Havlíčkův Brod – Havířov 3:2 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kadaň 0:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Jihlava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Šumperk 2:0 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
cz Streda 23.10.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    38:11
    Rebelové mohou dostat ke konci třetiny vedení zpět na své hokejky. Na lavici hanby putuje za držení hole Miroslav Škumát (HAV).
     
    32:30
    Stav deseti hráčů na ledě moc dlouho nevydržel. Tentokrát pyká domácí hráč. Konkrétně Martin Vágner (HBR). Ten se provinil nedovoleným bráněním. V útočné třetině.
     
    30:28
    Rostislav Marosz oslabuje svůj tým a putuje na trestnou lavici za krosček. Perné chvilky pro gólmana Havířova. Domácí jsou opět na koni.
     
    25:58
    Na obou týmech se zřejmě projevuje únava. Vždyť hrají třetí zápas v pěti dnech. Proto je k vidění spousta chyb a nepřesností. Po jedné takové musel hasit za brankou požár David Roupec (HAV). Na trestnou lavici putuje za vysokou hůl.
     
    11:06
    A budou se bránit znovu. Za sekání totiž putuje k trestoměřičům David Roupec (HAV). Další šance domácích na vstřelení gólu.
     
    08:48
    Máme zde první vyloučení zápasu. Na dvě minuty si jde odpočinout za nedovolené bránění Jan Daneček (HAV).

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 2. Stach, 31. Havel (Polodna, Kolafa), 56. Maliník (Stach) – 19. Šlahař (J. Daneček), 33. Roupec (Jakúbek, Šlahař)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Novák) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Berger – Stach, Říha, Drtina – Dvořáček, Endál, Maliník – Chlubna, Stehlík, Charvát.
    Trenér: Jiří Mička.

    AZ Havířov: Matoušek (L. Daneček) – Vosátko, Bezuška, Krisl, Roupec, Graca, Koma, Deutsch – Šedivý, Pechanec, Kanka – Jakúbek, Šlahař, J. Daneček – Maruna, Říčka, Klimša – Němec, Marosz, Škumát – M. Rimmel.
    Trenér: Stanislav Sztefek.

    Rozhodca: Petr Přikryl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 924