Třebíč – Kadaň 2:1 (2:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 4:5 (kon.) | Motor ČB – Beroun 6:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 4:5 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 2:4 (kon.)
Ústí n/L – Most 3:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:5 (2:3, 0:0, 1:2)
HC Most
cz Streda 06.11.2013, 18:00 • Zlatopramen Arena, Ústí n.L. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    49:51
    Most právě vstřelil branku!
    O chvíli později viděli diváci ve Zlatopramen Areně v podstatě totožnou situaci jako před chvílí. Most vyjel do protiútoku po ztrátě puku domácích. Smolka našel BRONISLAVA ANDRESE, který střelou z první překonal Dlouhého. Asistence: Pavel Smolka.
     
    48:50
    Most právě vstřelil branku!
    Most z čista jasna přidává čtvrtý gól a dostává se znovu do vedení. JURAJ MAJDAN vyjel do útoku vstříč přesile tří ústeckých bránících hráčů, i tak se slabou střelou z mezikruží prosadil. Bez asistence.
     
    44:04
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Slovan se přece jen prosadil v početní výhodě. Přihrávku Přeučila zužitkoval střelou zblízka JAROSLAV ROUBÍK. Asistence: Petr Přeučil.
     
    19:58
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Ve středním pásmu se puku zmocnil PETR PŘEUČIL, přebruslil mosteckou obranu a efetním bekhendem překonal gólmana Horáka. Asistence: Jakub Grin, Zbyněk Sklenička.
     
    12:12
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí dnes pořádají v obraně den otevřených dvěří, a tak se Mostečtí prosazují. Bojerovu střelu dorazil u pravé tyčky PAVEL SMOLKA, který pohotově zakončoval. Asistence: Jan Bojer.
     
    10:12
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí v polovině první třetiny snižuje na rozdíl jediné branky. Po útočné buly se do brankoviště natlačil JAN KLOZ a svou střelu ještě dokázal dorazit za záda Horáka. Asistence: Zbyněk Sklenička.
     
    08:16
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v oslabení, hodně trpký moment pro ústecký Slovan. Písařík vyvážel kotouč do středního pásma, přejel pak ještě přes modrou a možná na slepo, možná ne, zkusil vysunout BOHUMILA SLAVÍČKA, od něhož se puk odrazil mezi betony Dlouhého. Asistence: Pavel Písařík.
     
    02:08
    Most právě vstřelil branku!
    Most se prosazuje hned ze své třetí střely na branku, v mezikruží napřáhl FRANTIŠEK GEHRÁT a se štěstím procedil kotouč mezi Dlouhého betony. Asistence: Pavel Písařík, Pavel Sedláček.

    Martin Pešout

    Góly a asistencie: 11. Kloz (Sklenička), 20. Přeučil (Grin, Sklenička), 45. Roubík (Přeučil) – 3. Gerhát (Písařík, Sedláček), 9. Slavíček (Písařík), 13. Smolka (Bojer), 49. Majdan, 50. Andres (Smolka)


    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Dlouhý (Orct) – Grin, Z. Sklenička, K. Černý, Smetana, Vl. Brož, Holomek, Motejlek, Vaněk – P. Přeučil, Roubík, Rod – Vávra, Alinč, Daniel Boháč – Baránek, J. Kloz, D. Tůma – Dostálek, M. Hanzl, V. Meidl. Trenér: Šindel.
    HC Most: Horák (Volke) – Kasal, K. Charousek, Pavelka, T. Drtil, M. Tůma, Slavik – Tauš, Smolka, Bojer – Jurčíík, Zavřel, Majdan – P. Sedláček, Slavíček, Písařík – Andres, Gerhát, Kafan – Marek. Trenér: Gudas.

    Rozhodca: Smitka – Čížek, Křivohlavý.

    Diváci: 776