Orange 20 – Poprad 2:6 (kon.)
koniec
HK Orange 20
2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
HK Poprad
Utorok 12.11.2013, 18:00 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    HK Orange 20 dalo gól!
    Domáci v závere ešte dokázali skorigovať stav stretnutia. RASTISLAV GAŠPAR sa individuálne presadil proti obrane súpera a na koniec prekonáva bekhendom Sidora. Asistencie: Skalický, Gachulinec.
     
    52:25
    Poprad dal gól!
    Výsledok už začína pre domácich vyzerať hrozivo. Kasík z rohu klziska našiel medzi kruhmi voľného ĽUBOMÍRA VAICA, ktorého príklep letiaci tesne nad ľadovou plochou končí za Barošom. Asistencia: Kasík
     
    47:56
    Poprad dal gól!
    Poprad jednoznačne smeruje za trojbodovým ziskom. Stals vnikol po ľavej strane do pásma, prihral na ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý spomedzi kruhov dobre namieril do hornej časti Barošovej brány. Asistencia: Stals.
     
    33:44
    Poprad dal gól!
    Baroš si ešte ani nesiahol na puk a už ho musí vyťahovať z brány. Krásnou individuálnou akciou sa prezentoval MATÚŠ PALOČKO, ktorý sa preštrikoval cez všetko, čo mu stálo v ceste a bekhendom skóruje do hornej časti brány. Bez asistencií.
     
    32:01
    Poprad dal gól!
    Poprad sa dostáva už do dvojgólového vedenia. Po ľavej strane sa dostal do tretiny LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý ľahkou strelou pomedzi betóny prekonáva Sabola, ktorý pri tomto góle určite nemá čisté svedomie. V bráne ho strieda Samuel Baroš. Asistencie: Drábek, Jáchym.
     
    28:59
    Poprad dal gól!
    Tak som to zakríkol. Do vedenia sa dostávajú hostia. Po prihrávke od Stalsa napriahol od modrej čiary TOMÁŠ SÝKORA, ktorého delovka skončila v Sabolovej bráne. Asistencia: Stals.
     
    18:19
    Poprad dal gól!
    A je vyrovnané. Drábek sa teraz nerozpakoval a z ľavého kruhu poslal puk priamo do horného rohu súperovej brány. Asistencie: Paločko, Paukovček.
     
    05:03
    HK Orange 20 dalo gól!
    Do vedenia sa dostáva domáci tím. V protiútoku spoločne postupovali na bránu Černák s KRISTIÁNOM HORVÁTOM. Druhý menovaný strieľal zápästím a prekonáva Sidora v bráne Popradu. Asistencia: Černák.

    Lukáš Karas

    Góly a asistencie: 6. Horvát (Černák), 60. Gašpar (Skalický, Gachulinec) – 19. Drábek (Paločko, Paukovček), 29. Sýkora (Stals), 33. Paukovček (Drábek, Jáchym), 34. Paločko, 48. Lapšanský (Stals), 53. Vaic (Kasík)


    HK Orange 20: Sabol (33. Baroš) – Luža, Gachulinec (A), Valjent, Černák, Rusina (A), Predajniansky, Bačik, Dinda – Horanský, Kolena (C), Minárik – Skalický, Šimun, Gašpar – Rzavský, Mlynčár, Tibenský

    Tréner: Ernest Bokroš

    HK Poprad: Sidor – Brejčák, Suchý (A), Kasík (A), Makovský, Fabian, Kurali, Jáchym, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Nagy, Mlynarovič, Vaic – Paločko, Takáč, Kroták (C) – Gápa, Paukovček, Drábek

    Tréner: Milan Jančuška

    Rozhodca: Kubuš – Orolin, Tvrdoň

    Diváci: 328