Bayern – Manchester City 2:3 (kon.) | Benfica – Paríž 2:1 (kon.) | Kodaň – Real Madrid 0:2 (kon.)
Manchester United – Doneck 1:0 (kon.) | Olympiakos – Anderlecht 3:1 (kon.) | Plzeň – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
Sociedad – Leverkusen 0:1 (kon.)
koniec
Olympiakos F.C.
3:1 (1:1)
R.S.C. Anderlecht
Utorok 10.12.2013, 20:45 • Stadio Georgios Karaiskakis, Pireus • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Olympiakos dal gól!
    Tretí pokutový kop v zápase už domáci premieňajú! Brankár Mitrovič síce vystihol smer strely ALEJANDRA Domíngueza, ale domáci hráč poslal loptu presne k tyči – 3:1.
     
    58
    Olympiakos dal gól!
    Najprv mal Najar dobrú príležitosť poslať Anderlecht do vedenia, ale len ľahko poslal loptu do náručia Roberta. A tak sa udrelo na druhej strane. Volej Davida Fustera z hranice šestnástky ešte stačil pohotovo tečovať JAVIER Saviola a Proto už nemohol reagovať. Olympiakos tak znovu drží postupový výsledok!
     
    39
    Anderlecht dal gól!
    Tak toto sa domácim nepodarilo! Z rohového kopu totiž nič nevyťažili a navyše pustili súpera do smrtiaceho útoku. Najar na ľavej strane vyškolil obrancu a nahral Praetovi, ktorý už išiel sám na Roberta. Hosťujúci krídelník však namiesto zakončenia ešte predložil loptu nabiehajúcemu ŠACHOVI KLJESTANOVI, ktorý už mal pred sebou len prázdnu bránu. Štadión naraz zmĺkol.
     
    33
    Olympiakos dal gól! A teraz už JAVIER Saviola úspešne zložil strelecký reparát! Ku strele z 25 metrov napriahol David Fuster. Hosťujúca obrana síce jeho pokus zablokovala, ale zrazila loptu len k Saviolovi, ktorý išiel z ľavej strany sám na Prota a poslal loptu okolo jeho nohy ku vzdialenejšej tyči.
    Góly: 33. Saviola, 58. Saviola, 90+5. Domínguez – 39. Kljestan

    Karty:   53. Fuster (OLY) – 7. Kouyaté (RSC), 21. Milivojevic (RSC), 63. Mitrovič (RSC), 64. Kljestan (RSC), 71. N'Sakala (RSC)   51. Kouyaté (RSC), 89. N'Sakala (RSC)   90+4. Proto (OLY)

    Nepremenená penalta: 52. Saviola (OLY), brankár Proto zneškodnil, 72. Weiss (OLY), brankár Proto zneškodnil


    Olympiakos F.C.: Roberto – Salino, Manolas, Siovas, Holebas – Fuster (C), Samaris, Saviola, Machado, Campbell – Olaitan.
    Náhradníci: Megyeri – Papadopulos, Bong, N´Dinga, Domínguez, S. Yatabaré, Weiss.

    R.S.C. Anderlecht: Proto – Vanden Borre, Kouyaté, Mbemba, N´Sakala – Gillet (C), Milivojević, Kljestan – Najar, Mitrović, Praet.
    Náhradníci: Kaminski – Nuytinck, de Zeeuw, Tielemans, Vargas, Cyriac, Acheampong.

    Rozhodca: Stark – Salver, Pickel (GER)