie, dvaja hráči z Kanady, po jednom hráčovi majú zastúpenie hokejové krajiny – Fínsko a Slovenská republika. Rastislav Staňa patril v minulej sezóne medzi najúspešnejších brankárov v celej KHL a je teda oporou mužstva. Hlavným trénerom CSKA je John Torchetti z USA. CSKA hráva svoje domáce zápasy v Aréne Športový ľadový palác CSKA, ktorá má kapacitu 5.600 divákov.
     
    V posledných piatich zápasoch odzrkadľujúcich aktuálnu formu súperov CSKA Moskva zaznamenal 6 bodov za 2 víťazstvá v riadnom hracom čase. HC Slovan eviduje v tabuľke formy 8 bodov, za 2 víťazstvá v riadnom hracom čase a 2 prehry po samostatných nájazdoch. Do tabuľky KHL klub CSKA zapísal doposiaľ 65 bodov z 38 zápasov, HC Slovan 41 bodov z 34 zápasov. Vzájomné zápasy súperov v minulej sezónev Bratislave zvíťazili hostia 2:3, odveta v decembri v Moskve vyznela pre CSKA, domáci zvíťazili nad HC Slovan po výsledku 4:1. V prebiehajúcej sezóne v Bratislave v októbri opäť zvíťazil CSKA a opäť po výsledku 2:3.
     
    Poďme sa spolu pozrieť, ako dopadne štvrté vzájomné meranie síl, tento krát na ľade CSKA, my Vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na moskovskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    CSKA Moskva:

    Proskuriakov (Filonenko) – Denisov, Rylov, Mišarin, Zajcev, Pervyšin, Eminger, Jegoršev, Ľ – Saprykin, Filppula, Morozov – Grigorenko, Prochorkin, A. Radulov – Frolov, Fefiolov, Žarkov – Zubov, Neprjajev, Fiodorov

    HC Slovan Bratislava:

    Janus (Kopřiva) – Sersen (A), Škoula, Mojžíš, Mihálik, Brejčák, Štajnoch, T. Mikúš, Mráz – Vondrka, Bližňák (A), Miklík – Bartovič (C), Ölvecký, Radivojevič – Hudáček, Šťastný, Šatan – Bakoš, Matoušek, Daňo

    Rozhodca:

    Akuzovskij, Šeniov – Putilin, Sivov.
     
    Príjemný podvečer pri sledovaní ďalšieho zápasu základnej časti KHL, na moskovskom ľade v Ľadovej aréne športu s názvom CSKA si zmerajú sily domáci tím CSKA Moskva vs. HC Slovan Bratislava.
     
    Na ľadovú plochu už vykorčuľovali hráči spod Tatier, privítame domáci tím, vypočujeme si hymny Slovenskej republiky a Ruskej federácie a môžme začať.
     
    V uplynulom týždni vedenie KHL ako vždy – vyhlasuje TOP 10 gólov súťaže a TOP 10 zákrokov gólmanov – nás všetkých môže tešiť, že v oboch kategóriách "zvíťazili" hráči HC Slovan Bratislava – najkrajší gól zaznamenal Andrej Šťastný, ktorý gólom po krásnej individuálnej akcii na 1:1 vyrovnával v dueli s SKA Petrohrad a najlepším brankárskym zákrokom sa prezentoval borec menom Jaroslav Janus, ktorý v rovnakom zápase v čase 63:46 vychytal Panarina! Obom srdečne blahoželáme!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:23
    CSKA Moska dala gól!
    Horší úvod si hostia ani priať nemohli, domáci vyhrali úvodné buly, nasťahovali sa do pásma hostí, OLEG SAPRYKIN nezaváhal a nedal Janusovi žiadnu šancu. Asistencia: Aleksej Morozov.
     
    01:13
    Branko Radivojevič spoza pravého kruhu vystrelil, jeho strela tesne minula bránku Proskuriakova.
     
    01:45
    Studená sprcha pre každé jedno mužstvo, ktoré inkasuje v úvode zápasu, Jaroslav ani neokúsil, ako "chutí" puk, domáci sa ujali vedenie a budú chcieť diktovať tempo hry. Poďme Slovan.
     
    02:21
    Eminger vystrelil dlhý puk od červenej čiary, prestrelil Janusovu bránku a puk skončil na ochrannom skle.
     
    02:43
    Zubov vystrelil z ľavého kruhu, jeho strela nemala patričnú razanciu, Janus poľahky puk vyráža.
     
    02:49
    K puku sa dostal Michel Miklík, ktorý efektne posunul do stredného pásma Vondrkovi, Michal od modrej vystrelil, Proskuriakov puk chytá do lapačky, Slovan získal pásmo.
     
    03:42
    Slovan teraz zatlačil domáci tím v pásme, CSKA sa však veľmi pozorne bráni a hostí do streleckých pozícií nepúšťa.
     
    04:12
    Bartovič krásne vystelil, Proskuriakov Milanovu strelu vyráža, domáci tím získava puk pod na svoje hokejky.
     
    05:13
    Nebezpečná strela z ľavej strany v podaní Fefiolova, Janus rovnako krásne zasiahol ako pred chvíľkou Proskuriakov a puk vyráža.
     
    05:34
    Mišarin sa odhodlal k strele po ľade, obrana hostí jeho puk efektne zblokovala.
     
    06:24
    Neprjajev efektne diagonálnou prihrávkou v pásme našiel Zubova, Iľja vystrelil a puk končí nad bránkou Janusa na ochrannom skle.
     
    07:21
    Grigorenko chyboval, hostia sa zmocnili puku, do brejku sa však nedostali, škoda.
     
    08:09
    Mário Bližňák si zapíše do štatistík peknú strelu, Proskuriakov však jeho puk bezpečne chytá do svojej lapačky, Slovan bol blízko k vyrovnávajúcemu gólu.
     
    09:13
    Rýchla akcia hostí, k strele spoza kruhov sa odhodlal Žarkov, Janus šiel do pokľaku a puk bezpečne chytá vo svojom náručí.
     
    09:41
    Mišarin tvrdo vystrelil od modrej, obrana hostí poslala puk na ochrannú sieť, vhadzovať budeme pred Janusom.
     
    09:48
    Bartovič sa takmer dostal do brejku, puk na modrej však nezachytil a vpred pôjde domáci tím.
     
    09:59
    CSKA sa predviedol rýchlou kombinačnou akciou, Eminger poslal puk na Morozova, ktorý bol na konci akcii, Aleksej vystrelil, Janus jeho puk bezpečne chytá.
     
    10:21
    Za držanie vyfasoval dve minúty Mihálik, Slovan sa bude musieť poriadne brániť.
     
    10:34
    Slovan vyhadzuje puk von cez všetky čiary až k Proskuriakovovi, domáci tím sa bude však rýchlo ponáhľať pred Janusa.
     
    10:55
    Skrumáž pred Janusom lepšie zvládli hostia, aspoň na chvíľku posielajú puk do stredného pásma,
     
    11:21
    Sersen od modrej vystrelil, gólman domáceho tímu puk bezpečne posiela do rohu klziska.
     
    12:21
    Hostia v plnom počte, Slovan ubránil prvé oslabenie v dnešnom zápase.
     
    13:05
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, Slovan hrá, napriek nedávnemu oslabeniu, vyrovnanú partiu, škoda toho gólu z úvodu zápasu.
     
    14:26
    Bartovič vystrelil, Proskuriakov jeho puk zrazil pred seba, Bartovič dorážal, no ani na druhýkrát neprekonal domáceho gólmana v bránke.
     
    14:54
    Žarkov sa rútil s pukom do pásma, vystrelil, dobiedzal pred Janusom, Brejčák ho napokon odtlačil a puk poslal na chvíľku do bezpečia.
     
    15:21
    Žarkov spoza bránky prihrával na kruh Fefiolovovi, Igor vystrelil a aj on prestrelil bránku hostí, puk končí na ochrannom skle.
     
    16:11
    CSKA teraz poriadne pritlačil hostí v pásme, vynútil si tlak, z Janusa si urobil strelnicu, obrana hostí odoláva a Jaroslav drží Slovan nad vodou.
     
    17:24
    Slovan úspešne bráni, domáci tím vyvíja hodne síl na vypracovanie si dobrej streleckej pozície. Výborná defenzíva HC Slovan CSKA do šancí teraz nepúšťa.
     
    18:45
    Vondrka sa vybral vpred popri mantineli, domáci ho po prechode útočnou modrou zastavili a puk mu zobrali.
     
    19:23
    Puk na hokejkách domáceho tímu a v ich pásme, tretinu zrejme už len dohráme.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila nám úvodná tretina duelu, Slovan inkasoval rýchly gól hneď z prvej akcie domáceho tímu, pomerom striel 10:5 do priestoru bránky sme ukončili úvodné dejstvo, nás môže mrzieť ten jeden inkasovaný gól. Slovan hral vyrovnanú partiu, uvidíme, ako sa budú hráči oboch tímov prezentovať v druhej časti hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 16:51.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:32
    Hostia od úvodu aktívne, Vondrka vypálil z pravého kruhu, Proskuriakov v pokľaku Michalov puk kryje v náručí.
     
    21:06
    Slovan vie, že musí bodovať aj na ihriskách súperov, play-off ešte nie je stratené, no boj bude ešte náročný.
     
    21:38
    Denisov vystrelil od modrej, jeho puk končí mimo priestor Janusovej bránky.
     
    22:21
    Alexander Radulov sa dostal do brejku, išiel sám na Janusa, Jaroslav ho vychytal, obrovská šanca domácich zostala nevyužitá, pochváľme Janusa.
     
    22:47
    Bakoš vystrelil tvrdo od modrej, Proskuriakov drží čisté konto aj po tejto Martinovej strele.
     
    23:05
    Jegoršev s pukom za svojou bránkou, CSKA bude rozohrávať svoju útočnú akciu.
     
    24:02
    Filppula pekne našiel no modrej Saprykina, Janus však teraz Olega vychytal.
     
    25:23
    Prochorkin dostal dve minúty za nedovoelné bránenie. Slovan bude hrať presilovú hru.
     
    26:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHAL SERSEN zúžitkoval nezištnú prihrávku od Martina Škoulu a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Slovan využíva svoju presilovú hru. Asistencia: Martin Škoula.
     
    26:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ihneď po buly sa blysol individuálnou akcou MICHAL VONDRKA, vystrelil z pravého kruhu a nedal Proskuriakovovi žiadnu šancu, je to výborné priatelia, Slovan ide do vedenia! Bez asistencií.
     
    27:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Aby ste si nemysleli, že Slovan išiel do Moskvy na výlet, LIBOR HUDÁČEK je autorom tretieho gólu hostí a domáci tréner bude musieť čo to vymyslieť. Bez asistencií.
     
    27:19
    Domáci kouč Torchetti si berie oddychový čas.
     
    28:12
    CSKA na chvíľku zamkol hostí v pásme, no výborná hra "Čadovcov" ho k streľbe nepúšťa.
     
    28:38
    Mojžíš pekne vystrelil od modrej, Tomášov puk Proskuriakov vyráža a nateraz zmenu skóre nepripúšťa.
     
    29:23
    Radivojevič dve minúty za hrubosť.
     
    29:42
    HC Slovan využil svoju presilovú hru, kým sa stihol slávny CSKA spamätať, dostal ďalšie dva kúsky. Slovan má partiu dobre rozohranú, no ako poznáme ruský stroj menom CSKA, ten zapne na vyšší rýchlostný stupeň a diváci sa môžu tešiť na pekný hokejový zážitok.
     
    30:21
    Zajcev mal na palici tutovku, Janus vykorčuľoval z bránky, zmenšil mu strelecký uhol a puk po strele Nikitu Zajceva zneškodnil. Výborne Janus!
     
    31:01
    Pervyšin vystrelil od modrej, ani teraz si domáci gól do štatistík nezaznamenajú.
     
    31:23
    Hostia v plnom počte, Radivojevič je už na ľade.
     
    31:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nedáš – dostaneš, prvý gól v KHL v drese belasých si na svoje konto pripisuje BRANKO RADIVOJEVIČ, ktorý nedal Proskuriakovovi najmenšiu šancu na úspech. Bez asistencií.
     
    32:21
    Žarkov sa oprel do strely, no puk dobre netrafil a naviac si zlomil svoju hokejku, domáci CSKA je zaskočený hrou a efektivitou tímu spod Tatier.
     
    34:56
    Šťastný dve minúty za hákovanie.
     
    35:56
    Minúta presilovej hry CSKA za nami, domáci sa ešte nedostali do útočného pásma, Slovan bráni svoju modrú čiaru.
     
    36:08
    Mihálik ide von na dve minúty za hákovanie, domáci budú hrať presilovku päť na tri.
     
    37:03
    CSKA Moska dala gól!
    Domáci tím využíva presilovú hru piatich proti trom, vyšachoval obranu hostí, dosiahol gól, po porade s videorozhodcom hlavný arbiter Akuzovskij ukázal na stredový kruh. Autorom gólu NIKITA ZAJCEV. Asistencia: Jakov Rylov.
     
    37:41
    Zubov vystrelil od modrej zo stredu, Janus jeho puk usmernil k mantinelu, hostia berú puk pod kontrolu.
     
    38:08
    Hostia v plnom počte, Slovan potebuje dohrať túto tretinu a na chvíľku si oddychnúť.
     
    39:00
    Beží posledná minúta druhej časti hry, už aby sme počuli klaksón....
     
    39:04
    Alexander Radulov sa previnil proti pravidlám hry, dve minúty za hákovanie.
     
    39:19
    Štajnoch krásne vystrelil od modrej, puk konči po teči na ochrannej sieti, Slovan bude mať naďalej pásmo.
     
    39:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nech si hovorí kto chce čo chce, Slovan dnes v Moskve dominuje a medzi úspešných strelcov za zapíše svojou delovkou od modrej aj VLADIMÍR MIHÁLIK, ktorý nedal gólmanovi v červenom drese žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila nám druhá tretina zápasu, takýto vývoj zápasu čakal asi málokto, a to nemyslím len tých 3.247 divákov v moskovskej aréne! Slovan rozobral v druhej časti hry slávny CSKA ako údenú makrelu a vypracoval si krásny, priam rozprávkový predvianočný trojgólový náskok, a mám nádej, že tento zápas chlapci s belasým srdcom "dokočírujú" k zisku dôležitých troch bodov. Spolu s Vami sa teším na záverečnú časť hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Máme pred sebou, veríme v to, posledných dvadsať minút hry, Slovan kráča za víťazstvom až v štvrtom vzájomnom zápase, a kráča, ako sa patrí.
     
    40:42
    Saprykin vypálil od ľavého kruhu, jeho puk si svojho adresáta však nenašiel.
     
    41:12
    Ölvecký vystrelil spoza hráča domáceho tímu, Denisov jeho strelu zblokoval, domáci gólman bol bez práce.
     
    41:48
    Obrovská skrumáž pred Janusom, Slovan úporne bráni svoj trojgólový náskok.
     
    42:15
    Šťastný fasol dve minúty za hákovanie.
     
    42:48
    Domáci tím melie Slovan v pásme, Morozov poslal puk na modrú Zajcevovi, ten vypálil ranu ako z dela, Radulov veľmi dobre clonil, Janus puk bezpečne kryje vo svojom výstroji!
     
    43:25
    CSKA Moska dala gól!
    NIKITA ZAJCEV premieňa svoju ponuku na gól, napriek obetavému zákroku obrancu v bielom drese, ktorý si ľahol do strely, CSKA využíva presilovú hru a po vyšachovaní obrany hostí znižuje na dva góly. Asistencia: Alexander Radulov.
     
    44:29
    CSKA zamkol Slovan v pásme, vyvinul enormný tlak, belasí odolávajú tlaku "armejcov".
     
    44:49
    Fiodorov vystrelil od modrej, Janus puk pozorne sledoval, zastavil ho a rozohral akciu svojho tímu.
     
    45:21
    Skrumáž pri Janusovej bránke, tá bola posunutá a arbitri správne hru prerušujú.
     
    45:52
    Janus si pripadá ako terč na strelnici, svojimi výbornými zákrokmi privádza domácich ostrostrelcov do šialenstva a svojich spoluhráčov usádza na koňa. Výborný Janus, vďaka ti Jaroslav.
     
    46:31
    Mihálik vystrelil do modrej, Pervyšin mu do strely umne vložil hokejku, puk končí na ochrannej sieti, Slovan získal pásmo.
     
    46:49
    Matoušek sa mohol v šanci pred bránkoviskom zapísať medzi elitu dnešného zápasu, Proskuriakov mu v poslednej chvíli puk vyráža cez svoju hokejku!
     
    47:21
    Zajcev poslal puk z ťažkého uhla na Janusa, Jaroslav puk vyhadzuje až do stredného pásma a vypýtal si okrem iného aj potlesk domáceho publika.
     
    48:24
    Frolov sa efektne zbavil za Janusovou bránkou obrancu, chcel zasunúť spoza bránky puk do Jarovej siete, Janus pozorne čítal hru a puk do bránky rozhodne nepúšťa!
     
    48:48
    Miroslav Šatan vystrelil spoza obrancu, jeho puk končí na zadnom mantineli za Proskuriakovou bránkou.
     
    49:21
    Krásna kombinačná akcia CSKA, k streľbe sa dostal napokon Fiodorov, no aj jemu ostanú slzy v kútiku oka, Janus mu nedovolil radovať sa!
     
    50:09
    Mišarin vystrelil z ľavej strany, Janus puk Georgija Mišarina usmernil za svoju bránku.
     
    53:51
    Za faul kolenom dostal dve minúty Bartovič, nuž, neviem, neviem.
     
    53:51
    Marko Daňo bol blízko, videl to, čo sa udialo, protestoval a dostal desaťminútový osobný trest!
     
    54:26
    CSKA Moska dala gól!
    Domáci tím využil ponuku od arbitrov, využil svoju presilovú hru a ALEXANDER FROLOV bol tým mužom, ktorý poslal puk do Janusovej bránky. Asistencie: Aleksej Morozov a Jakov Rylov.
     
    54:26
    Aj tréner Čada si berie oddychový čas.
     
    55:14
    Andrej Šťastný dostal dve minúty plus desaťminútový trest za vrazenie na mantinel.
     
    55:38
    Morozov vystrelil z pravej strany, minul bránku Janusa, nuž, čo k tomu viac dodať? Slovan, vydržať!
     
    56:21
    CSKA zamkol Slovan v pásme, posadil ho na kolotoč, ubránime to? Musíme!
     
    56:42
    Štajnoch vyhadzuje puk von z pásma, zakázané uvoľnenie, vrátime sa pred Janusa.
     
    57:11
    Zajcev vystrelil spoza kĺbka hráčov, Janus puk zbadal v poslednaj chvíli a puk usmernil k ľavému mantinelu.
     
    57:14
    Hostia v plnom počte, ešte niečo menej ako tri minúty....
     
    57:38
    Chybná rozohrávka hostí, zakázané uvoľnenie, budeme vhadzovať pred Janusom.
     
    58:38
    Proskuriakov opustil svoju klietku, power play CSKA!
     
    58:48
    Slovan vystrelil puk na opustenú domácu bránku, ten tesne, tesne minul jej ľavú žrď, škoda!
     
    59:09
    Hostia sa vystavili ofsajdu, vhadzujeme v strednom pásme, získavame čas.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, milí moji, ak by sa hral zápas v Slovnaft Aréne, počuli by sme song od Scootera Dub Dub, takto si ho môžme aspoň na diaľku užiť s hráčmi v bielych dresoch, ktorí prišli, videli a zvíťazili. Konečne HC Slovan dobyl ľad arény Športového ľadového paláca CSKA. Napriek veľkému úsiliu domácich v tretej tretine Slovan získal v Moskve "trojku", nie sane deduška mráza s tromi koníkmi v záprahu, ale veľmi cenné a dôležité tri body do tabuľky KHL. Sláva víťazom, češť porazeným, po hlavnom meste "Rossiji" Moskve, prichádza na rad hlavné mesto "Česka" – Praha. V nedeľu do videnia priatelia, lúči sa s Vami Vladimír Korduliak. (18:28:19)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Saprykin (Morozov), 38. Zajcev (Rylov), 44. Zajcev (A. Radulov), 55. Frolov (Morozov, Jakov) – 27. Sersen (Škoula), 27. Vondrka, 28. Hudáček, 32. Radivojevič, 40. Mihálik


    CSKA Moskva: Proskuriakov (Filonenko) – Denisov, Rylov, Mišarin (A), Zajcev, Pervyšin, Eminger, Jegoršev, Ľ – Saprykin, Filppula, Morozov (C) – Grigorenko, Prochorkin, A. Radulov – Frolov, Fefiolov, Žarkov – Zubov, Neprjajev, Fiodorov
    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva) – Sersen (A), Škoula, Mojžíš, Mihálik, Brejčák, Štajnoch, T. Mikúš, Mráz – Vondrka, Bližňák (A), Miklík – Bartovič (C), Ölvecký, Radivojevič – Hudáček, Šťastný, Šatan – Bakoš, Matoušek, Daňo

    Rozhodca: Akuzovskij, Šeniov – Putilin, Sivov

    Diváci: 3.247