Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference CSKA Moskva (kon.)
koniec udalosti
Předzápasová tisková konference FC Viktoria Plzeň

cz Pondelok 09.12.2013, 17:30Tlačové konferencie
     
    Tipy na nejzajímavější fotbalové čtení na českém internetu můžete najít na našem fotbalovém facebooku. Na této stránce vám neunikne žádná novinka ze světa fotbalu! (18:10:51)
     
    Tisková konference FC Viktoria Plzeň před závěrečným utkáním Ligy mistrů proti CSKA Moskva je minulostí. Nyní v Plzni přijde na řadu trénink domácího týmu a v 19:30 tisková konference moskevského celku, ze které se opět přihlásíme. Do té doby na shledanou.
     
    Tisková konference skončila.
     
    Vrba: Dzagojev, Honda, to jsou hráči, kteří patří k těm nejdůležitějším a nejnebezpečnějším. Ukázalo se to už v zápase v Petrohradu. Není to jen o útoku, ale i dobré defenzivě.
     
    Vrba: Nemám žádné zprávy, že by měl být někdo zraněný. Měly bychom mít k dispozici plnou sestavu.
     
    Vrba: Poslední zápasy ve skupinách se nám vždy podařily.
     
    Vrba: Všichni víme, že je velký rozdíl mezi Ligou mistrů a Evropskou ligou. Já to budu tvrdit vždy. Opět tu máme soupeře, se kterým se můžeme měřit a rozdáme si to spolu. Nejde ale porovnávat celky, které jsme potkali v Lize mistrů, s celky, které jsme dostali do skupiny Evropské ligy. Ta naše skupina byla navíc i na poměry Ligy mistrů velice obtížná. Manchester byl například daleko nejlepší tým ve třetím koši a k tomu ještě Bayern. Já ale doufám, že i přesto se nám podaří se do jarní části Evropské ligy kvalifikovat.
     
    Vrba: Paradoxně si myslím, že od té doby, co hráči vědí, že jdu k reprezentaci, hrají lépe než předtím. Takže já jen doufám, že to bude pokračovat.
     
    Vrba: Postup je pro nás velkou motivací. Atmosféra jarních zápasů je také výjimečná a budeme se snažit udělat maximum, aby tomu tak bylo.
     
    Vrba: Myslím si, že CSKA nastoupí s taktikou hrát ze zajištěné obrany a budou chtít hrát ze zabezpečené obrany. Budeme si muset dávat pozor, abychom nedostali první gól a pohlídali si jejich ofenzivní hráče.
     
    Vrba: Kvalita soupeřů od kterých jsme dostali tolik gólů ve skupině je jinde, o tom svědčí poslední výsledek Bayernu. Setkávají se mužstva, která jsou na tom podobně. I když byl Manchester ve třetím koši a CSKA ve druhém, tušil jsem, že ta situace vyplyne takto. Nedá se to tedy moc srovnávat.
     
    Pavel Vrba: "Taktika bude taková, že venku jsme prohráli 3:2 a tomu to budeme muset přizpůsobit. Musíme dát více gólů než CSKA a zároveň hrát tak, aby to byl výsledek postupový. Je to důležité utkání, tomu to podřídíme."
     
    Nyní bude hovořit trenér Pavel Vrba.
     
    Stanislav Tecl: Jelikož jsme ten první zápas prohráli, tak mírným favoritem bude CSKA, ale dáme do toho všechno.
     
    Stanislav Tecl: Jsou silnější dopředu než dozadu, ale budou vycházet ze zabezpečené obrany. Důležité bude, abychom dali první gól.
     
    Stanislav Tecl: První zápas v Petrohradě nám ukázal, že s nimi jsme schopní hrát vyrovnaně.
     
    Tecl: Příprava probíhala stejně jako kdy jindy. I pro trenéra by byl nejlepší dárek, abychom postoupili.
     
    Tecl: Chceme zejména, aby měl domácí zápas jiný konec. Jinak asi není moc co potřeba měnit.
     
    Stanislav Tecl: Jsme rádi, že můžeme bojovat až do konce a můžeme si uhrát postup.
     
    Stanislav Tecl: Pauza byla delší, ale přišla nám hod. Myslím, si že jsme si oddechli a potrénovali.
     
    Stanislav Tecl: "Nevím, jestli jsou tak prostupní. Tak detailně jsme to nezkoumali, ale připravili jsme se pečlivě. Víme, kde mají skuliny a budeme jich chtít využít."
     
    Nejprve bude hovořit Stanislav Tecl.
     
    Tisková konference začíná.
     
    Dnešní tiskové konference se podle informací klubu určených médiím zúčastní trenér Pavel Vrba, kterého tak čeká poslední předzápasová konference v roli kouče Plzně před jeho odchodem k národnímu týmu a pak by se měl před novináři představit i útočník Stanislav Tecl, který by tak měl nahradit tradičního řečníka Pavla Horvátha.
     
    Hezké pondělní odpoledne z Plzně! V tiskovém centru v plzeňské Doosan Aréně se jako první dnes uskuteční tisková konference FC Viktoria Plzeň před zítřejším klíčovým utkáním skupiny D Ligy mistrů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:30.

    Jakub Vais