Čeljabinsk – A. Mytišči 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Ufa – Čerepovec 8:3 (kon.)
Nižnekamsk – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Piatok 18.10.2013, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:32
    Petrohrad dal gól!
    Hostia neodmietli túto ponuku od domácich a okamžite ich potrestali. MAXIM CHUDINOV napriahol od modrej čiary a Koshechkin bol proti jeho strele bezmocný. Asistencia: Viktor Tikhonov.
     
    32:43
    Petrohrad dal gól!
    ALEXANDER KUCHARYAVENKO pálil z prvej po prihrávke od Artemyho Panarina a Koshechkin sa nestihol premiestniť. Bomba Kucheryavenka tak končí v sieti a SKA vedie o dva góly. Asistencie: Artemy Panarin a Evgeny Ryasensky.
     
    29:43
    Petrohrad dal gól!
    ILJA KOVALCHUK dotlačil puk do siete po strele Červenku, ktorá bola zrazená domácou obranou. Kovalchuk sa pred bránkou výborne zorientoval a skóroval. Asistencie: Roman Červenka a Vadim Shipachyov.
     
    08:06
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    V druhej časti presilovej hry domáci hráči poriadne zavreli hostí do vlastnej tretiny a DANIS ZARIPOV prekonal Ezhova po vynikajúcej prihrávke od Kovářa. Asistencie: Jan Kovář a Sergei Mozyakin.
     
    02:42
    Petrohrad dal gól!
    IGOR MAKAROV dostal skvelú prihrávku od Panarina priamo pred bránku domácich a so situáciou sa vysporiadal skvelo, položil si Koshechkina a blafákom zasunul puk do siete. Asistencia: Artemy Panarin..

    Peter Kašický

    Góly a asistencie: 9. Zaripov (Kovář, Mozyakin) – 3. Makarov (Panarin), 30. Kovalchuk (Červenka, Shipachyov), 33. Kucheryavenko (Panarin, Ryasensky), 48. Chudinov (Tikhonov)


    Metallurg Magnitogorsk: Koshechkin (Pechursky) – Biryukov, Ibragimov, Mozyakin, Zaripov, Kovář – Lee, Tereshchenko, Kazionov, Gulaš, Shenfeld – Malenkikh, Khabarov, Hodgman, Timkin, Kosov – Antipin, Metlyuk, Malinovsky, Grigorenko, Kamenev
    SKA Petrohrad: Ezhov (Nalimov) – Alexandrov, Dallman, Martensson, Tikhonov, Thoresen – Kalinin, Ryasensky, Shipachyov, Červenka, Kovalchuk – Semenov, Chudinov, Panarin, Ponikarovsky, Kucheryavenko – Yudin, Skachkov, Makarov, Sigaryov

    Rozhodca: Gofman, Ravodin – Birin, Sadovnikov