Atlético Madrid – Barcelona 1:1 (kon.)
koniec
Grasshoppers Curych
1:2 (0:1)
ACF Fiorentina
cz Štvrtok 22.08.2013, 21:00 • Stadion Lrundetzig • Európska liga (predkolá)
     
    90+5
    V poslední minutě ještě vidí žlutou kartu Ambrosini za faul zezadu.
     
    90
    V samém závěru mohli domácí vyrovnat! Po rohovém kopu Pavloviče se k hlavičce dostal Vilotič, ten ale trefil pouze prostor, ve kterém operoval Neto! Aby to ještě Curych nemrzelo.
     
    87
    Hostujícímu brankáři dlouho trvalo, než uvedl míč do hry. Za zdržování hry tak dostává žlutou kartu.
     
    82
    Oba celky provedou svá poslední střídání. Na domácí straně odchází Hajrovič, toho nahradí Feltscher. Na té hostující přijde Matias, opačným směrem míří Borja Valero.
     
    77
    O dvě minuty později střídá i domácí lavička, pro dnešek dohrál Abrashi, místo něj nastoupí Caio.
     
    75
    Posledních patnáct minut si na trávníku užije Alonso, opačným směrem míří Pasqual.
     
    67
    Poprvé střídá i hostující trenér. Rossiho nahradí Ljajič.
     
    64
    Grasshoppers Curych právě vstřelil branku!Domácí to ještě nezabalili a dávají kontaktní branku! Michael Lang našel krásným centrem hlavu osamoceného ANATA NGAMUKOLA a ten se nemýlil! Ještě nás bude čekat drama.
     
    61
    Cuadrado střílel levou nohou zpoza obránce, domácí brankář dokázal míč vyrazit pouze k volnému Pasqualovi, který z malého vápna přestřelil branku. Ještě předtím mu ale byl pískán a máván ofsajd.
     
    57
    To bylo také poslední, co dnes Gashi na hřišti stihl, místo něj přichází Ben Khalifa.
     
    57
    První dnešní žlutou kartu si vykoledoval Gashi.
     
    46
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak to je vstup do druhého poločasu jako hrom! Rossi se po rozehře odhodlal k sólu, které zakončil přesnou přihrávkou za obranu na MARIA GOMEZE, ten udělal ještě kličku domácímu brankáři a bezpečně zakončil do prázdné branky! Hosté tak vedou již o dvě branky!
     
    39
    Málem zafungovalo známé nedáš – dostaneš! Hosté se okamžitě hnali do protiútoku, po kterém přišel z pravé strany do vápna centr, na něj si naběhl Aquilani, který střílel z halfvoleje, proti další brance hostů byl ale domácí Bürki a pokus zneškodnil!
     
    38
    Hodně jedovatou střelu vyslal z pětadvaceti metrů Hajrovič, o kousek však minul, jít to o dvacet centimetrů níž, byl by asi Neto bez šance!
     
    21
    Dnes poprvé o sobě nechal vědě Mario Gomez a hned to mohlo skončit brankou! Krásně si udělal prostor ve vápně a prudkou střelou pořádně provětral rukavice Bürkiho, ten vše ale nakonec zvládl.
     
    13
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla vedoucí branka Fiorentini! Gonzalo Rodriguez poslal skvělý pas za obranu, na který si naběhl JUAN CUADRADO a z úhlu překonal domácího brankáře! Snad tato branka dodá tolik potřebný náboj dnešnímu utkání!

    Jiří Zabilanský

    Góly: 64. Ngamukol – 13. Cuadrado, 46. Gomez

    Karty:   57. Gashi (GRS) – 87. Neto (FIO), 90+5. Amborsini (FIO)


    Grasshoppers Curych: Bürki – Grichting, Vilotič, M. Lang, Pavlovič – Salatic (C), Abrashi (77. Caio), Gashi (57. Ben Khalifa), Hajrovič (82. Feltscher), Toko – Ngamukol
    ACF Fiorentina: Neto – Gonzalo Rodriguez, Roncaglia, Savič, Pasqual (C) (75. Alonso) – Aquilani, Cuadrado, Borja Valero (82. Matias), Ambrosini – Gomez, Rossi (67. Ljajič)

    Rozhodca: Matej Jug – Andrej Kokolj, Marko Stančin (Všichni SVN)
    Štvrtok 29.08.2013
    Fiorentina - Grasshoppers 0:1

    Góly: 42. Khalifa

    Karty:   59. Pasqual (FIO), 70. Neto (FIO), 88. Aquilani (FIO), 90+3. Ilčič (FIO) – 12. Pavlovič (GRS), 45. Abrashi (GRS), 59. Salatič (GRS), 89. Toko (GRS)