Sociedad – Malaga 0:0 (kon.) | Almería – Levante 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:4 (kon.)
Valladolid – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
0:4 (0:1)
FC Barcelona
Sobota 21.09.2013, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Barcelona dala gól! Po hrubej chybe v rozohrávke domácich sa k lopte dostal spoza vápna FABREGAS a technickou strelou strelou k žrdi zvyšuje stav.
     
    73
    Barcelona dala gól! Ako na zlatom podnose si prišiel PEDRO po hattrick. Nádherná kombinácia prakticky na jeden dotyk šla po ľavej strane, Neymar už mohol strieľať, ale ešte nesebecky hľadal kolegu, ktorý dáva svoj tretí gól v zápase.
     
    48
    Barcelona dala gól! Fabregas nádhernou prihrávkou vyzval PEDRA k ďalšiemu zakončeniu a urobil dobre! Prízemná nahrávka z ľavej strany bola dokonalá, jeho kolega už len nastavil nohu a pod brvno upravuje stav.
     
    33
    Barcelona dala gól! Rýchla akcia hostí končí zmenou stavu v prospech Blaugranas! Song získal loptu, našiel Messiho, ale ten to mal na pravú nohu. V poslednej chvíli preto do úniku PEDROVI a placírkou k žrdi už Španiel nemal problém otvoriť skóre.

    Góly: 33. Messi, 48. Pedro, 73. Pedro, 80. Fabregas

    Karty:   25. Trashorras (VAL), 40. Baena (VAL) – 33. Adriano (FCB)

    Nepremenená penalta: 37. Trashorras (VAL), brankár Valdes zneškodnil


    Rayo Vallecano: Martinez – Palacio, Galvez, Arbilla, Tito (46. Nacho) – Niguez, Baena, Viera (61. Larrivey), Trashorras, Perea (51. Embarba), Bueno.
    FC Barcelona: Valdes – Montoya, Pique, Mascherano, Adriano, Xavi (85. Dos Santos), Song, Fabregas, Neymar (81. Tello), Messi, Pedro (75. Iniesta).