Trnava – Slovan Bratislava 1:3 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 2:0 (kon.) | Žilina – Košice 2:0 (kon.)
B. Bystrica – Trenčín 2:2 (kon.) | Nitra – Senica 1:0 (kon.)
koniec
MFK Dukla Banská Bystrica
2:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 21.09.2013, 17:30 • Štadión SNP Štiavničky • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Posledné striedanie Trenčína. Hajradinoviča nahradil Bednárik.
     
    86
    Marcin v nájazde na Volešáka, zrazu spomalil a obrana hostí ho dobehla. Marcin prihral spätnú na Peňašku a ten preloboval okrem Volešáka aj bránu.
     
    85
    Strieda Dukla. Šovčík nahradil Saviča.
     
    82
    Obrovský tlak domáceho celku. Marcin si zasekol v šestnástke súpera a obstrelil gólmana Volešáka. Jeho pokus letel pár centimetrov vedľa ľavej žrde.
     
    81
    Hostia striedajú. Holúbeka strieda Bezák.
     
    80
    Banská Bystrica dala gól!
    Je vyrovnané. Skvelá prihrávka Považanca za obranu hostí na MATÚŠA MARCINA. Ten zakončil túto akciu nechytateľnou strelou a vyrovnáva na 2:2.
     
    75
    Obrovská šanca Slančíka na vyrovnanie. Súboj zoči-voči brankárovi Volešákovi nezvládol, gólman Trenčína ho vychytal a podržal svoj tím
     
    74
    Banská Bystrica dala gól!
    Z bezprostrednej blízkosti po mele v pokutovom území strieľal Nosko a na čiare ešte dorazil loptu MICHAL PEŇAŠKA. Nebolo úplne isté čo lopta bola za bránkovou čiarou, pretože jeden z obrancov ju odkopol. Čiarový dal za pravdu domácim a tí znižujú na 1:2.
     
    66
    Veľká príležitosť Dukly. Po prensom pase od Turňu hlavičkoval vo výbornej pozícii Marcin. Tesne nad.
     
    64
    Kapitána domácich – Brašeňa nahradil Chrien.
     
    45
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Pavol Jurčo, prichádza Marcin. V tíme Trenčína Mondek nahradil de Oliveiru.
     
    32
    Trenčín dal gól!
    A je to 0:2 pre AS. Na hranicu šestnástky dostal loptu GINO VAN KESSEL a ten si už poradil. Peknou strelou do ľavého vinkla obstrelil Boroša a zaslúžene strelil gól.
     
    30
    Van Kessel rýchlo hodil aut na kopačku Maleca, ktorý pohotovo vypálil z voleja. Boroš mohol len vytláčať očami, pretože ostal ako zmrazený. Strela Malca skončila tesne nad brvnom.
     
    22
    Na pravom krídle sa do šance dostal ďalší Bystričan, kapitán Dukly Brašeň. Jeho prudkú ranu brankár hostí zneškodnil. Volešák sa zapotil za tieto dve minúty viac ako v celom priebehu stretnutia dokopy.
     
    21
    Zmätky v bránkovisku hostí. Jurčo sa zrazu ocitol v palebnej pozícii a z otočky vystrelil. Volešákov prvý dobrý zákrok.
     
    19
    Nádherná akcia Trenčína. Rodriguez da Silva poslal loptu na hlavu Maleca, ktorý predĺžil na van Kessela a ten poslal z pravého krídla prudký prízemný center, ktorý vyrazil Boroš a následne odkopol Slančík do zámedzia.
     
    7
    Trenčín dal gól!
    Hostia idú hneď v úvode do vedenia. Krásne sólo predviedol van Kessel, ktorý sa po ľavej strane predral až pred bránu a vypálil. Skvelý Boroš zasiahol, no na pohotovú dorážku TOMÁŠA MALECA nemal nárok.
     
    4
    Hloúbek vysunul Mazáňa a ten to skúsil z uhla, Boroš vyrazil pred seba a lopta sa zrejem od kopačiek de Oliveiru odrazila späť pred bránu. Defenzíva Dukly odkopla do bezpečia.

    Andrej Masarik


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 74. Peňaška, 80. Marcin M. Marcin – 7. Malec, 32. van Kessel


    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Teixeira, Podstavek, Turňa, Nosko, Brašeň (64. Chrien), Považanec, Ľupták, Jurčo (45. Marcin M. Marcin), Peňaška, Slančík (85. Šovčík).
    Náhradníci: Rodinger – Savič, Vajda, Chrien, Faško, Šovčík, Marcin M. Marcin.

    AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Rodriguez da Silva, Mazáň, Baéz, Holúbek (81. Bezák), Hajradinovič (87. Bednárik), Malec, Alves de Oliveira (45. Mondek), van Kessel.
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Bednárik, Bariš, Brigant, Mondek, Bezák.

    Rozhodca: Pavlík – Tomčík, Hrčka

    Diváci: 1690