Znojmo – Villach 4:5 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:5 (0:3, 1:2, 3:0)
EC Villach SV
cz Utorok 26.11.2013, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    59:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělý závěr Znojma, za který si Orli zaslouží alespoň obdiv. Střelou od mantinelu z otočky se prosadil ALEŠ SOVA. Asistence: Jan Müller a Lukáš Finsterle.
     
    58:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen ještě naděje pro Znojmo? Podešva přenechal na modré čáře puk RICHARDU PAVLIKOVSKÉMU a ten tvrdou střelou nedal brankáři šanci. Asistence: Martin Podešva.
     
    44:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen snížení stavu z pohledu Znojma. Štach poslal ideální pas na volného Berouna, jenž střelou z vrcholu kruhu ke vzdálenější tyčce propálil brankáře. Asistence: Lubomír Štach.
     
    38:52
    Villach právě vstřelil branku!
    Pátý kotouč ve znojemské síti. Luxusní početní výhodu využil přesnou ránou k tyči GERHARD UNTERLUGGAUER. Asistence: Rodney Coleman Jarrett a John Hughes.
     
    34:22
    Villach právě vstřelil branku!
    Brilantní souhra Villachu na jeden dotek na jejímž konci stál DEREK RYAN, jenž poslal puk pod víko znojemské klece. Asistence: John Hughes a Gerhard Unterluggauer.
     
    24:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si najelo do útočného pásma, kde si Orli několikrát předali puk a nakonec si od modré čáry sjel blíže k bráně LUBOMÍR ŠTACH a propálil Lamoureuxe. Asistence: Richard Pavlikovský a David Bartoš.
     
    04:05
    Villach právě vstřelil branku!
    A třetí zásah do znojemské svatyně. Hothamovu střelu Landsman, který po druhé brance vystřídal Hoviho, jen vyrazil před sebe, kde už číhal BROCK MCBRIDE, jenž i v pádu dokázal posunout puk pod betony do domácí klece. Asistence: Scott Hotham a Derek Ryan.
     
    02:34
    Villach právě vstřelil branku!
    Tak to je přímo mrazící sprcha pro domácí. Přesnou přihrávku Pewala z rohu kluziště před brankoviště lehce tečuje do sítě GERHARD UNTERLUGGAUER. Asistence: Marco Pewal a Derek Ryan.
     
    00:26
    Villach právě vstřelil branku!
    Střelu od modré čáry zřejmě ještě tečovala některá z hokejek před Hovim a puk zaplul až za brankovou čáru. Gól je připsán MARKUSI PEINTNEROVI. Asistence: Scott Hotham.

    Petra Matůšová

    Góly a asistencie: 25. Štach (Pavlikovský, Bartoš), 45. Beroun (Štach), 59. Pavlikovský (Podešva), 60. Sova (Müller, Finsterle) – 1. Peintner (Hotham), 3. Unterluggauer (Pewal, Ryan), 5. McBride (Hotham, Ryan), 35. Ryan (Hughes, Unterluggauer), 39. Unterluggauer (Jarrett, Hughes)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (3. Landsman) – Pavlikovský, Kolarz, Štach, Müller, Bořuta, Sova, Magovac – Beránek, Blatný, Finsterle – Podešva, Fiala, Havlík – Beroun, Šeda, Jarůšek – Pucher, Bartoš.
    EC Villach SV: Lamoureux – Unterluggauer, Jarrett, Altmann, Hotham, Bacher, Brunner, Steiner – Pewal, Ryan, Hughes – Fraser, McBride, Peintner – Nageler, Forney, Petrik – Platzer, Göhringer, Rauchenwald.

    Rozhodca: Nikolic, Siegel – Schauer, Smeibidlo