Bardejov – Košice 3:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Košice
Štvrtok 07.11.2013, 17:30Prípravný zápas
Partner:
     
    Domáci takto víťazia aj v minihre samostatných nájazdov 1:0. Po góle Mareka Slovaka. (19:38:36)
     
    54:04
    Vylúčený hráč domácich: Valentín – seknutie.
     
    53:15
    tečovaný puk od modrej čiary skvelo vykopol Riečický. Na opačnej strane zvonila žrď po brejku hostí.
     
    52:12
    Košice dali gól!
    PETER BARTOŠ ukázal svoje kvality pred bránou domácich. Tiesnený pri pravej tyči poslal z prvej puk za chrbát Andreanina. Skvelá práca tohto skúseného hráča. Asistencie: Martin Štrbák, Matej Češík.
     
    48:29
    Jenčík sa s pukom natlačil pred Andreanina, ale puk nepretlačil za jeho chrbát. Na opačne strane domáci v trojici proti jednému obrancovi. Slovakoi puk preskočil hokejku, keď dostal vrátenú prihrávku od Dancsáka. Škoda tejto akcie.
     
    47:54
    Bicek našiel Štrbáka, ktorý si to nameral pred bránu domácich. Jeho strela z prvej neprekvapila Andreanina. Chýbal jej dôraz.
     
    46:16
    Hostia v plnom počte. Dancsák naservíroval ako na podnose prihrávku po buly na osamoteného Konečného, ktorý jemne pohladil puk a trestuhodne ho netrafil ideálne do odkrytej brány!
     
    44:16
    Vylúčený hráč hostí: Kolba – bránenie.
     
    43:48
    Tvrdá strela od modrej, ktorú Andreanin vyrazil betónom. Pred bránou číhal Hrnka, ktorého obrana domácich zvalcovala. V páde stihol poslať puk na bránu, ktorý poskakoval v bránkovisku a v hodinu dvanástu ho pred čiarou lapačkou schmatol Andreanin.
     
    39:39
    Vaško naservíroval ideálnu prihrávku pri prechode do pásma na Hričinu. Ten puk vymiešal a naznačil strelu. Prenechaného puku sa ujal Ščurko a jeho strelu po zemi Riečický vyrazil. Krásna akcia, ktorej chýbala gólová bodka.
     
    35:35
    Tlak domácich prerušuje hvizd rozhodcu.
    Vylúčený hráč domácich: Baláž – podrazenie.
     
    34:31
    Košice dali gól!
    Kontaktný gól hostí. PETER BARTOŠ dostal milimetrovú prihrávku na modrú čiaru. S pukom prešiel medzi kruhy a na jeho umiestnenú strelu k tyči Andreanin nedočiahol. Asistencie: Oliver Jokeľ, Matej Češík.
     
    31:59
    Domáci zabránili gólu len tak tak. Pred bránou domácich to vrelo. Češík nedokázal pretlačiť puk do brány a ani tiesnený Bartoš netrafil odkrytú bránu.
     
    29:34
    Vylúčený hráč hostí: Hrnka – vrazenie na mantinel.
     
    26:37
    Bardejov dal gól!
    Obrana hostí zabudla na JURAJA DANCSÁKA, ktorý osamotený pred bránou zúžitkoval prihrávku spoza brány. Asistencie: Marek Slovak.
     
    25:48
    Bardejov dal gól!
    Domáci uspeli v brejku dvoch na jedného. Ščurko dokázal opäť skvele prihrať cez ležiaceho obrancu. Puk sa dostal na hokejku TOMÁŠA HRIČINU, ktorý skvele naznačil strelu a položil si brankára na lopatky. Asistencie: Ladislav Ščurko, Filip Vaško.
     
    20:49
    Po výraznom zovretí hostí sa k puku pred bránou dostal Marcinko. Nemyslel to zle, keď sa snažil obstreliť po zemi Blažíčka, no chcelo to väčší dôraz.
     
    18:55
    Kolba poslal puk od modrej na teč. Pred bránou sa ho ujal Pašek, ktorý puk tečoval. Blažíček stihol zareagovať. Puk nemal dostatočnú razanciu po teči.
     
    17:46
    Vylúčený hráč domácich: Segľa – seknutie.
     
    04:23
    Bardejov dal gól!
    Skvelý únik Ščurka a ešte krajšia prihrávka na FILIPA VAŠKA, ktorý z prvej prestrelil ležiaceho Riečického. Asistencie: Ladislav Ščurko, Alexander Valentín.

    Dominik Dolhý

    Góly a asistencie: 5. Vaško (Ščurko, Valentín), 26. Hričina (Ščurko, Vaško), 27. Dancsák (Slovak) – 35. Bartoš (Jokeľ, Češík), 53. Bartoš (Strbák, Češík)


    HK Bardejov: Blažíček – Valentín, Krčula, Kramár, Slimák, Polaček, Gajdoš, Chovan, Hopkovič – Caban, Vaško, Baláž, Dancsák, Slovák, Ščurko, Česelka, Hričina, Segľa, Konečný, Šimčák
    HC Košice: Riečický (Hylák) – Štrbák (C), Martin Chovan, Macejko, Kolba, Varga, Cebák, Brijak, Deyl – Matis, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Pašek (A), Spilar – Hrnka, Boltun, Hinďoš – Bartoš, Češík, Jokeľ