Tottenham – Manchester United 2:2 (kon.) | Hull City – Liverpool 3:1 (kon.) | Manchester City – Swansea 3:0 (kon.)
Chelsea – Southampton 3:1 (kon.)
koniec
Manchester City
3:0 (1:0)
Swansea City
Nedeľa 01.12.2013, 17:10 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    87
    Na druhej strane sa vo veľkej príležitosti ocitol de Guzmán, no ten nedokázal trafiť bránu!
     
    86
    Samir Nasri mal hattrick na dosah! Po Džekovej prihrávke sa dostal ku strele z dobrej pozície, no len tesne minul ľavú žrď Tremmelovej brány!
     
    79
    Je to tak. Manuel Pellegrini používa poslednú možnosť na striedanie na to, aby do hry vyslal Edina Džeko, ktorému voľní svoje miesto Sergio Agüero.
     
    77
    Manchester City dal gól!

    SAMIR NASRI svojim druhým gólom v zápase zvyšuje na 3:0! Zabaleta prenikol po pravej strane do šestnástky, kde poslal prihrávku do druhej vlny na francúzskeho záložníka a ten Tremmela prekonal strelou do protipohybu.
     
    76
    Domáci siahajú aj po druhom striedaní: ihrisko opúšťa Jesús Navas, ktorého nahradí Aleksandar Kolarov.
     
    70
    Agüero sa teraz ocitol v dobrej šanci! Navas na malom vápne vystrúhal nožničky a po nich sa ocitol sám zoči-voči Tremmelovi argentínsky kanonier v službách Man City, no jeho následná strela skončila len nad bránou.
     
    67
    Labute striedajú po druhý raz v dnešnom zápase: Pozuelo opúšťa trávnik a jeho miesto zaujme Dyer.
     
    67
    Tremmel teraz pokazil odkop od svojej brány, keď našiel iba Yayu Tourého, ktorý poslal loptu na Agüero, no ten sa nepresadil, ale lopta sa odrazila na kopačku Pabla Zabaletu, ktorého strela tesne minula priestor pod hornou žŕdkou!
     
    62
    Manuel Pellegrini a aj Michael Laudrup sa rozhodol striedať.

    Domáci posielajú do hry Jamesa Milnera, ktorému miesto uvoľní strelec prvého gólu Álvaro Negredo.

    Na druhej strane opúšťa trávnik Pablo Hernández a na jeho miesto putuje Wayne Routledge.
     
    58
    Manchester City dal gól!

    Domáci zvyšujú na 2:0! Skvelú prácu odviedol Yaya Touré, ktorý loptu potiahol a naznačil strelu, načo mu Williams skočil, no rozhodol sa uvoľniť SAMIRA NASRIHO, ktorý z prvej zakončil parádnu akciu Citizens.
     
    53
    Agüero dokázal spracovať ťažkú loptu, obral Tremmela, no z ťažkého uhla nedokázal loptu usmerniť do úplne prázdnej brány!
     
    49
    Prvým potrestaným hráčom v dnešnom zápase je Segio Agüero, ktorý vidí žltú kartu zato, že zahral rukou.
     
    45
    V obrovskej šanci sa teraz ocitol de Guzmán! Demichelis nedokázal zachytiť loptu smerujúcu na holandského hráča, no ten sám zoči-voči Pantilimonovi prestrelil bránu!
     
    39
    Shelvey na seba naviazal hráčov a následne loptu posunul de Guzmánovi, ktorý spoza Lescotta vystrelil na bránu domácich, no jeho strela mierila do stredu bránu a tam stál pripravený Pantilimon.
     
    37
    Pablo Hernández vysunul Daviesa dopredu, ten však strieľal na bránu z uhla, ale Pantilimon aj tak vyrazil na rohový kop.
     
    30
    Na center z kopačky Nasriho najlepšie vyskočil Demichelis, ktorý však opečiatkoval brvno Tremmelovej brány. Zvýšiť sa nepodarilo ani Agüerovi, ktorý sa v páde dostal ku hlavičke, no tá putovala mimo brány.
     
    16
    Shelvey sa teraz opäť dostal ku strele, no táto bola z väčšej vzdialenosti, no aj napriek tomu mierila presne medzi tri žrde, ale Pantilimon predviedol ďalší skvelý zákrok!
     
    14
    Skvelý Pantilimon teraz podržal svoj tím! Jonjo Shelvey si prebral loptu za veľkým vápnom City, odkiaľ následne vypálil ku ľavej žrdi, no dvojmetrový brankár v službách Citizens loptu vyrazil na rohový kop.
     
    8
    Manchester City dal gól!

    Ku lopte sa postavil sám ÁLVARO NEGREDO a ten parádnou strelou otvára skóre zápasu! Skvelú prácu odviedol Demichelis, ktorý Tremmelovi zavadzal vo výhľade a v poslednej chvíli sa uhol vďaka čomu ostal brankár hostí stáť ako priklincovaný.
     
    7
    Teraz však bol tesne za šestnástkou faulovaný Negredo, domáci tak majú skvelú možnosť na skórovanie!
     
    6
    Jesús Navas sa uvoľnil a následne loptu posunul Negredovi, ktorý vyslal na Tremmela poriadnu delovku, no brankár hostí aj s veľkými problémami vyráža aspoň na roh.
     
    2
    Zatiaľ sa tímy len navzájom oťukávajú. Pri lopte sú teraz hostia, ktorí ju získali vďaka zlej prihrávke Negreda.

    Roland Hric

    Góly: 8. Negredo, 58. Nasri, 77. Nasri

    Karty:   49. Agüero (MC)


    Manchester City: Pantilimon – Zabaleta, Demichelis, Lescott, Clichy – Navas, Touré (C), Fernandinho, Nasri – Negredo (62. Milner), Agüero
    Náhradníci: Hart – Richards, Kolarov, Milner, García, Rodwell, Džeko

    Swansea City: Tremmel – Tiendalli, Flores, Williams (C), Davies – Pozuelo, Shelvey, de Guzmán, Cañas, Hernández (62. Routledge) – Vázquez
    Náhradníci: Vorm – Amat, Taylor, Lamah, Routledge, Dyer, Donnelly

    Rozhodca: Clattenburg – Beswick, Beck – Swarbrick