Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Hradec Králové 3:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Sparta Praha 2:3 (kon.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 17.11.2013, 15:30Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se dočkali čestného úspěchu, když Závorka pouze vyrazil Květoňovu střelu od modré a MAREK ZAGRAPAN puk dorazil podél levé tyčky. Asistence: David Květoň.
     
    57:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostům se sázka na hru vabank nevyplatila. Do přečíslení dva na jednoho ujeli Hovorka s ROMANEM VLACHEM, situaci vyřešili ukázkově a Vlach poslal nahrávku nad beton přesunujícího se Hrubce. Asistence: Marek Hovorka.
     
    38:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energie využívá přesilovou hru, když se i díky teči ujala střela MICHALA GULAŠIHO od modré čáry. Asistence: Martin Rýgl.
     
    06:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Karlovarská čtvrtá formace si po Drtinově nahození vypracovala velký tlak. Když už to vypadalo, že hosté puk vyvezou, přišli o puk a bylo z toho přečíslení 3 na 2. Na středu domácího trojúhelníku stál MILAN KYTNÁR, mohl si vybrat, kterému z křídel puk pošle, ale nakonec nekompromisně propálil brankáře hostí. Asistence: Jiří Doležal, Jiří Drtina.

    Michal Slavík

    Góly a asistencie: 7. Kytnár (Doležal, Drtina), 39. Gulaši (Rýgl), 58. Vlach (Hovorka) – 60. Zagrapan (Květoň)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Rýgl, Bičánek, M. Rohan, Drtina, Dresler, Gulaši, Schusser – Pohl, R. Hruška, Zaťovič – Hovorka, Vlach, Koblasa – Zucker, Vachovec, Dlouhý – V. Tomeček, Kytnár, Doležal. Trenéři: Mlejnek, Kverka st.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Trenčan) – Hrabal, Galvas, Roth, Linhart, Krejčí, Kania, Lojek, Foltýn – Martin Růžička, Zagrapan, Rákos – Orsava, Polanský, Adamský – Květoň, Peterek, Varaďa – Matuš, Marek Růžička, Rufer. Trenéři: Kalous, Marek.

    Rozhodca: Hribik, Homola – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 2537