Chabarovsk – Doneck 0:4 (kon.) | Vladivostok – S.Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzneck – Záhreb 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 1:3 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.) | Lev – Petrohrad 3:4 (3:4 po s.n.)
koniec
Amur Chabarovsk
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
HK Donbass Doneck
Pondelok 02.12.2013, 09:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:44
    Donbass Doneck dal gól!
    A je tu ďalší gól. Od pravého mantinelu si nakorčuľoval medzi kruhy RUSLAN FEDOTENKO a svižnou strelou prekonáva Murygina, ktorý mal zakrytý výhľad a nemal šancu reagovať. Bez asistencie.
     
    44:13
    Donbass Doneck dal gól!
    Trpezlivosť prináša ovocie. Hostia dlho čakali na šancu, výborne bránili, a keď bola nejaká solídna možnosť, dostali sa do brejku. Teraz im aj jeden vyšiel. Wirtanen si nakorčuľoval za bránu, poslal pred ňu puk na hokejku TEEMU LAINEHO a ten prestrelil domáceho brankára. Asistencie: Petteri Wirtanen.
     
    19:14
    Donbass Doneck dal gól!
    A je tu ďalší úder pre domáce mužstvo. Veľmi otvorená bola v tomto momente obrana Amuru, ktorá pustila na ľavom krídle Dadonova, ktorý našiel medzi kruhmi VÁCLAVA NEDOROSTA a druhý český hráč prekonáva Murygina. Doneck prvú tretinu vyhrá dvojgólovým rozdielom. Asistencie: Dmitrij Dadonov.
     
    13:53
    Donbass Doneck dal gól!
    Až teraz sa bude prerušovať, po prvom góle hosťujúceho mužstva. Robitaille nahodil puk z pravej strany pred bránu, kde ho Murygin vyrazil len pred seba a dôrazný LUKÁŠ KAŠPAR v pravý moment puk pretlačil za domáceho gólmana. Asistencie: Randy Robitaille.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 14. Kašpar (Robitaille), 20. Nedorost (Dadonov), 45. Laine (Wirtanen), 53. Fedotenko


    Amur Chabarovsk: Jerjomin (Murygin) – Reese, Salcido, Sedunov, Loginov, Bilalov, Ježov, Těrjajev – Tarasov, Junkov, Petružálek – Muršak, Stěpanov, Šiškanov – Lugin, Orlov, Krjukov – Dubidin, Smurov, Klimčuk.
    HK Donbass Doneck: Leighton (Ševčuk) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Bartulis, Razin, Silnickij – Wirtanen, Fedotěnko, Laine – Nedorost, Jakucenja, Dadonov – Robitaille, Kiskinen, Kašpar – Beluchin, Zacharov, Torjanik.

    Rozhodca: Dejev, Savlujov – Metalnikov, Sirotkin