Washington – St. Louis 4:1 (kon.) | NY Rangers – LA Kings 0:1 (kon.) | Chicago – San Jose 5:1 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 0:0, 1:0)
Winnipeg Jets
cz Pondelok 18.11.2013, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Partner:
     
    59:05
    Winnipeg to zkouší v šesti, Ondřej Pavelec míří na střídačku. Jak dopadne toto drama? Domácí si navíc berou oddechový čas.
     
    56:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je velký šok pro Jets. Coyle vybojoval puk u levého mantinelu, odkud jej poslal do středu hrací plochy. MIKKO KOIVU pak nechytatelnou ranou k levé tyči překonal podruhé v dnešním utkání Pavelce. Hosté budou mít co dělat. Asistence: Charlie Coyle, Ryan Suter.
     
    40:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Laxní vstup do závěrečné třetiny stojí Minnesotu vyrovnání. Bryan Little obkroužil branku, načež střelou z otočky vyzval k teči DUSTINA BYFUGLIENA. Nutno dodat, že měl domácí gólman zakrytý výhled. Asistence: Bryan Little, Blake Wheeler.
     
    38:12
    Minnesota si zahraje v početní výhodě. Grant Clitsome (WPG) je potrestán za podražení. Jak domácí naloží s touto výhodou?
     
    32:48
    Brodziak se ocitl již ve svém druhé samostaném úniku v dnešním duelu. Tentokráte orazítkoval tyč, čímž spustil smršť domácích šancí. Pavelec si ale dokázal se všemi pokusy poradit.
     
    26:31
    Nakonec se bude vylučovat. Byfuglien byl zasažen vysokou holí. Potrestán je Matt Cooke (MNS).
     
    25:42
    Oli Jokinen trefil z hranice levého kruhu tyč Hardingovy svatyně!
     
    17:52
    Domácí jsou při chuti, svou aktivitou si vysloužili přesilovou hru. Mark Scheifele (WPG) dostává menší trest za podražení.
     
    16:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Parise sklepl zpoza brány puk do mezikruží, odkud střelou tahem rozsvítil červené světlo kapitán Wild MIKKO KOIVU. Jedná se o třetí branku finského forvarda v sezoně. Asistence: Zach Parise, Marco Scandella
     
    07:50
    Domácí to ale s aktivitou přehnali, za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Zach Parise (MNS).
     
    07:01
    Brodziak unikal scela sám na Pavelce! Jako zakončení zvolil střelu zápěstím, která však zamířila těsně nad branku Winnipegu.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 17. Koivu (Parise, Scandella), 57. Koivu (Coyle, Suter) – 41. Byfuglien (Little, Wheeler)


    Minnesota Wild: Harding (Gustafsson) – Brodin, Suter, Stoner, Dumba, Scandella, Spurgeon – Coyle, Koivu, Parise – Pominville, Granlund, Niederreiter – Fontaine, Brodziak, Cooke – Heatley, Konopka, Mitchell
    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Clitsome, Byfuglien, Enstrom, Bogosian, Pardy, Ellerby – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Frolík, Scheifele, Halischuk – Thornburn, Wright, Tangradi

    Rozhodca: Kowal, Polloc – Miller, Henderson