B. Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (2:0 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:5 (kon.)
Martin – Košice 3:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 1:2 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
HK Nitra
Nedeľa 17.11.2013, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Nitra dala gól!
    Je rozhodnuté! Po fantastickom zákroku gólmana Kristana, ktorý svojim ľavým betónom dokázal zneškodniť delovku po odrazení puku od Kallu z pravej strany sa do rýchleho samostatného úniku dostal ROMAN TOMÁNEK, ktorý strelou pomedzi Mikolášove betóny rozhodol o víťazstve Nitranov. Bez asistencií.
     
    56:40
    Nitra dala gól!
    Žilinskí hokejisti opäť predviedli len veľmi nedôraznú defenzívu a inkasujú aj v bráne s gólmanom Marošom Mikolášom! TOMÁŠ CHRENKO sa dostal k puku v medzikruží a pekným bekhendovým zakončením napokon našiel medzeru medzi betónmi cloneného gólmana Mikoláša. Asistenciu si pripisuje Tomáš Nádašdi.
     
    53:26
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Tibor Varga.
     
    50:49
    Domáci Varga sa dostal do skvelého úniku, no v samostatnej akcii napokon nedokázal zavŕšiť svoj hetrik, keďže ho gólman Kristan skvele vychytal svojimi betónmi!
     
    48:18
    Žilinčania opäť poriadne pohrozili! Po skvelej prihrávke od Rúfusa sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Tomas, no jeho delovka napokon trafila len dobre presunutého gólmana Kristana!
     
    47:48
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej šance, keď puk z pravej strany nahadzoval Buc, no gólman Kristan bol v strehu a puk dokázal svojimi betónmi bez problémov vyraziť na zadný mantinel.
     
    47:24
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Michal Novák.
     
    46:01
    Žilina dala gól!
    Žilinčania využili obrovské zaváhanie v nitrianskej defenzíve a vyrovnávajú! Nepresnú rozohrávku od jedného z nitrianských obrancov zachytil na pravom krídle Dávid Buc, ktorý skvelou prihrávkou na hranicu ľavého kruhu našiel ROMANA TOMASA a ten strieľa už svoj trinásty gól v drese Žiliny! Asistenciu si pripisuje Dávid Buc.
     
    43:44
    Žilina dala gól!
    Žilinčania dokázali ihneď po vyhratom vhadzovaní na pravej strane v útočnom pásme vsietiť kontaktný gól! Po parádnom vhadzovaní a prihrávke v znení Kallu sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal TIBOR VARGA, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Kristanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Kalla.
     
    42:12
    Po peknej prihrávke od Hriňu sa do zakončenia dostal Valášek, no jeho projektil napokon len tesne minul priestor odkrytej nitrianskej brány! Kristan teda zasahovať nemusel!
     
    41:36
    Domáci Rúfus si v medzikruží vytvoril priestor na strelu, no jeho nekompromisnú delovku napokon gólman Kristan videl veľmi dobre a puk bez problémov vyrazil svojou hrudnou výstrojou na zadný mantinel.
     
    41:05
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Henrich Ručkay.
     
    38:29
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Hosťujúci Bača si odchádza sadnúť na dve minúty za seknutie.
     
    36:58
    Žilina dala gól!
    Domáci sa napokon dokázali ofenzívne prebudiť a vsieťili svoj úvodný gól v dnešnom stretnutí! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Valášeka sa k zakončeniu dostal TIBOR VARGA, ktorý svojim efektívnym švihom prekonal bezmocného gólmana Kristana. Asistencie si pripisujú hráči Matej Valášek a Jaroslav Kalla.
     
    34:19
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Milo.
     
    33:00
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť domáci Rúfus.
     
    27:13
    Po parádnej prihrávke z pravého kruhu od Tomasa sa k puku na ľavom krídle dostal Klouda, ktorý pálil z prvej, no jeho delovku gólman Kristan videl veľmi dobre a puk zblokoval do bezpečia!
     
    25:36
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Bajtek.
     
    24:21
    Roman Tomas sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavom krídle, no po rýchlom úniku tohto žilinského útočníka skvele zakročil hosťujúci Ordzovenský, ktorý mu puk vypichol!
     
    23:29
    Po skvelej prihrávke od Pupáka spoza žilinskej brány sa k zakončeniu dostal Štumpf, no jeho delovka napokon minula priestor žilinskej brány. Mikoláš teda zasahovať nemusel!
     
    22:52
    Gólman Mikoláš mal tentokrát poriadny kus šťastia! Po dobrej strele z pravej strany od Pupáka zazvonila za žilinským gólmanom pravá žŕdka!
     
    V úvode druhej tretiny nastupuje do žilinskej brány namiesto Mareka Laca oddýchnutý Maroš Mikoláš!
     
    18:53
    Pupák nadvakrát zakončoval z pravej strany, no gólman Laco bol jasne proti a svojho protihráča v oboch prípadoch bez problémov vychytal.
     
    18:13
    Gólman Kristan si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď v rýchlom úniku domáceho Tomasa zlikvidoval jeho delovku z ľavej strany. Následne do útoku smerujú Nitrania.
     
    14:41
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa po fantastickej útočnej kombinácii dostávajú už do trojgólového vedenia! Stümpel poslal krátkou prihrávkou puk na Tománeka na ľavom krídle. Ten dlho neváhal a skvele načasovanou prihrávkou LUKÁŠA NOVÁKA, ktorý už bez problémov prekonal gólmana Laca. Asistencie si pripisujú hráči Roman Tománek a Jozef Stümpel.
     
    10:54
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Tomasa sa k zakončeniu z prvej v medzikruží dostal Klouda, no jeho delovka napokon nemala potrebný dôraz a gólman Kristan ju zachytil vo svojej lapačke!
     
    07:23
    Nitra dala gól!
    Nitrania zabrali naplno aj počas svojej ďalšej presilovej hry a pridávajú na svoje konto druhý gól! Po skvelej prihrávke od Chrenka sa k puku na ľavej strane dostal HENRICH RUČKAY, ktorý chcel prihrávať na pravé krídlo, no napokon v spolupráci s nešťastným tečom domáceho Rúfusa vsietil gól. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Chrenko a Tomáš Nádašdi.
     
    07:00
    Po nitrianskom vsietenom góle uvidíme presilovú hru hostí. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Marcel Šterbák.
     
    07:00
    Nitra dala gól!
    Nitrania dokázali počas avízovaného vylúčenia jedného z domácich hráčov a zároveň počas presilovej hry vsietiť gól! Po fantastickej prihrávke z pravej strany od Stümpela sa k puku na ľavej strane dostal ROMAN TOMÁNEK, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Laca. Asistenciu si pripisuje Jozef Stümpel.
     
    06:06
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za zovretie puku v ruke odchádza sadnúť domáci Salajka.
     
    05:47
    Na druhej strane sa musel obracať aj gólman Laco, ktorý najskôr dobre zasiahol po strele od Baču z pravej strany a následne už zasahovať nemusel, keďže obetavý Kalla sa do Hamrákovej strely z medzikružia hodil!
     
    05:11
    Gólman Kristan si na svoje konto pripísal ďalšie dva dobré zákroky! Najskôr svojimi betónmi zblokoval delovku od Tomasa z pravej strany a následne si poradil aj s Kloudovou dorážkou z hranice ľavého kruhu"
     
    01:39
    Kováčik opäť tvrdo pálil z ľavej strany, no obetavý Valášek sa hodil do jeho strely a puk poslal do rýchleho žilinského protiútoku. Vargovi však v samostatnom úniku puk ušiel a napokon ho gólman Kristan pohodlne zachytil pod svojou lapačkou.

    Góly a asistencie: 37. Varga (Valášek, Kalla), 44. Varga (Kalla), 47. Tomas (D.Buc) – 7. Tománek (Stümpel), 8. H. Ručkay (Chrenko, Nádašdi), 15. L. Novák (Tománek, Stümpel), 57. Chrenko (Nádašdi), 60. Tománek


    MsHK Žilina: M. Laco (21. Mikoláš) – Ostrčil, M. Šterbák, Hriňa, Leško, Rúfus, Salajka, Bajaník, Niník – Tomas, Klouda, D. Buc – Varga, Kalla, Valášek – Macejka, Linet, Drevenák – Schroner, Jarab, A. Lipovský.
    HK Nitra: Kristan (Zima) – Nádašdi, Milo, Ordzovenský, König, Bača, M. Novák, Ďurkech, Piačka – Kováčik, Chrenko, H. Ručkay – Tománek, Stümpel, L. Novák – Segľa, Hamrák, Bajtek – Štumpf, Kmeč, Pupák.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Vladimír Brath, Roman Bednár