Prešov – Bardejov 6:5 (kon.)
koniec
HC Prešov 07
6:5 (2:0, 1:3, 3:2)
HK Bardejov
Utorok 12.11.2013, 17:30 • ICE Arena • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    56:15
    Prešov dal gól!
    Ihneď po buly vystrelil ideálnu strelu na teč kapitán Tibor Taraľ, tejto úlohy sa ujal perfektne FILIP PODSEDLÝ a štadión ide prasknúť od kriku divákov.

    Asistencia: Tibor Tartaľ
     
    49:33
    Bardejov dal gól!
    Neuveriteľné. Druhý gól hostí v oslabení. To sú chyby v presilovke na strane domácich. Sám na bránku šiel teraz LADISLAV ŠČURKO a presnou strelou vyrovnáva!

    Bez asistencie
     
    49:14
    Bardejov dal gól!
    Bardejov ale znižuje v oslabení, nečakaný útok 2 na 1, ktorý po skvelej prihrávke ukážkovo zakončil do tyčky MARCEL BALÁŽ, puk sa odráža do siete!

    Asistencia: Martin Hajnik
     
    48:18
    Prešov dal gól!
    Prešovská ohromná radosť. Domáci sa dostali do protiútoku, puk dostali až za bránku, odkiaľ prišla prihrávka na medzi kruhmi úplne voľného ERIKA RENČOKA, ktorý rýchlou strelou zvyšuje na 5:3.

    Asistencia: Boris Krempaský
     
    42:53
    Prešov dal gól!
    Obrovská radosť v ICE Aréne! Prešov znova vedie. Kohutiar skvelo zachytil puk na modrej, šiel na bránku ale neulakomil sa, pred bránkou videl voľného MARTINA TKÁČA a ten puk posiela do siete! Strelca gólu teraz ale ostáva ležať na ľade po náraze do bránky!

    Asistencia: Roman Kohutiar
     
    30:48
    Bardejov dal gól!
    Po veľmi chaotickej situácii Bardejov vyrovnáva. Rozhodca ale ešte niečo rieši s videom. Gól ale platí. MARCEL BALÁŽ sa skvelo zorientoval po tom, ako brankár Kmeť ležal na ľade a puk dopravil do siete.

    Asistencie: Erik Belušar, Marek Slovák
     
    29:47
    Bardejov dal gól!
    Teraz sa s veľkou ľahkosťou dostal do pásma až úplne pred brankára ALEXANDER VALENTÍN a strelou nad vyrážačku Kmeťa znižuje na 2:3. Využitá presilovka.

    Asistencie: Bez asistencie
     
    21:46
    Prešov dal gól!
    Prešov ale bleskovo odpovedá, do brejku sa dostal ADAM TAHOTNÝ, z kruhov vystrelil švihom k tyčke a puk zastavuje sieť bránky!

    Asistencia: Boris Krempaský
     
    21:16
    Bardejov dal gól!
    Filip Vaško sa dostal pred bránku, vyčaroval prihrávku na druhú stranu, ktorá prešla nejakým zázrakom cez zhluk tiel a potom hneď puk poslal do siete TOMÁS HRIČINA.

    Asistencia: Ladislav Ščurko
     
    16:05
    Prešov dal gól!
    To je nečakané! Prešov vedie v prvej tretine 2:0. Presnú prihrávku dostal pred ľavý kruh MARTIN TKÁČ , spracoval si puk a nádherne zavesil!

    Asistencia: Ľubomír Sabol
     
    14:46
    Prešov dal gól!
    Štadión je vo vytržení. Prešov vedie nad prvým Bardejovom. Po nádhernej prihrávke spoza bránky zakončil medzi betóny brankár Blažíčeka VILIAM KNAP.

    Asistencie: Adam Tahotný, Boris Krempaský
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 15. Knap (Tahotný, Krempaský), 17. Tkáč (Sabol), 22. Tahotný (Krempaský), 43. Tkáč (Kohutiar), 49. Renčok (Krempaský), 57. Podsedlý (Tartaľ) – 22. Hričina (Ščurko), 30. Valentín, 31. Baláž (Belušar, Slovák), 50. Baláž (Hajnik), 50. Ščurko


    HC Prešov 07: Kmeť (Marton) – Malina, Tkáč, Slavik, Tartaľ (C), Ivančo, Ružička, Guntáš, Ejem – Kohutiar, Sabol (A), Halás – Kivader, Prokop (A), Podsedlý – Tahotný, Knap, Krempaský – Fusek, Chalupa, Renčok
    HK Bardejov: Blažíček (Andreanin) – Krčula, Hopkovič, Kramar, Valentín, Polaček, Slimák, Gajdoš, Chovan – Cabak, P. Segľa, Baláž – Vaško, Ščurko, Hričina – Slovák, Dancsák (C), Hajnik – Česelka, Šimčák, Belušar

    Rozhodca: Orolin – Gavalier, Tornay