Toronto – Dallas 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:3 (kon.)
Montreal – Boston 2:1 (kon.) | Tampa Bay – Ottawa 3:1 (kon.) | Florida – Winnipeg 5:2 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 5:1 (kon.) | Nashville – Carolina 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:3 (kon.)
Edmonton – Colorado 8:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Winnipeg Jets
cz Piatok 06.12.2013, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Partner:
     
    57:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Winnipeg ale při svém útočení zapomněl na obranu a nabídl tím domácím zadarmo pátou branku! Defenzíva Jets naprosto opomenula JIMMYHO HAYESE, který si vzal na pravém mantinelu kotouč, bekhendovou kličkou otevřel Pavelcovy nohy a poté již jen zasunul puk mezi betony českého brankáře – 5:2! Asistence: Dylan Olsen.
     
    52:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Že bychom se sedm minut před koncem ještě dočkali určité zápletky? Krátce po návratu vyloučeného Gilberta si na chytré pozici na brankovišti počíhal zkušený OLLI JOKINEN, dostal přihrávku od svého spoluhráče a z voleje zametl kotouč k bližší tyči – 4:2! Asistence: Devin Setoguchi.
     
    45:37
    Florida právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se sice Panterům udeřit nepovedlo, krátce po jejím skončení již ano! Ondřej Pavelec má dnes opravdovou smůlu. Kotouč vystřelený od modré čáry byl několikrát tečován a skončil za branku, odtud ho do sítě o zadní část betonu dostal NICK BJUGSTAD – 4:1! Asistence: Scottie Upshall a Tom Gilbert.
     
    37:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Fleischmann – Pavelec 1:1! První vzájemný souboj dvou českých hokejistů na ledě dopadl dobře pro brankáře Winnipegu, nyní se již situace obrátila! Nahozený kotouč od obránce dokázal Pavelec vyrazit pouze před sebe k volnému TOMÁŠOVI FLEISCHMANNOVI, který bleskovou dorážkou zvýšil náskok Floridy na rozdíl dvou gólů – 3:1! Asistence: Mike Weaver a Dmitrij Kulikov.
     
    23:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu ve svůj prospěch! Enström byl tvrdě sestřelen za brankou Thomase, v jednu chvíli byli hluboko v útočné třetině ztraceni tři hráči Jets. Protiútok Floridy skončil mezi kruhy na čepeli DYLANA OLSENA, jehož přesně mířená rána tahem skončila za zády českého brankáře Ondřeje Pavelce – 2:1! Asistence: Scottie Upshall a Eric Gudbranson.
     
    14:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen radují z vyrovnání ještě v první třetině! Odražený kotouč se od mezikruží doklouzal až na modrou čáru na volného ERIKA GUDBRANSONA, jenž ho z voleje poslal přímo do Pavelcovy sítě – 1:1! Asistence: Tomáš Fleischmann a Marcel Goc.
     
    05:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro domácí tým! I přesto, že Panteři měli v úvodu zápasu jednoznačně navrch, inkasují jako první. Na správném místě byl ve správný čas připraven kapitán Jets ANDREW LADD, který bleskovou dorážkou poslal puk pohodlně do odkryté svatyně – 0:1! Asistence: Bryan Little a Blake Wheeler.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 15. Gudbranson (Fleischmann, Goc), 24. Olsen (Upshall, Gudbranson), 38. Fleischmann (Weaver, Kulikov), 46. Bjugstad (Upshall, Gilbert), 58. Hayes (Olsen) – 6. Ladd (Little, Wheeler), 53. Jokinen (Setoguchi)


    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Olsen, Gudbransson, Weaver, Kulikov – Upshall, Bjugstad, Huberdeau – Kopecký, Goc, Fleischmann – Boyes, Barkov, Bergenheim – Barch, Matthias, Hayes
    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Byfuglien, Stuart, Ellerby, Clitsome, Trouba – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Thornburn – Peluso, Scheifele, Halischuk – Albert, Wright

    Rozhodca: Devorski, Leggo – Miller, Murphy