Malaga – Bilbao 1:2 (kon.)
koniec
Malaga CF
1:2 (1:0)
Athletic Club Bilbao
Pondelok 25.11.2013, 22:00 • La Rosaleda, Málaga • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Stretnutie teda končí zaslúženú výhrou hosťujúceho celku. Athletic Bilbao ide domov spokojne s plným bodovým ziskom. Avšak domáci môžu smútiť, pretože to boli práve oni, ktorí išli do vedenia gólom Juanmiho v 38. minúte. V druhej polovici ale prišiel obrat. Hostia hrali presvedčivo a vyrovnanie bolo na svete už v 68. minúte, kedy si na Suasetov center naskočil obranca San José a strelou na zadnej tyči nedal Cabllerovi šancu. V 83. minúte potom uľahčil hosťom situáciu Portillo, keď sa nechal vykartovať. O 3 minúty neskôr potom dokonal skazu aktívny Muniain. (23:56:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Ale priamy kop Málaga nevyužila a je tu koniec.
     
    90+2
    A. Herrea zasiahol loptu rukou a pre domácichje tu posledná možnosť ako streliť gól. Pomôcť im k tomu má štandardná situácia z hranice 17 metrov.
     
    90+1
    Rozhodca nastavuje 2 minúty.
     
    89
    Pre domácich by prehra znamenala ďalší smutný moment, ktorým teraz Málaga prechádza. Pritom všetko začalo veľmi dobre.
     
    88
    Málaga CF naposledy strieda: Samuel má dohrané, prichádza Camacho.
     
    87
    Bilbao dalo gól!
    IKER MUNIAIN dáva svoj ​​druhý gól v tejto sezóne! Po krásnej prihrávke Herrery sa ocitol úplne sám pred brankárom Caballerom a z malého vápna na dvakrát prekonáva brankára Málagy. 1:2!
     
    86
    Portillo vidí druhú žltú kartu a v dnešnom zápase končí. Toto sa domácim vypomstilo, mali až veľmi veľa hráčov ohrozených. Zvyšok zápasu tak budú dohrávať v 10tich.
     
    84
    De Marcos sa pokúšal dostať svoj ​​tím do vedenia. Strela z úctivej diaľky mu ale nesadla a letela priamo na brankára Caballera, ten s ňou nemá príliš starostí.
     
    83
    Brankár v službách Bilbaa je kráľ vo svojom vápne, aj teraz si pomohol rukavicami potom, čo do jeho vápna mieril nebezpečný center a všetko dostal do bezpečia.
     
    82
    Domáci zakombinovali na ľavej strane, kde sa chcel Angeleri dostať k centru. Prihrávku však od Darera nedostal ideálne, a preto lopta končí v aute, kde loptu vhodí do hry Balenziaga.
     
    81
    Portillo chcel zastaviť protiútok hostí, počínal si pritom ale nedovolene a vidí po zásluhe žltú kartu.
     
    80
    S. Sánchez sa dostal k zakončeniu, ale bránu netrafil, trafil len hráča pred ním.
     
    79
    Rohový kop bude po tečovanej strele kopať domáci tím.
     
    78
    Málaga CF druhýkrát strieda: Juanmi má pre dnešok dosť, miesto neho uvidíme na trávniku Moralesa.
     
    77
    Málaga CF strieda: Eliseu strieda a namiesto neho prichádza Polák Pawlowski.
     
    76
    Aj Málaga po inkasovanom góle ožila.. Eliseu chcel nájsť centrom niekoho vo vápne Bilbaa, trafil však iba obrancu hostí San Josého.
     
    75
    Laporte dobre vyvážal loptu na stopéra, to mu ale chcel znechutiť Eliseu, ktorý ho podkopol a po zásluhe tak vidí žltú kartu.
    Góly: 39. Juanmi – 72. José, 87. Muniain

    Karty:   31. Samuel (MLG), 41. Weligton (MLG), 59. Angeleri (MLG), 75. Eliseu (MLG), 81. Portillo (MLG) – 45. José (BIL)   86. Portillo (MLG)


    Malaga CF: Caballero (C) – Sergio Sánchez, Angeleri, Weligton, Antunes – Portillo, Tissone, Samuel Samuel, Darder, Eliseu – Juanmi.
    Náhradníci: Kameni – Chen, Camacho, Anderson, Morales, Pawlowski, Olinga.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz (C) – Iraola, San José, Laporte, Balenziaga – Muniain, Iturraspe, A. Herrera, M. Rico, I. Gómez – Guillermo Guillermo.
    Náhradníci: Herrerín – Albizua, Etxeita, Etxebarria, de Marcos, Susaeta, Toquero.

    Rozhodca: Ignacio Iglesias Villanueva