EC-KAC – Znojmo 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
KAC Klagenfurt
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Streda 13.11.2013, 19:15 • Eishalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    63:09
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Druhým gólem v utkání rozhodl o konečném skóre JAMIE LUNDMARK. Asistence: Michael Siklenka.
     
    56:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! ADAM HAVLÍK, nejproduktivnější hráč Jihomoravanů, tečoval Fialovu střelu a provádí tím to, v co už snad žádný fanoušek Orlů nevěřil! Asistence: Ondřej Fiala a Milan Procházka.
     
    50:14
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do tlaku a ihned jej zužitkovali. TYLER SCOFIELD se dobře zorientoval po vyhraném buly a překonal Hoviho. Asistence: Colton Fretter a Tyler Spurgeon.
     
    44:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. MICHAEL SIKLENKA trefil šibenici a vrací svým barvám naději. Asistence: David Schuller a Tyler Scofield.
     
    35:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí si nerozuměli v rozehrávce, a k puku se tak dostal PETR BERÁNEK, který střelou po ledě strhuje vedení v zápase na stranu hostů! Asistence: Jiří Beroun a Jan Šeda.
     
    31:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! ONDŘEJ FIALA dostal pas za bránu, odkud se dobře uvolnil a skvěle zavěsil! Asistence: Adam Havlík a Milan Procházka.
     
    26:54
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí se ujali vedení, když Hoviho překonal JAMIE LUNDMARK. Asistence: John Lammers a Martin Schumnig.

    Vojta Pojer

    Góly a asistencie: 27. Lundmark (Lammers, Schumnig), 45. Siklenka (Schuller, Scofield), 51. Scofield (Fretter, Spurgeon), 64. Lundmark (Siklenka) – 32. Fiala (Havlík, Procházka), 36. Beránek (Beroun, Šeda), 57. Havlík (Fiala, Procházka)


    KAC Klagenfurt: Swette (Weinhandl) – Iberer, Siklenka, Reichel, Schumnig, Isopp, Furey, Berr, Ratz – Lammers, Koch, Lundmark – Geier M., Schuller, Geier S. – Scofield, Spurgeon, Fretter – Pirmann, Schellander, Kreuzer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Kolarz, Thomas, Štach, Sova, Bořuta, Magovac – Lattner, Blatný, Finsterle – Procházka, Fiala, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Bartoš, Novák.

    Rozhodca: Falkner, Trilar – Kalb, Hribar